Saveti za lepotu

10 savjeta o tome kako izgledati bolje i tanje na slikama

10 savjeta o tome kako izgledati bolje i tanje na slikama

Svako ima neprijatnih fotografiju sebe negdje u foto album, pa čak i najtanji i najljepših žena može izgledati manje, nego savršen u fotografiju. Slavne svih oblika i veličina čini se da ipak izgleda dobro, a to je zato što oni znaju kako da pozira. Kažu da kamera nikad ne laže, ali to je laž u sebi, jer ako slijedite ove nekoliko savjeta, i vi možete izgledati tanji na fotografijama. Ako nam ne vjeruju, onda pogledajte samo neke celeb fotografije i moći ćete uočiti uočiti neke od ovih poza:

1. Uključite vaše tijelo na jednu stranu

Kada znate fotografiju dolazi, okrenite tijelo na jednu stranu i stavite jednu nogu ispred druge sa svojim prstima pokazujući prema fotoaparatu i težinu na leđima pješice. Gledajući ravno u kameru ćete izgledati veći i okreće na jednu stranu će tanak svoj ukupni profil.

2. Ramena, stomak u

Još jedan savjet o tome kako da izgledaju bolje u slikama je - imaju dobar stav. Nemoj da očigledno ili će biti tu za svakoga da vidi na fotografiji za sva vremena, ali se povuče ramena, gurati grudi naprijed i nježno sisati stomak. Praksa kod kuće, ispred ogledala, sve dok vi savladate to rade bez njega tražim neprirodno.

load...

3. Ne žuri u pred grupom šut

Želite biti u kadru, ali ne biti previše stalo da bude ispred i srednjeg svima. Jednostavno, pojavljuju se najbliža stvar kamera će biti najveći, pa imajte to na umu, pri odabiru vašeg mjesto u grupi fotografiji.

4. Ispruži ruke

Naš sljedeći savjet o tome kako da izgledaju bolje i tanji u slikama je - drži se ruke malo dalje od svoje tijelo i to će iz ravna i traže veće zaustaviti bilo viška kilograma u nadlaktice. To je razlog zašto ste vidjeti toliko poznatih ličnosti na fotografijama pozira sa rukama na kukovima, ali ruke na bokovima može izgledati previše pozirala u obiteljskom snap, povlačenjem ruke dalje od strane će biti jednako efikasna.

5. Izbegavajte se fotografira odozdo

Ako je neko svodi na jedno koleno da te slikam, trči! Ovo je najgori mogući ugao kamere za izradu izgledate veći. Najbolji ugao kamere je jedan uzeti od malo iznad, što daje učinak produžujući svoj torzo i dajući vam tanji izgled, ali imajte na umu, to može učiniti vaš nos izgled više previše, tako da pronađete svoju ravnotežu.

load...

6. Ubačaj noge prilikom sjedenja dole

Uvek ćete izgledati tanji stoji, ali ako ne možete izaći iz fotografije koje se preduzimaju, dok sjede, ne zaboravite da prekrsti noge, u člancima, ispred vas. To će pomoći da vaš teladi i butina izgledati tanji.

7. Nosite jednu boju odjeće i gol u boji visoke potpetice

Još jedan jednostavan savjet kako da izgledaju bolje i tanji u slikama je - nositi jedan garderobu boja. Ako idete negdje da znaš da će da se slikaju, a zatim odabrati outfit koji je iste boje, od glave do pete, ili skoro od glave do pete. Jedna boja odjeće i gol u boji visoke potpetice, ako je potrebno, imati efekat produžujući svoj profil i što gledate tanji i noge duže.

Brzi savjet: crne ili tamne boje učiniti da izgledate mršaviji, dok bijele i svijetlim bojama čini da izgledaju malo veće, nego što stvarno jesu, pa imajte to na umu pri odabiru svoj outfit.

8. Lose podbradak

Naš sljedeći savjet o tome kako da izgledaju bolje u slikama je - riješi podbratka. Stretch svoj vrat i gurati svoje lice malo van i to će riješi podbratka. Još jedan dobar trik za to je da se nasmeje i stavi jezik na krov usta u isto vrijeme. Ovo je još jedna možda želite da se pojavi pred ogledalom prvi kako bi bili sigurni da se ne povlače smiješno lica u kameru.

9. Koristite objekte u svoju korist

Koristite objekte koji nosite do krajnjih prednost, to je još jedan veliki savjet o tome kako da izgledaju bolje u slikama. A strateški postavljeni torbu da sakrijete stomak izbočina ili jaknu preko koljena, kada sjedi, će pokriti noge.

10. Vježbajte svoj posing

Kao iu svemu, praksa čini savršeno. Get pred ogledalo kod kuće, isprobajte neke poze i vidjeti koliko razlika se može napraviti. Ako ne praktikuju, nećete osjećati ugodno i vjerojatno nećete izgledati prirodno na fotografiji bilo. Vi ne želite biti onaj koji se stalno vuče da užasno i 'oh tako očito umjetni' predstavljaju u svakoj porodici sliku!

Kako izgledaju bolje u slikama? Da li imate neki drugi saveti da dijele?

load...