Saveti za lepotu

10 savjeta o tome kako duže izgledati mlađi

10 savjeta o tome kako duže izgledati mlađi

1) Stabilna težina

Značajne promjene težine može dovesti do rastezanja (koža lica, kao i kožu čitavog tijela) kože, čineći ga manje elastična i manje mladenački izgled. Zbog toga, pobrinite se da se drže na svoj uobičajeni, zdrav i ugodan težine; izbjeći značajne promjene težine. Jedan od mojih omiljenih glumica - Christie Brinkley - koji izgleda nevjerojatno mladalački i lijepa bez obzira na svoje godine, objasnio je, da borave u dobroj fizičkoj formi i čuvanje, otprilike istu težinu cijelo vrijeme je jedan od njenih tajne mladosti.

2) Zaštita od sunca: nositi kreme za sunčanje svaki dan

Izlaganje suncu je jedan od najvažnijih i značajnih uzroka starenja kože, dakle, čine ga točku da nose zaštitu od sunca dnevno. Čak i kada je oblačno izvan sunčevih zraka još uvijek dodiruju kožu, što je dovelo do značajnog starenja kože prekovremeno. Budite svjesni toga i štite vašu kožu!

load...

3) Dovoljno sna

Vrlo je važno da se dovoljno odmoriti svake noći. Dok spavate, vaša koža sama popravke, tako da je u jutarnjim satima možete izgledati i osjećati se osvježena i mlađe; dakle, ne zanemariti vaše noćne dozu ljepote sna!

4) Štetne posljedice pušenja

Cigareta, iako izgleda mali, jedan je od najvećih neprijatelja vašeg mladosti! Izbjegavajte cigarete svim sredstvima; i ne samo govoriti o izbjegavanju pušenja, i mislim da treba izbjegavati kao pasivni pušač, kao i; pasivno pušenje je kad neko pored tebe puši i da stojite tamo i to disanje u. Pasivno pušenje je gotovo jednako štetno za vašu kožu i ljepote, kao pravi pušenje. Stoga, kada neko obasjava cigaretu stoji pored tebe - bježati!

load...

5) Izbjegavajte namršti se i čkiljeći

To su, na prvi pogled bezopasan navike su najveći neprijatelji vaše mladosti i ljepote. Kad namršteno i žmirkajući, ti to malo fine linije na licu i, da, oni brzo nestanu kada ste mladi, ali kako vreme prolazi, oni imaju tendenciju da se nastane i boravak na lice! Mi ne želimo, zar ne? Stoga, ako želite da ostanete mlađi duže, izbjegavajte formiranje čelo bora i one male nabore na licu svim sredstvima.

6) Konzumirajte dovoljno esencijalnih masnih kiselina

Pobrinite se da jedete dovoljno ribe, avokado i oblače vaše salate s prirodnim uljima, kako bi dobili dovoljno esencijalnih masnih kiselina, koje su izuzetno važni ne samo za zdravo funkcionisanje mozga, ali i za očuvanje elastičnosti i mladosti vaše kože.

7) Vježba

Ostvarivanje je jedan od najvažnijih sastojaka za uspješno očuvanje vašeg mlađe nastup za duže. Bez obzira da li ste odabrali uzimajući ples klase, plivati ​​ili jogu - sve će to biti vrlo korisno za svoj nastup; poboljšava cirkulaciju, vježba će vam pomoći dodati zdrav i mladalački sjaj na svoj ten.

8) Da li stvari koje te usrećim

Pobrinite se da provode vrijeme radeći stvari koje donose sjaj radosti i sreće u vaš život, vi ćete izgledati i osjećati se bolje, kao rezultat! I, također, ne zaboravite da često se smije, jer sretni ljudi, definitivno, imaju tendenciju da izgledaju mlađe duže!

9) Izbjegavajte alkohol

Alkohol je dehidracije učinak na organizam i podstiče starenje, prema nekim istraživanjima. Stoga, znam pravu meru konzumiranja alkohola, ako ne mogu u potpunosti smanjiti alkohol iz svog života; Jedna čaša crnog vina dva puta tjedno je dovoljno!

10) Naučite da praktikuju opuštanje i posredovanje

Duboko disanje, opuštanje i meditaciju može vam pomoći pustiti stresa i brige, koji nisu baš dobri prijatelji naše mladosti, zdrave kože i ljepote. Uzimajući vremena za opuštanje svoje tijelo i mišiće lica mogu dodati spokoj i mir, koje smo često, nedostatak zbog napornog života. Uzmite vremena dnevno za opuštanje, koncentrirati se na disanje, oslobodite stresa i brinuti i vidite linije napetosti nestati sa lica! Prednosti meditacije i relaksacije su bezbrojne!

Koje su vaše savjete o tome kako izgledaju mlađe duže, slobodno dijeliti svoje mišljenje u odjeljku komentar ispod.

load...