Saveti za lepotu

10 saveti za ljepotu: zamjene za zabavu šminke

10 saveti za ljepotu: zamjene za zabavu šminke

1) Vi ste izgubili ili zaboravili ruž za usne? Bez brige. Mix neke svoje rumenilo ili sjenilo sa svojim balzam za usne, pa čak i sa svojim ovlaživač i primijeniti ga na usnama kao ruž za usne prstom ili četkicom za usne. Ključno je da izaberete pravo sjenilo boje, ružičaste ili koralne nijanse će napraviti savršen posao! Također možete koristiti vazelin umjesto sjajilo za usne, nanošenjem na vrhu vašeg ruža za usne za dodatni sjaj, ili ga koristite sami, radi tako dobro!

2) Zaboravio si da uzme svoj temelj sa sobom dok je putovao, pa kako da biste dobili savršenu kožu? Pokušajte ovo: mix svoj prah sa svojim krema za lice i koristiti ga umjesto temelja. Ili neko drugo rešenje - mix svoj korektor sa hidratantnom kremom, ona će obaviti posao vrlo dobro.

3) Zaboravio sam da spakujem za skidanje šminke u torbu? Nanesite malo maslinovog ulja na blazinicu i nježno uklonite šminku s njim. Ne samo da će vam pomoći da skinete šminku, ali i to će se vlaže i omekšavaju kožu.

load...

4) Vi ste napustili svoj gel za brijanje u drugu torbu? Koristite balzam za kosu ili maslinovo ulje da nesmetano brije noge - ova dva proizvoda su divni nadomjesci za brijanje gel, oni će napišite kožu mekom i vrlo glatko.

5) Još jedna zamjena za skidanje šminke - baby maramice. Možete bez straha koristiti bebi maramice za uklanjanje šminke, oni će napraviti veliki posao uklanjanja čak i najtvrdokornije sjenila i temelj.

6) Potreban vam je difuzor za fen? Pokušajte koristeći jednostavne čarapa - samo stavi tanka čarapa preko kraja vašeg fen (pazite da je to čista čarapa: p)) i vaše kovrče neće biti oduševljeni!

load...

7) Ako ste zaboravili šampon kod kuće, dok pakuje svoj putna torba, možete oprati kosu pomoću gel za tuširanje, a zatim, stanje kao i obično.

8) Gdje je moja rumenilo? Bez brige! Mix vaš ruž za usne sa regenerator i nanesite ga na jabuke svog obraza. Ako želite praškastih rumenila možete primijeniti sjenilo korala ili ružičasto ton na obraze. Jeste li znali da sjenilo također može biti vaš rumenilo?

9) Zaboravili ste eyeliner? Zgrabite svoj tanki liner kist i umočiti ga u svoje maskaru, koristite proizvod koji je zaglavio na strani cijevi, i koristiti ga kao eyeliner. Ovaj trik radi predivno!

10) Nemaš obrva gel pri ruci... Ne brini! Zgrabite svoj uobičajeni gel za kosu i primijeniti neke od njih na svom četkicom za obrve i Comp obrve s njim. Obrve će ostati dobro uređenih cijeli dan!

Nadam se da vam je bilo korisno! Slobodno podijelite svoj omiljeni savjete o tome kako zamijeniti šminku proizvode. Stay beautiful!

load...