Saveti za lepotu

10 neverovatnih saveta o tome kako izgledati vaše grudi odlično

10 neverovatnih saveta o tome kako izgledati vaše grudi odlično

Grudi su vrlo poseban prostor ženskog tijela i pretpostavljamo većina ljudi bi odmah složiti s tom izjavom. Ali oni nisu posebna samo zato što su u fokusu muške fantazije i glavni izvor radosti kada vođenja ljubavi. Oni su doslovno posebni i potrebna dobra računa da ostane čvrsto, glatko i zdrav što je duže moguće. Evo kako možete se bolje brinuti za vaše grudi i učiniti ih izgledaju najbolje.

1. Dobro uklapa

Loše opremljena grudnjak je jedna od najgorih stvari koje možete učiniti kako bi vaše grudi, bez obzira na to koliko je nevjerojatan taj dekolte. Istina je da je malo od nas su rođeni spremna da postane Victoria Secret modela, ali mučenje grudi sa grudnjakom koji je preuzak neće ti nikakvu uslugu. Odaberite grudnjake da se osjećate ugodno, a ne samo izgledati glamurozno.

load...

2. Organska, a ne sintetičkih

Boravak malo više na temu donjeg rublja, prirodne tkanine poput pamuka ili svile su bolji izbor, nego sintetike. Sintetički materijali ne samo uznemireni i iritirati kožu, oni također zadržavaju vlagu i mogao bi dovesti do gljivične infekcije, između ostalog. Osim toga, ako imate superosetljivi kožu, rizik od iritacije kože je još veći. Ići na prirodni.

3. Redovito Nosi ga

Važnost udobnog grudnjaka je poboljšan samo činjenicom da su oni najbolje rade, ako ih nosite svaki dan. Jednostavnu istinu opuštene je da gravitacija radi svoje zlo na grudi, i nosi dobro, ugodno grudnjak je način da se odloži ovo zlo. Nepodržani grudi imaju tendenciju da se ugibaju ranije. To je pomalo kao tijesto, zaista: ako me pustite komad tijesta objesiti, on će početi proteže dole.

load...

4. Počastite ih masažu

Masirajući grudi redovito služi dvostruku svrhu. S jedne strane, to vam omogućuje da osjetiti bilo kakve nepravilnosti u ranoj fazi i preduzeti mjere. S druge strane, kao i svaka druga masaža, povećava cirkulaciju krvi, a time ćelijski zdravlje i čuva vaše grudi tražim živahna.

5. Hladnom vodom

Nije tretman za skok u, posebno, ako je zima napolju, ali hladna voda je dobra za kožu na grudima. Možete ili pojačajte hladne vode i direktno masirajte grudi s glave tuša, ili potopiti sunđer u hladnu vodu i umasirajte ih s njim. Dodajte malo ulja mente za dodatnu snagu.

6. Sedi

A dobro držanje čini čuda za vaše grudi (da ne spominjemo kičmu, ali to nije tema ovog članka). Hodajte s visokom glavom, kao da nosiš nešto na njemu. Držite kičme ravno i ramena povukao. Potrebno je vrijeme da se navikne na to, ali jednom kada postane navika, nećete ni primijetiti da to radite.

7. Jedite dobro

To je univerzalni savjet kada je u pitanju zdrav, užaren kože, a posebno je važno za osjetljivu kožu na grudima. Riba, zelje, i žitarice su posebno dobri, ali zdravije ishrane u cjelini je način da ide, ako želite da budete zadovoljni pogled vaših grudi u ogledalu.

8. Pijte vodu

Dehidracija znači suhu kožu i suhu kožu lako sags, jer je manje elastična. I ne znači da morate biti osušila da počne da pije puno vode. Samo ga redovno piti, zajedno sa ceđenih sokova, umjesto flaširane slatkih pića.

9. Hidrataciju

To bi trebalo ići bez rekavši, ali to ponoviti. Dobru brigu dojke treba uključivati ​​redovne terapije sa hidratantnim kremama ili losionima, više prirodne, to bolje. Maslac se smatra posebno efikasan, to je redovno preporučuje za njegu grudi tokom trudnoće.

10. Easy o dijetama

Čuli ste o bumeranga, zar ne? Znate gladi slijedi prejedanje dovodi do oštre oscilacije u svoju težinu. Pa, ove fluktuacije imati razorne efekte na vaše grudi - koža postaje manje elastična i ulegnuća, a Strije zadnje njihove ružne glave. Učini sebi uslugu, ako želite izgubiti na težini, izgubiti postepeno.

Kako napraviti grudi perkier? Koji su vaši savjeti?

load...