Saveti za lepotu

10 neverovatnih saveta za oči i trikova za očuvanje očiju

10 neverovatnih saveta za oči i trikova za očuvanje očiju

Vi ste ovdje s razlogom vjerujem. I iz tog razloga je vrlo jednostavan, vi ste u potrazi za načine kako bi vaše oči ističu i dobiti priznanje koje zaslužuju. Lijepo je šminka za oči mogu strahovito promijeniti svoj izgled i učiniti još više zapanjujuće, nego što već jesu...

Prateći dolje navedenih deset ljepotu savjete i trikove, možete pretvoriti vaše oči u badass...

  • Let Your Eyes dao tu izjavu

Da bi hrabra izjava, uviti vaše trepavice. Ako ste ranoranilac i primijeniti šminka ujutro, prvi promašiti trepavice prije nanošenja maskare. Kako bi se osiguralo da se pogled drži, zagrijati uvijač za trepavice sa svojim fen za deset ili manje sekundi. (Pazite da ne pretjerate, ne želite da to bude prevruće).

load...

Rotora će pomoći otvoriti oči i da ta izjava!

  • Oči i boja

U zavisnosti od boje vaših očiju, odabrao pravi maskaru hlad da se prijave na donje trepavice. To je bolje koristiti između jednog ili dva sloja maskare. Ako se ne ide na posao i osjećaju avanturistički, koristite boji liner / maskaru; pokušati, kao boja, kao tamno plavi, ljubičasta, zelena ili bilo koji drugi ton koji će učiniti vaše oči ističu!

  • False Lashes, zar ne?

Ako ste dovoljno hrabri, možete isprobati lažne trepavice. Međutim, prije nego što ih se ljulja na ulicama, morate vježbati tehniku ​​primjene. Brzi savjet: nanijeti umjetne trepavice samo na van pola svog trepavica. Ma da, ne zaboravite kupiti ljepilo koji je namijenjen specifično za primjenu umjetne trepavice.

load...
  • Svjetlo Shimmery sjenilo je dobra investicija!

Možete ili kupiti ili ići velika i kupiti nekoliko njih. Svaka devojka koja ne živi ispod kamena zna da svjetlost shimmer sjenilo joj je najbolji prijatelj! Staviti malo svijetle boje ispod obrva i primijeniti neke na unutarnji kut očiju. Koristite samo highlighter hlad, a ne stvarne bijeloj boji. Previše bijele boje samo će učiniti vaše lice izgled isprane, a vi ćete postati poslovično klovn! Mi ne želimo, zar ne ?!

Beauty Tips 101:

  • Obrva Grooming je Command

Držite obrve njegovan u svakom trenutku. Ako nemate pojma o tome kako da ih mladoženja, idite na profesionalni. Obrve uokviruju lice. Saznajte kako da ih rade, tako da ćete uvijek izgledati nevjerojatan.

  • Eyeliner Primjena

Ako koristite eyeliner, nemojte pokušavati da ga primijeniti sve obrnuto oči. Da ne pitam zašto? preopterećenja eyeliner će zatvarati oči i učiniti ih se pojaviti manji.

Brzi savjet: malo proširiti svoj eyeliner iz prošlosti oči i zatim se pokretom, blago naviše; pokrenuti liner aplikaciju u blizini vaše liniju trepavica.

  • Prikrivač

Ponekad, radimo previše, party prejako ili ćemo jednostavno, ne dobijaju dovoljno sna i završiti s saggy, vrećastim oči i podočnjake. Dakle, razlog zašto je Bog stvorio korektor, pa hajde da ga koriste za takve dana. Korektor je još jedan veliki ljepota alat koji može učiniti vaše oči ističu.

  • Black je bolji od Brown

Crna maskara ima više dramatičan učinak, nego svoju sestru, smeđa. Nanesite jedan maskara sloj i ostavite ga da se osuši. Nakon što je sušeno, mrdaj maskara štapić do vrhova trepavicama. Ovaj mali trik učinit će vaš trepavice izgledati duže.

Kada se nanosi maskara, polako, ne preteruj, nanesite ga u malim količinama.

  • Thin Line je bolje nego debeo

Kada je u pitanju primjenom eyeliner, počnite sa tanka linija i učiniti ga deblji kao što ste došli blizu vanjskog kuta oka. Koristite vrlo tanka linija na liniju donjih trepavica.

  • Make Your Eyes Pop! 

Da bi vaše oči pop, možete pokušati pomoću svijetle sjenilo boje da će ih pop KNJIŽEVNI! Eksperiment. Igrati... I što je najvažnije, zabavite se sa svojim šminka! Isto tako, ako želite da vaše oči ističu, definitivno treba isprobati smokey eye look - to je jedan od najboljih načina da se vaše oči pop.

Gore makeup savjete i trikove će pomoći da vaše oči izgledaju još atraktivnije i dobrodošlice. Dajte im probati!

Koje druge ljepote savjete o tome kako da vaše oči ističu i pop znaš? Slobodno podijelite svoju ljepotu tajne u komentar ispod teksta.

load...