Saveti za lepotu

10 savremenih lepota i modnih trendova koje želimo nestati

10 savremenih lepota i modnih trendova koje želimo nestati

Moda je čudna stvar, zar ne? U jednom trenutku nešto je vruće, a sljedeći je to tako nije. Mi gledamo na modnim časopisima i moguli podjednako da nam kaže ono što treba da se nosi iz sezone u sezonu, i kako bi trebalo da slikanje naša lica. Moda i ljepota trendovi su tu da inspirišu i ohrabriti nas da istražuju perspektive, i izazov status quo. To je cool biti u trendu i naravno svi težimo da izgledaju naše najbolje, ali postoji nekoliko najnovijih trendova koje su nam ostavili grebanje naše glave. Čitajte za usporavanje ljepote i modne trendove mislimo treba nestati nazad odakle su došli.

Jasno Perspeksa vezice na cipelama

Ili, još gore, potpuno jasno PERSPEKS cipele. Ovo je jedan modni trend koji smo na Beauty and Tips jednostavno ne mogu oprostiti. Za one od vas dovoljno sreće da nikada nisu naišli na takve grozote, čudna rasa visokih peta je rođena u kasno; onaj čija over-the-toe remen je potpuno jasno. Ovaj izgled rezultati u tootsies nositelja se zgnječen uza plastike, snugger nego bilo pete treba ikada biti. I nemoj ni da nas je počelo sasvim jasno Perspeksa čizme - za osobe koje nose od kojih su samo traži atletsko stopalo. Fuj.

load...

Mrežaste čarape ispod jeans

Volimo ripped jeans. Mi volimo mrežaste čarape. Ali i treba kategorički ne treba nositi u isto vrijeme, i to je još jedan od onih modni trend da se ne slažemo. U fishnet-jean izgled je rasprostranjena među Instagram komadi, ali izgledaju baš vrišti "ne može odlučiti što da nose da nas. Na tajice nose ispod ripped jeans, tako da obrazac pokazuje kroz na koljena i bedra. Neki nose i pješačiti tajice iznad pojas, a zatim uparite izgled sa vrha usjeva tako da su tajice su jasno vidljive. Nismo baš sigurni zašto, da budem iskren. Mi smo zbunjeni.

Pertla Chokers

OK, priznajem. We loved this izgled za neko vrijeme, ali je vrijeme da prekinemo. Je choker modni trend nastao krajem devedesetih godina, a mi smo potpuno zaljubili. Ako niste imali multi-boji choker u školi disko, možda i nisu otišli. Dakle, kada je trend oko ponovo valjani nedavno, nama devedesetih bebe je super uzbuđen. Zatim, svaki dućan pod suncem počeo da proda pribor, i počeli smo da se setim zašto bismo pao ovaj modni trend na prvom mjestu. Chokers izgledati lijepo i osjećati dobro, ali većina su podesivi i imaju tendenciju da se na kraju nas gušenja do kraja dana. Smrt choker? Nije tako šik.

load...

Korzet detaljima

Korzeti nastao u XVI stoljeću i bili su dizajnirani da činč u struku dama da bi se bolno tanak. Izgled je ponovljen i ponovo usvojen vremena i vremena, a ove sezone nije izuzetak. Ugrađeni detalji steznik na vrhovima, korzet pojasevi i čak steznik pantalone su primećen na policama svuda. Tužno. To je izgled koji je teško dobiti pravu, češće nego ne corset detaljima samo gleda ljepljiv. Najbolje ostaviti ga na Moulin Rouge plesači, a?

Furry mule

Za neobičan, ove cipele su u osnovi mazge sa krznom prilogu na petu cipele. Modnog giganta Gucci počeo trend sa svojim muškim mazge, a mi ih kriviti isključivo za stvaranje tako strašne cipele. Ovo je jedan modni trend mislimo treba izbjegavati po svaku cijenu. Izgled nas samo podsjeća na Roadkill ili pravo krzno, a mi volim da mislim o dlakava životinja kao prijatelje - a ne kao detaljima na cipele. Izbjegavajte, izbjeći, izbjegavati.

Ništa s Emoji ukrasima

Svet je otišao Emoji lud. Male ikone koje su nekada živjeli sigurno u našim telefon ekrani su sada infiltrirali kina, odjeću i pribor, a mi radije ga zaustavio. Džamperi i majice u našoj lokalnoj high street trgovine nedavno su ukrašena emoji, i stidljiv majmuna, viri jezik lice i jednoroga emoji Čini se da su posebno popularna. Iskreno, mislimo da je malo čudovišta crtani izgledaju užasno ljepljivo. Emojis treba ograničiti na Instagram naslove i iMessages samo, molim vas i hvala.

Koristeći čudno predmeti dobiti Flick cat eye

Nije trend ljepote, koliko tehnika - ali nešto mi se tako snažno o tome smo morali da ga uključiti. YouTube i Instagram video su odlični za učenje kako stvoriti posebno teško učiniti Flick cat-eye, ali nedavno smo uočili mnoge velike zvijezde posežu za potpuno nejasne objekte za stvaranje pokretom na kraju. Videli smo kreditne kartice, viljuške, boca kape i bezbroj drugih objekata koji se koriste za stvaranje savršen mačji Flick, i to je pomalo smiješno. Ono što se dogodilo na starinski mirnu ruku? Hajde dame, imamo ovo!

Lollipop usne

Pogled stvorio MAC za modnu pistu, lizalica usne se zasniva razmazivanje ruža za usne se preko rubova usana da oponaša učinak sisa na lizalicu. Errrm, da li jos neko nikad ne dožive ovo kad jede lizalicu? Mi znamo kako da se stvari uredan, i želimo MAC učinio isto. Ova ljepotica trend čini da izgleda kao da si slučajno usisati vaše usne. To je ne od nas, hvala.

Pero obrve

Ovaj pogled na vrhu bizarne razmjera. A 'pero' obrva je obrva koji je horizontalno se rastali, a jedan pramen kose brušenog gore, a drugi prema dolje, da ponovo stvoriti izgled pero. Iako je tehnika je efikasna, nismo baš sigurni zašto bi bilo koji gal žele da se pretvaraju da imaju pero na mjesto svoje obrve. Avangarda? Da? Hoćemo li se to pokušava? Apsolutno ne.

Nadamo se da ste uživali čitajući našu listu ljepote i modnih trendova koje treba da nestane! Šta trendovi u potpunosti ne voleti? Javite nam u komentarima!

Ostati lijepa.

load...