Saveti za lepotu

10 osnovnih stvari koje treba da imate u torbici

10 osnovnih stvari koje treba da imate u torbici

Zima je na dobrom putu sada. Noći su crtanje i drveće gube boju i postaje primjetno hladnije. Teško je vjerovati da je ljeto već gotova, ali je vrijeme da počnu razmišljati o kapute, šalove i kape, opet, ako to već niste učinili. To je i vrijeme da počnu razmišljati o tome što ćete nositi u torbi ove jeseni, pa evo nekih od osnove koja bi mogla trebati da te vidim kroz, dok idemo prema strašna zimskih mjeseci:

1. Uspravljanje kišobran

Prva stvar da se vratim u torbi će morati biti vjerni kišobran! Ne uhvate se ove jeseni, uz jak pljusak, držite puta-up Brolly sa sobom u svakom trenutku!

2. Tkiva

A zgodan paket tkiva može biti božji dar u ovo doba godine previše. Već je vjetrovito i da će učiniti vaše oči i nos staze. Prva tura prehlada i gripa ne može biti daleko bilo!

load...

3. Balzam za usne

S dolaskom jeseni, vjetrovi pokupiti i centralno grijanje ide dalje. Start čuvanje tvoje usne hidrirana i zaštićena balzam za usne sada, a to će vam pomoći da kasnije izbjeći sušene i ispucale usne.

4. Krema za ruke

Ne zaboravite da zaštitite svoje ruke previše. Držite hidrirana ruke i glatkom i pop bočicu losiona za ruke u torbi.

5. Četka za kosu

Znaš kako će to biti. Provodite sati spremao da izađe, a drugi korak ispred vrata, vaša kosa će biti vazduh svuda jak nalet vjetra. Spakovati četka za kosu; ti ćeš ga trebati do vremena kada se na posao.

load...

6. Rukavice

Ok, tako da je to još uvijek nije zapravo zimu, ali mi vjerujemo u pripremi! Nismo tako daleko od prvog mrazeva zime, tako da ćete trebati rukavice uskoro previše.

7. Makeup Essentials: ruž za usne, maskara, liner, upijanje pappers, kompaktni puder i, naravno, svoj omiljeni parfem 

Verovatno ste izvršili ove u ljeto, kao i, ali na vrijeme se približava, to je više vjerojatno da će vaša šminka potrebno malo dirljivu se tokom dana, tako da je sada dobro vrijeme da provjerite da li imate sve što je potrebno, a vi ne radi se o ponestati ništa.

8. A malo ogledalo

A mali ručni ogledalo će biti koristan, tako da možete učiniti brzo ček na štetu vjetar, prije nego što odete na važan sastanak ili datum.

9. Bobby igle

Ako ti se uhvate, nekoliko Bobby igle može brzo riješiti neposlušne, vetrovitu kosu. To bi moglo značiti vanrednoj promjenu frizure, ali je bolje nego tražim kao da je upravo izašao iz kreveta!

10. Dezinfekciju ruku

Vi ste kao što vjerojatno pokupiti bakterije na rukama, kao što si ti od toga da pored nekoga ko kihne. Držite zimske prehlade na odstojanju pomoću dezinfekciju ruku, kada ne možete dobiti u kupatilo da opere ruke.

Ono što je u torbici ove jeseni? Koji drugi pad Essentials volite da imate u torbici?

load...