Saveti za lepotu

10 saveti za ljepotu za jutarnje veče nakon djevojčice

10 saveti za ljepotu za jutarnje veče nakon djevojčice

Nakon svake dobar provod s djevojkom, dolazi jutro poslije! Nema dobiti od njega, moraš ustati i spreman, i imate kako bi sami pogledati poštovanja, bez obzira koliko ti je glava mukle. Da ti pomogne, evo deset velike savjete o tome kako da se popravi šteta, ili barem sakriti, nakon noći djevojke 'out:

1. Skini šminku prije nego što odete u krevet

Možda ne radi mi se to, ali ćete biti drago da jesi. Barem uložiti napor da skinete šminku prije nego što puze u krevet ili će torta na vašoj koži, blokira pore i učiniti da izgledate još gore ujutro.

2. Imati čašu vode prije nego što spavaš

Vi ćete biti iznenađeni šta čašu vode može učiniti za vas u ovakvom trenutku. Alkohol dehidrira vas i to je ono što će učiniti ako se osjećate užasno ujutro. Samo jedna čaša vode može učiniti sve razlike i to će pomoći da se zaustavi vašoj koži dehidrataciju previše.

load...

3. Prop sebe na dodatnom jastuk

Podupiru glavu na dodatnom jastuk i to će pomoći da se zaustavi ciljate naduvene oči. Uzdižući glavu će pomoći da se zaustavi tečnosti gomilaju ispod očiju, tako barem ćete izgledati svjetlije, čak i ako ne osećam.

4. Probudite se sa tušem

Prvi korak u jutarnjim satima je da se pravo u tuš, međutim, iscrpljeni osećate. Alternativna između toplom i hladnom vodom i to će vas i vaše se koža probudi.

5. Vlaže

Čak i ako niste ne zaboravite da popijete čašu vode prije spavanja sinoć, i dalje ćete vjerovatno postati dehidriran. Vlaže lice temeljito. Koristiti više hidratantne kreme nego što bi normalno i dati mu dovoljno vremena da potone u kožu, prije nego što se prijavite bilo kakve šminke.

load...

6. Oslobodi se naduvene oči

Ako imate vremena, onda tretirati oči sa malo hladne vrećice čaja za nekoliko minuta, ili hladno kašičica će obaviti posao. To će pomoći da se smanji nadutost i tamne krugove ispod očiju.

7. Nastavite šminku prirodnim

Ništa vrišti 'mamurluk' više nego previše šminke, tako da ne biti u iskušenju da se prikrije, držati prirodnog izgleda umjesto. Koristite ovlaživač u boji i nekoliko Dabs korektora, kada je to potrebno, i koristiti upaljač nijanse ruža za usne i rumenilo.

8. Otvorite oči

Možda ćete se spava, ali ne želite da ga vidi. Otvorite oči sa uvijač za trepavice i nanesite nekoliko slojeva maskare. Pokušajte da dodate malo bijele eyeliner u unutarnji kut vaše oči, koje će pomoći da vaše oči izgledaju sjajnije kao dobro.

9. Treat crvene oči

Crvene oči može biti mrtav giveaway, pa ne zaboravite da tretiraju svoje oči previše. Pad od dva recepta kapi za oči uskoro će očistiti vaše oči gore, ili samo ružina vodica može raditi jednako dobro.

10. Jedi malo doručak

Kafa sama neće dobiti kroz jutro, probajte i jesti doručak. Čak i samo jabuku i / ili banana će dati svoj metabolizam malo povećanje i to će pomoći da vam ne bi dehidrirala. Ako se osjećate umorno, vi ćete izgledati umorno, tako da nešto hrane u tebi i osećate, i vidi, mnogo bolje.

Da li imate kozmetičkih savjeta za jutro nakon noći Žena je ispao?

load...