Saveti za lepotu

10 novih neophodnih ljepota za ljepotu koje trebate pokušati

10 novih neophodnih ljepota za ljepotu koje trebate pokušati

Tu je poplava sve nove ili samo dobro zaboravlja Beauty Tips sipa nad nama stalno. Neki od ovih stvari je dobro, neka čini lako, ali ispostavilo se katastrofalan kada ga pokušati kod kuće. Evo deset jednostavan za korištenje ljepotu hack za korištenje u vašoj ljepoti rutinu:

1. Koristite hidratantnu kremu da vam olakša temelj

To se može dogoditi bilo kome - temelj izgleda baš prava stvar za vas u radnji, ali kasnije se ispostavi da je za nijansu ili čak nekoliko nijansi previše tamno za vašu kožu. Ne brini, samo dodajte malo hidratantne kreme i pomoći će razvedriti ga.

load...

2. Foundation ublažava rumenilo

Ako ste preterao rumenilo i nemaju vremena za očistiti i početi sve iznova, samo koristiti malo temelja za toniziranje ga. Šminkeri kažu da efekat će biti još bolje ovako nego samo sa rumenila. Ako ste svježe iz temelja, koristite korektor umjesto toga, ali budite sigurni da koristite proizvod iste prirode i dosljednost kao rumenilo: koristiti puder ako rumenilo u prahu-rumenilo, ili koristite kremasti temelj ako koristite kremasto rumenilo.

3. Koristite korektor na širem području

Obično, kada želimo da maskiraju nesanice torbe pod našim očima, skloni smo da ga primijeniti strogo nad tim ograničeno područje gdje su torbe. Zapravo, efekat će biti bolje ako se oblikuju sa korektor vrsta trouglastog prostoru između vanjskog kraja vašeg oka, baze nosa i sred obraza. Probajte, sigurni smo da ćete obožavati efekat!

load...

4. Uklonite šminku s maslinovim uljem

To je jeftinije nego šminka za uklanjanje i da je bolje za vašu kožu, jer ne samo da čisti, nego i hrani ga. Koristite ga na isti način, kao što biste koristili redovne šminke. Također se može utrljati maslinovo ulje u šminke bez kože previše, umjesto kreme. Ako nemate maslinovo ulje, probajte kokosovo ulje, to radi podjednako dobro!

5. Koristite ocat umjesto uređaj

Ocat, posebno sirće, se koristi za uzrast do omekšavaju kosu, tako da, iako to nije novo ljepote hack, to treba preporod. Efekat omekšavanje dolazi iz kiseline i također dodaje snagu i sjaj vaše brave.

6. Priuštite kosu na kakao maslaca masku

Ako imate slab, tanku kosu, razviti sedmični rutinski kakao maslaca maske. Nanesite maslac, utrljati u vlasište i kosu, neka to ostane pola sata, isperite. U stvari, možete koristiti kakao maslac na svim tipovima kose - to je jača, sprečava gubitak kose, i daje to dodatni sjaj.

7. Duboko očistiti vaše usne s četkicom za zube

Da, možete koristiti četkicu za zube ne samo na zube, odobreno to nije tip i potpuno novi hard-nakostrešio. Odnosi samo maslinovo ulje za tvoje usne i ići preko njega sa istim kružnim pokretima koristite za perete zube da riješi mrtvih stanica kože i poboljšati cirkulaciju krvi u vaše usne.

8. Dodajte rumenilo ili sjenilo na ruž za usne

Osim obiman, mat, nanošenjem rumenila ili sjenila na vrhu vašeg ruža za usne učinit će vaš ruž traje duže, pa ga koristiti za posebne događaje. Koristite isti ili vrlo blizu nijansa rumenila ili sjenila i nanesite nježno preko ruža za usne prstom. To je lako i to funkcionira!

9. Koristite sode bikarbone kao piling

To je bezopasan i vrlo efikasan kao piling. Napravite pastu od sode bikarbone i vode, i utrljajte ga u blago. Isperite. Soda bikarbona se može koristiti umjesto paste za zube, usput - to čisti zube jednako dobro, izbjeljuje ih i osvježava dah.

10. Slap, ne trljajte

Krema, hidratantna krema, temelj, bez obzira obično trljati u lice, počne šamaranje ga umjesto toga. Naravno, to ne znači stavljanje ogromne količine, to znači da različite tehnike aplikacije, što osigurava čak i više sparing distribuciju šta god da stavljamo na lice.

Uz sve ove savjete na raspolaganju, ne zaboravite najbolji: smile i biti sretan!

load...