Saveti za lepotu

10 razloga zašto bi trebalo da budete ponosni i volite svoju malu veličinu dojke

10 razloga zašto bi trebalo da budete ponosni i volite svoju malu veličinu dojke

Da li uzdah duboko kad vidite kao duboko rascjep nekih osoba je? Da li ponekad se pitam kako bi bilo kad bi grudi bile velike i zavidim svoj bolje obdaren devojke? Kladimo se da radite, ako je tvoj grudnjak veličine prvo slovo abecede. Ali, u pravu si da pati? Ne. Male sise su često bolji od velikih i evo zašto:

1. Možete uživati ​​u sportovima

DDs nije trebalo da učestvuje u igranju odbojke. U stvari, neki ponosni vlasnici veličine kup tako mnogi od nas sanjaju priznati da sportovima kao što su odbojka je nemoguće za njih. To je lako vidjeti zašto - ne mogu da stave svoje ruke zajedno. Također, razmislite o trčanje s velikim sisama.

load...

2. Grudnjaci su jeftiniji

To je jednostavno pravilo količine, na kraju krajeva; više tkanine koje koristite, više novca možete pitati za to. Plus se usuđujemo reći raznolikost u grudnjak modela je veća u manjim odjel sisa, iako to ne, naravno, znači da dame s velikim grudima morati birati između nekoliko dosadnih starih grudnjaka.

3. Možete spavati na stomak

OK, ovo nije univerzalan problem s kojima se suočavaju vlasnici DDs ali je dovoljno uobičajeno. U osnovi, to znači da je sa svojim malim sisama imate još jednu poziciju san na raspolaganju, a mnogi su mišljenja da je to najbolji položaj za spavanje. Usput, možda ćete dobiti iskusiti kako velike grudi žene doživljavaju kad se trudna i onda doji. Uživaj dok traje, ili ne. Mnogi ne.

load...

4. Možete dobiti manju površinu za masažu i hidrataciju

Grudi trebaju njegu i brigu treba vremena. Ako si A ili B, to će manje vremena, nego ako si D; to je jednostavno tako. Ako cijenimo svoje vrijeme i vole da ga provedu na način drugačiji od trljanjem kakao maslaca u grudi, biti ponosni na male.

5. Imate klasičan grudi

Iskreno, koliko poznatih slika može mislite sa velikim grudima žene? Žalba ogromne grudi izgleda vrlo moderan koncept. Stari narodi znali bolje, oni su znali da količina nije isto što i kvaliteta. Ne zaboravite legenda da je širok šampanjac staklo je po uzoru na Marie Antoinette grudi?

6. Gravitacija je blaže

Ovo je možda najveći ljepote prednost malih grudi i iskreno osjetiti za dame sa DS-om, koji je potrebno da bi dva puta više napora da sačuvaju svoje dobre grudi izgleda. Gravitacija je jednostavan sila: ona vuče stvari dolje, bliže zemlji. Teže to je nešto, što prije to će dati u gravitacije. Vidite li ono što ciljate? Uz male sise grudnjak danonoćno nije nužnost.

7. Vaš povratak ne boli

Pa, možda, ako imate nekih zdravstvenih problema sa kičmom, ali stvar je u tome da male grudi ne opterećuje to. Misliš da smo preteruje? Ne. Neki među nama koji su iskusili radosti majčinstva reći da je najgore iskustvo je bilo, kad su one male sise ispunjen mlijeko i počeo naprezanja leđa. Ozbiljno.

8. Možete dobiti bolji pogled na noge

To je u slučaju da želite da pogledate svoje noge, naravno, i u slučaju da mi se vezali svoje cipele da bude brz, lak posao. To je kao muškarci s sixpacks sa glavnim razlikom da velike grudi su nemjerljivo privlačnije od sixpack, naravno. Ipak, život je lakši sa A kup.

9. Ne dobiti mrlje se ne vidi

Opet, to ima veze s pogledom odozgo, ali na više neugodno način. Sisatih dame imaju zajedničko kako užasavajuće može biti da se mrlja hrane ispod stalak, a ne biti u stanju da ga vide tek mnogo kasnije. Ovo ne znači da su velike grudi žene jedu više konfuzno mu, to znači da kad se mrlja na trbuhu ćete biti u mogućnosti da ga odmah vidjeti, to je sve.

10. Lakše je da se od malih do velikih

To je pomalo kao da kratak u odnosu na što visok: kratak žena može dobiti na visokim potpeticama i dobiti osjećaj kako je to biti visok. Obrnuto je nemoguće, na žalost. Osim ako ne govorimo o estetske operacije, a mi nismo; to je lakše dobiti velike grudi (iako na kratko, mi priznati) nego prolivena dodatni tkiva koje ne želite. Kako? Vidi gore - bebu.

Sve veličine grudi su lijepe, sve dok volite i prihvatite sebe baš onako kako su. Na kraju krajeva, ako svi smo bili isti, život bi bio vrlo dosadan, zar ne ?!

Možete li se sjetiti bilo koje druge koristi od malih grudi?

Stay beautiful!

AKCIJA

load...