Saveti za lepotu

10 savjeta o tome kako se osećati kao elegantna i klasična dama

10 savjeta o tome kako se osećati kao elegantna i klasična dama

Kada elegantnih djevojka, uđe u sobu, od vas će biti u mogućnosti vidjeti glave momcima 'okrenuti. To nije novac, to nije obrazovanje i to nije za uzgoj, koji čini elegantan djevojka. To je stav i odlučnost da bude tako, i to može svako. Dakle, zaboravite na švajcarski završni škole i lekcije ponašanje, evo deset jednostavnih načina da svako može biti elegantan i elegantan dama:

1. Pazi na jezik

Prva stvar koja će vrištati: "Ne Class! ' muškarcu, je djevojka koja koristi puno loših jezika. Čak i ako se sve ostalo u redu, ako je niz od četiri slova riječi dolazi dalje od usta, svaki put kada govori, vi ćete odaju sliku bilo čega, ali dama.

2. Talk tiho

Dame, ne treba vikati da privuku pažnju drugih ljudi. Razgovarajte tiho, pristojno i ne pričam prebrzo. Ljudi će i dalje primetim da i oni će vam tretirati kao prava dama za uzvrat.

load...

3. Držite šminka suptilna

Šminkam koji je prikladan za ovu priliku i koriste suptilne i prirodne tonove tražim. Bold usne boje, na primjer, može izgledati odlično za večernji izlazak, ali to neće učiniti ako se osjećate sofisticiran i cool tokom dana.

4. Walk visok

Šetnja visok i ponosan i hodati s povjerenjem. Možete napraviti izjavu načinom na koji držite sebe. Dakle, mislim da elegancija i gracioznost, pri svakom koraku vas, a vi ćete izgledati i osjećati se dio prava dama.

5. Budite oprezni kako sjesti

Nikad, baš Plonk sebe dole, u sjedište i uvijek biti svjestan onoga što odeću rade, dok sedite. Pažljivo postavite sebe dole, u graciozan, i damski način, i ne zaboravite; trebalo bi sve biti jedan elegantan, tečnost pokreta.

load...

6. Get manikir

Uvijek pazi na svoje nokte i redovno dobiti profesionalni manikir. Elegantan ruke i nokti su siguran znak dame i izgledaju daleko više kod kuće, drži šampanjac flautu na zabavi, nego usitnjeno ili prljave nokte ikada hoću!

7. Nosite velike odjeća tražim i veliku kosu

Izbjegavajte previše casual sa svojim odjeću. Ne morate nositi skupe dizajnerske odjeće da izgleda otmjeno. Čistu, dobro pripijene odjeće, ipak, osjećat ćete se mnogo više samopouzdanja i elegantan. I, ne zaboravite kosu. Redovna posjeta stilista će vas osjećaj na vrhu svijeta previše.

8. Nosite dobar miris

Dobar miris kvaliteta će dodati na svoj osjećaj sofisticiranosti previše. Ne previše, ili ipak previše neodoljiv, dovoljno suptilan parfem da utisak i ostavili trajne memorije. To je ono što svaka djevojka treba.

9. Investirajte u nekoliko kvalitetnih donjem rublju

Kvalitete rublja mogu imati neverovatan uticaj na to kako se osjećate. Kada znate da je ono što nosite ispod odeće izgleda sjajno, to može promijeniti cijeli svoj držanje i stav. To je kao svoj vlastiti vrlo, elegantan djevojka, tajno oružje!

10. Vjerujte da ste stilom

Vjerujte u sebe, jer elegancija se stvara povjerenje. Postoji mnogo načina da se djevojka može projektovati damski sliku, a tako mnogo načina da se ona može uništiti sliku brzo previše. Razmislite o tome kako želite da pogledate i sliku koju želite projekta i, ako vjerujete, to će se dogoditi.

load...