Saveti za lepotu

10 saveta kako nanijeti šminku kako bi vaše oči izgledale veće

10 saveta kako nanijeti šminku kako bi vaše oči izgledale veće

Gotovo svaka djevojka traži savjete o tome kako da joj oči izgledaju veće i postoje mnoge tehnike šminku i ljepotu savjeta koji nam mogu pomoći ostvariti iluziju većih očiju. Lets talk o nekim od njih danas:

Kako se prijaviti sjenilo kako bi vaše oči izgledaju veće?

Nanesite tanak svjetlucavu sjenilo (odabrala bijele ili svjetlucave boje šampanjca) u unutarnji kut očiju. To će odmah pomoći otvoriti oči što gledate više budan i lijepa bez previše trudi.

load...

2) Marka vaše oči izgledaju veće koristeći stari stupili na snagu ljepote tajna: nanesite tamno smeđe ili sive boje sjenilo oko vanjskih kuteva oči, stvarajući "V" oblika (samo okrenuti "V" oblika na svojoj strani sa oštrim deo ističući iz oka), malo se protežu / uklopiti oljtri dio "V" dalje od prirodnog vanjskog kuta oka koristeći kist; to će odmah učiniti vaše oči ističu i većima!

3) Evo još jedan trik makeup koji mogu pomoći da vaše oči se pojaviti veći - nanesite svjetlo sjenilo ispod obrva (to može biti svjetlucave ili mat boju, to nije ni bitno, dok je boja svjetlosti); to će vam odmah dati iluziju "face lifting" i učiniti da oči izgledaju veće i budan.

Kako se prijaviti Liquid Eyeliner da vaše oči izgledaju veće?

4) Možete koristiti svoj omiljeni tečnost eyeliner ili olovka za oči kako bi vaše oči se pojaviti veći. Izabrala liner tamne boje - crna, tamno smeđe ili tamno plava - i da se postroje gornje linije trepavica sa njim, čineći linije deblje dok se krećete dalje od nosa. Malo proširiti liniju dalje od prirodnog vanjskih kuteva vaše oči, to će odmah učiniti vaše oči izgledaju veće i zavodljiv.

load...

5) Curl vaše trepavice, to će pomoći da se otvori oči, odmah što ih čini izgledati veći. Start je provukao vaše trepavice na liniju trepavica, u neposrednoj blizini korijena, zatim, učiniti još jedan ubod u sredini vaše trepavice, to će vam pomoći da to divno, prirodno kriva.

6) Ako želite da vaše oči ističu i da se pojavi veći, pobrinite se da zadrži svoj obrve dobro njegovan sve vrijeme. Obrve uokviruju oči, kao i cijeli lice, dakle svojim vrlo važno da ih drže u odličnoj formi. Lijepo njegovan obrva može napraviti ogromnu razliku u načinu na celo lice izgleda.

7) još jedan trik kako da vaše oči izgledaju veće je da razmazuje olovku za oči. Prvo, red gornji liniju trepavica s tamnom olovkom za oči, onda zauzimaju posebno razmazivanja četkom i vrlo lako razmazuje olovku, stvarajući smoky efekt oku. Budite svjetlo rukom, ne razmazuje previše. Učiniti isto na donje linije trepavica. To će stvoriti "dim misterije" oko očiju, da ih se pojaviti veći odluka. Zar to nije ono što želimo ?!

8) Drugi jednostavan, ali efikasan make savjet za stvaranje iluziju većih očiju je primjena bijele (ili jako svjetlo, blijedo ružičasta) olovka za oči na vodenoj liniji. Ne samo da će učiniti vaše oči izgledaju veće, ali će učiniti da izgledate još budan i malo lutku.

Kako napraviti oči izgledaju veće sa maskaru?

9) Dva sloja maskare može učiniti vaše oči izgledaju veće. Nanesite jedan sloj i pričekajte da se osuši, zatim nanesite još jedan sloj maskare; ne samo vaše trepavice će dobiti više volumena, ali i oči će odmah pesak. (Možete igrati sa lažnim trepavicama ili da trepavice ekstenzija kako bi vaše oči izgledaju veće.)

10) Kako napraviti oči izgledaju veće? Pokušajte zadimljene oči šminka! Ključ za smokey eyes je dobro miješanje. Možete stvoriti prekrasan efekt gradijent koristi samo jedna boja ili više boja, ali ovdje je važna ljepota trik: Ako želite stvoriti prilično i čist gradijent sjenilo učinak, primijeniti sjenilo s jednom četkom i uklopiti ga koristi drugi čisti četkom; to će vam pomoći da izbjegnete "neuredan" šminke oko očiju, tako da ćete dobiti to predivno šminke oko očiju želite!

Nadam se da ste pronašli ove ljepote tajne koristan. Slobodno podijelite svoje vlastite savjete o tome kako primijeniti šminka kako bi vaše oči izgledaju veće u komentar ispod teksta.

Ostati prekrasne i sjaj uvijek!

load...