Saveti za lepotu

10 saveta za savršavanje vremena za super zanimljive učenike

10 saveta za savršavanje vremena za super zanimljive učenike

College je zauzet vremena i često studenti moraju da rade s ograničenim budžetom previše. Ljepota režima, onda moraju biti brz, jednostavan, ali efikasan. Tu je svakako nema vremena za provode sate pred ogledalom, tako da provjerite out uštede Beauty Tips da su samo pravo za zaposlene studente ovih deset vrijeme:

1. Početak u organizaciji

Korak koji će brzo šminke ujutro, je očistiti sve gungule! Izbaciti sve prazne boce, stare četke i šminku nikad ne koristite i ostavili samo stvar koju stvarno treba; uredan, uredan i organizovan. Na taj način nećete biti u lovu kroz dvadeset stvari koje nikada ne koristite, za taj jedan ruž za usne koji morate imati danas.

2. Položite tvoju šminku, noć prije

Čine dnevni make-up kit od samo osnove i da je spreman za sljedećeg jutra. Ne samo da će ubrzati ujutro šminka rutinu, ali ako ste zaista ostavio prekasno, možete zgrabi torbu, pokrenuti, a kasnije radi svoj make-up.

load...

3. Ravnanje kose u tuš

Uzmite široku zupčastog češalj pod tušem s vama, a nakon nanošenja uređaj, pokrenite češalj kroz kosu kao što isprati. Kada izađete, potapše kosu osušite ručnikom i da će vas potpuno izbjeći zaplete.

4. Perfect pet minuta lice

Dužeg vremena na šminku se vjerojatno neće biti opcija na većini dana, tako provesti neko vrijeme usavršavajući svoj pet minuta lice, koje možete koristiti kada ste u žurbi. Prakse, kao i pronaći ono što su udobne s, dok imate minimum različitih proizvoda koje možete izvući s. Većina ljudi je pet minuta lice uključuje neke puder, maskara, rumenilo, dodir korektor i sjajilo.

5. Ne dijele usne i šminke oko očiju

Klice mogu da se prenose dijeleći šminke, tako da je dijeljenje bilo kojeg proizvoda koji direktno dodiruje koža nije sjajna ideja. Biti posebno oprezni šminke dijeljenja oči i usne proizvoda, čak i kada ste stvarno u žurbi.

load...

6. Investirajte u korektor

Korektor može biti djevojka najbolji prijatelj na faksu godina, tako da je ovo jedan proizvod koji vredi troše malo više novca na. Nećete imati vremena da sjedi sa krastavca kriške preko očiju ujutro, ali korektor će brzo sakriti tamne krugove ispod očiju koje su uzrokovane kasno u noć ranije.

7. Zaboravite pincetu

Obrve ne treba čerupanje svaki dan, a ako napravite grešku, ne možete ispraviti to! Oblikovanje obrve samo nekoliko puta godišnje će zadržati ih tražim pametan, da, i povremeno uklanjanje bilo lutalice, je sve što vam je zaista potrebno.

8. Koristite i SPF ovlaživač

Kupiti hidratantnu kremu koja ima SPF i, hidriraju svaki dan. Hidratantna će zadržati vašu kožu glatkom i mekom, pružiti savršena baza za šminku i SPF će zaštititi vašu kožu od sunca kada ste izvan.

9. Ne uvijek potrebno da oprati sve vaše kose

Kada nemate vremena za tuš i feniranje, uvijek možete samo oprati šiške za brzo rješenje za masnu kosu. Sekcija ih od ostatka kose i dati im ispiranja šamponom i vodom u sudoperu; brz, jednostavan, ali efikasan.

10. Pomoću višenamjenske proizvode

Potražite proizvode koji će učiniti više od jednog posla, koji može vam uštedjeti puno vremena i novca. Ovlaživač u boji, na primjer, može udvostručiti za temelj, ruž za usne za rumenilo i maskara može udvostručiti kao obrva gel. Eksperiment, vi ćete biti iznenađeni kako nekoliko proizvoda možete izvući s.

Koje su vaše omiljene Beauty Tips?

load...