Saveti za lepotu

10 savršenih francuskih saveta za lepotu o kojima morate znati

10 savršenih francuskih saveta za lepotu o kojima morate znati

Dame Francuske imaju klasičnom smislu ljepote i stila koji je poznat širom svijeta i francuski žene su poznati po potrazi prekrasan svaki dan, bez obzira što oni rade. I kako Francuzi djevojke izgledaju tako dobro, sve vreme? Prva stvar koju možemo naučiti iz francuskog mademoiselles je da oni brinu o osnovama prvi. Stavili su više truda u osnove brinu o zdravlju svoje kože i kose, i većina njihovih tajni su kući pravni lijekovi koje su prenosi sa majke na kćer stoljećima. Evo deset najboljih ljepote tajne koje su Francuskinje pokušati zadržati za sebe:

1. Ne koristite jaka sredstva za čišćenje

Nećete naći nikakve jake hemikalije u ljepoti kit Francuskinje, oni koriste prirodne sastojke umjesto. Da skinu šminku, Francuskinje koristiti DAB slatkog bademovog ulja na vatu loptu nježno ukloniti šminku i oni nikada ne bi ni razmišljati korištenja oštre, kemijska sredstvo za čišćenje.

2. Oni ne naglasiti o starenju

Francuzi vjeruju da možete izgledati dobro u bilo kojoj dobi i ne plaše se starenja. Oni vole da zadrže izgledaju prirodno, tako da ne imaju tendenciju da koriste off-the-polica anti-age kreme; oni se oslanjaju na korišćenje prirodnih ulja, med, svježe voće i povrće (kao što su krastavac i paradajz kriške) i Shea maslac, sve svoje živote, da bi ih tražim svježe i mladalački.

load...

3. Oni ne jure sunce tan

Francuski ljudi znaju sve o opasnostima od sunca i efekte koje to može imati na svojoj koži. Oni ne leže na plaži u dobiti boju; oni štite svoje kože od sunčevih štetnih zraka pomoću kreme za sunčanje i nosi šešire i sunčane naočale. Ako žele tan, oni koriste proizvod za sunčanje, a ne na suncu.

4. Vole prirodni preko šminke

Kada su francuski žene ići u kupovinu za kozmetiku, daleko su veće šanse da se dalje s proizvodima za njegu prirodne kože nego sa šminkom. Oni vole da imaju prirodno jasne i lijepe kože, tako da ostane hidrirana uljima i kremama i koriste daleko manje šminke nego djevojke u drugim zemljama.

5. Oni ostavljaju svoju kosu na miru

Francuske dame neka priroda pobrinuti za kosu previše, a oni su to oprati daleko rjeđe, nego djevojčice i drugdje u svijetu. Oni čak ne peru kosu svaki drugi dan, oni su češće shampoo dva puta tjedno, a kada žele dati svoju kosu čistom, između pranja, daju dobar četkom umjesto ili koristite dab suhe šampon.

load...

6. Oni se brinu svoje ruke i nokte

Da bi nesmetano i bez nesavršenosti svoje ruke, Francuskinje imaju tajni recept koji je izrekao kroz generacije. Oni prave ruke kadu hladne vode, morske soli i malo slatkog badema ili maslinovog ulja, koje ribati ruke sa za 3 - 5 minuta. Onda oni tretiraju svoje nokte s DAB maslinovog ulja ili kokosovog ulja.

7. Piju puno vina

Čista i jednostavna vina Francuske pojaviti na stolu uz obrok u većini francuskih domova. Djevojke Francuske znaju da antioksidansi u vinu, posebno crnog vina, pomoći će da se zadrži znakova starenja na zaljev i zadržati svoje ten jasno.

8. Ne boje uzimanja hladan tuš

Francuski žene znaju da je zdrava cirkulacija znači sjajne kože. Odličan način da se cirkulacija će je naizmenično toplom i hladnom vodom u tuš. Ona se budi sistem i donosi ružičast sjaj vašoj koži. Također, francuski dame vole prskanje njihova lica (i grudi) hladnom vodom za nekoliko minuta svakog jutra da zadrži svoju kožu lijepa, svježa i sjajna.

9. Oni ne gubiti vrijeme u teretani

Većina francuski djevojke misle da vježbanje u teretani je previše dosadan; da bi radije biti izvan na svježem zraku. Vi ste više vjerojatno da francuske djevojke izvan bavljenje sportom ili uživanje aerobik u bazenu, nego u na pokretnoj traci u teretani.

10. Oni znaju važnost dobre hidratacije

Francuzi vole svoje vino, ali i shvatiti važnost pitke vode. Njihova tajno oružje da izbaci toksine i zadržati kosu i lep izgled kože, je čaša vode svake noći pred spavanje i prva stvar svako jutro, kao i vodeći računa da dovoljno pije kroz dan.

Znate li neke druge ljepote tajne francuskih žena koje svi mi trebali znati o?

Slobodno podijelite svoje misli i ljepotu savjeta u komentar ispod teksta.

load...