Saveti za lepotu

10 uputstava za ljepotu za putovanja

10 uputstava za ljepotu za putovanja

Leti dugo letova mogu igrati pustoš sa vaše kože i kose, dakle, kako su neke žene hodaju iz aviona izgleda kao da su otišli u kozmetički salon? To nije samo reciklira, suv vazduh da je problem u avionu, to je ograničenje na kakav kozmetičkih proizvoda koje ste dozvoljeno take na brodu s vama i, naravno, skučen prostor koji je na raspolaganju u WC kabina previše. Koji će vam pomoći doći u velikom stilu nakon dugog leta, mi smo sastavili listu deset putovanja avionom Beauty Tips da redovna duge staze letaka i stjuardese znaju sve o, ali većina nas ne.

1. Duboko stanje vaše kose prije nego što letjeti

Reciklirani, suv vazduh, u kabini aviona će sisati sve vlagu iz kose i ostavite da se osuši i neposlušnu. Nema mnogo toga što možete učiniti o tome kada stignete na avion, tako duboko stanje vaše kose noć prije nego što letjeti i vaša kosa će i dalje biti u dobrom stanju, kada sletite.

2. Piće puno vode

Još jedna od velikih putovanja avionom Beauty Tips je da piju puno vode. Razlog zbog kojeg je vazduh tako suva u avionu je da je vazduh na velikoj nadmorskoj visini, koju su pumpa u avion pod pritiskom da vam pruži kisika, praktično nema vlage u tome. To je ne samo kožu i kosu koja je pogođena ovom; da je cijelo tijelo. Air posada znaju sve o tome da dehidracija može imati na njih, tako da su svi piju puno vode tokom leta; najmanje litru svakih šest sati leta.

load...

3. Koristite kreme za sunčanje kada leti

Kada ste na velikim visinama, vi ste bliže Sunce i zrak je tanji, tako da su na veći rizik od sunčevih zraka nego što su na prizemlju. Nanesite kremu za sunčanje za izložena područja kože prije nego što letjeti i svaka dva sata ili tako dok ste na letu. Dokazano je da su česte letaka i piloti imaju veći rizik od razvoja raka kože od ostatka populacije, tako da ne riskirati leti bez kreme za sunčanje, ako ste izloženi sunčevim zracima dok leti.

4. Ustani i kretanje

Sede u tako dugom vremenskom periodu kao i vi kada ste leti smanjuje cirkulaciju krvi, što može dovesti do nadutosti i blijeda koža i, ako ste svoje mesto nagnut unazad tokom leta može učiniti vaše oči naduto. Ustani i šetaju kabini s vremena na vrijeme, kada se pojas znak dozvoljava, a da će zadržati krv cirkuliše kroz vaše tijelo i pomaže da gledate svježe i još budan kada stignete.

5. Ne šminkam na dugim letova

Sljedeći je jedan od korisnih putovanja avionom Beauty Tips je da se izbjegne našminkan na dugim letova. Letenje s punim licem šminke jednako loše za vašu kožu na isti način na koji spava sa svojim šminka dalje je. Verovatno ne žele da hodaju oko aerodroma bez šminke na sve, tako da potrajati neko šminke na brodu s vama i ukloniti šminku i hidriraju kožu čim avion je skinuta.

load...

6. Smanjiti svoj kozmetičkih proizvoda

Airlines imaju stroga pravila o veličinama posudu i vrste proizvoda koje možete uzeti na brodu iz aviona, tako da provjerite smjernice vaše aviokompanije prije nego što letjeti. Za predmete koji ti stvarno treba kupiti ono što možeš u kontejnerima putne veličine, ili odlijte ih u male, jasno, može hermetički zatvoriti, plastične boce. Uzmite samo ono što vam je potrebno u kabini, nema svrhe obavljanja ništa nećete koristiti na letu.

7. Nosite svileni šal kad spavaš

Evo nekoliko putovanja avionom Beauty Tips da prestanem da te uzimajući mrsio kosu, ili da je stan patch kose u potiljak koji je uvijek giveaway da ste bili na duge staze leta. Nosite svileni šal kad se glavu i to će nam pomoći da se zaustavi vaša kosa postaje u previše nered i koristite podršku vrat, koji će zadržati glavu na naslon i zaustaviti kosa ravnanje dole.

8. Uzmite antibakterijski ruku vlažne maramice sa sobom

Antibakterijske maramice su imperativ na letu. Ima nekih maramice sa sobom znači da možete očistiti svoje ruke nakon što ste stavili bilo koji make-up ili kreme na, a možete dati TV, ležište i sve druge oblasti aviona možda se dodirivanjem obrišite previše. Ko zna gdje je zadnja osoba koja je sjesti u svoje mesto stavio svoje ruke prije nego što je ušao u avion!

9. Relji puffy oči kocke leda

Puffy oči su uobičajene nakon dugog leta, tako da se na nadutost brzo dole, samo pitajte stjuardesa za kocku leda i salveta. Omotajte led kocka u salvetu i držite ga na svoje oči na sekundu ili dvije, a onda ga uzmeš, čekaj, i ponavljam; i to će smanjiti natečenost ni vremena.

10. Spremamo se da sleti

Kada je avion počne da sleti, možete imati brzo Osvježite se u šminku. Nanesite zatamnjena ovlaživač i dodir rumenila da ti dam malo boje, provjerite obrve i koristi olovka za obrve, ako je potrebno, dodajte malo boje na usnama, a vi ćete biti spremni.

Koje su vaše omiljene putovanja avionom Beauty Tips?

load...