Saveti za lepotu

10 savršenih saveta za brijanje, trikove i hacks za žene

10 savršenih saveta za brijanje, trikove i hacks za žene

Jeste li znali da djevojke nisu uvijek briju noge? Brijanje samo zaista postao trendi tokom Drugog svjetskog rata, kada su gole noge postale popularne iz nužde, jer najlonske čarape su deficitarna. Danas, međutim, glatko i bez dlaka noge are a beauty nužnost, pa pogledajte ovih deset brijanje savjete, trikove i hacks i saznajte kako možete napraviti brijanje manje naporno:

1. Koristite malo ulja, prije kreme za brijanje

Jedan od najboljih i najkorisnijih brijanje savjeta za žene je da se koristi malo ulja, prije (ili umjesto) brijanje. Možete zaustaviti britva burn po omekšavaju kožu nekih prirodnih ulja, prije nego što čak i primijeniti kremu za brijanje. Kokosovo ulje, slatki badem ulje ili maslinovo ulje, će zaštititi vašu kožu od ogrebotina i rezova i omogućiti brijač da klize glatko po vašoj koži.

2. Pokušajte neke muške pjena za brijanje

Za neke nedokučiva razloga, proizvođači naplatiti više za dame brijanje kreme, nego što je to za muške. Miris možda nije uvijek dobar, ali za muškarce brijanje kreme radi isti posao, za djelić cijene žena.

load...

3. Promijenite britve često kako biste izbjegli ogrebotine i nickove

A tupi, tupi oštrica će sigurno dovesti do smanjenja i nickove, i stari brijač nije baš higijenski ni. Promenite brijač često, a vi ćete dobiti puno glađe brijanje. Preporuka je da se koristi samo brijač tri do pet puta.

4. Piling prije brijanja

Piling kožu prije brijanja ili sve mrtve stanice kože će zapušiti brijač. Koristite piling piling ili piling rukavicu u tuš, i dobro isprati prije nego što se obrijem. To će učiniti vaš britve traje duže previše. Ako želite koristiti prirodni domaći piling tijela, a zatim kokosovo ulje i šećer miks je jedan od najboljih i najlakše napraviti.

5. Omekšati kožu prije brijanja 

Ako ste u žurbi da izađe, da možete biti u iskušenju da počne brijanje suvo noge bez prethodnog omekšavanje vašu kožu, što može dovesti do smanjenja, udaraca, ogrebotina, brijač opekotina i začepljenja se brijač sa neke mrtve kože. Da bi izbjegli sve ove, navlažite kožu toplom vodom prije brijanja, pustite da se koža omekša, a zatim obrijati.

load...

6. Koristite kratak potezima

Još jedan od korisnih brijanje savjeta za žene je da koristite kratak udaraca. Nemojte pokušavati i obrijati cijelu dužinu nogu u jednom potezu, jer to je veća vjerovatnoća da će dovesti do smanjenja. Kratka udaraca su najbolje, rade svoj put polako uz nogu.

7. Za brijanje sa zrna i onda protiv nje

Ako imate osjetljivu kožu, a zatim brijanja protiv zrna će izazvati iritaciju. Jedan od najboljih brijanje savjeti za žene, bez obzira na tip kože, je da se brije, jednom sa zrna, a zatim i drugi put, protiv nje. Na taj način ćete dobiti mnogo bliže brijanje bez iritacija.

8. Ne brijati bilo nezaraslih rezove

Ako vam se smanji svoju kožu, onda ne brije to područje dok se pravilno zarasla. Navodeći očigledan, ali ako ne ostavljaju rezova i bolne tačke na miru, oni nikada neće zarasti i oni su mogli postati inficirane.

9. Soothe brijanje udaraca sa shea maslac ili hladno krastavac paste 

Evo još jedan od velikih brijanje Savjeti za žene: ako vam je brijanje otišao sa iritiranu kožu i brijanje udaraca, a zatim i brz način da se opustite kože nanoseči na nekim shea maslac ili koriste svježe, hladno krastavac paste. To će brzo hlađenje prostora i smanjuju upalu. Također, izbjegavajte iritira to područje i dalje, dajte prednost kroja odjeća i dopustiti malo vremena da zaraste.

10. Ne kupujte jeftino brijača

Ne biti u iskušenju da kupe jeftin pakete brijača. Oni izgledaju jeftino, ali nisu. Oni neće trajati onoliko dugo, kao što je malo skuplji britve, neće vam dati glatko brijanje i oni su više vjerojatno da će izazvati posjekotina i ogrebotina.

Kako obrijati noge? Koje su vaše omiljene brijanje Savjeti za žene?

load...