Saveti za lepotu

11 savjeta o tome kako biti sigurniji i osjećati se fantastičnim (za dame)

11 savjeta o tome kako biti sigurniji i osjećati se fantastičnim (za dame)

1) Počnimo s osnove... Ovo je skrivena, ali važan savjet koji vam može pomoći da se osećate fenomenalne i više samopouzdanja - nositi prekrasna donje rublje! Samo ćete znati šta se krije ispod haljine, ali to slatka mala pribor - vaše donje rublje - će odmah povećati svoj osjećaj "fabulousness"!

2) Nemojte zanemariti sjajilo za usne. Da, sjajilo za usne bi trebao biti vaš najbolji prijatelj kad idete kroz vrata, čak i ako ne nosite nikakve drugi šminku. Sjajilo za usne može izgledati samo jedan mali detalj na prvi pogled, ali je ove male stvari koje čine nas osjećati predivno! Kada primijeniti ovaj "sjajni sjaj" na usnama, to odmah dodaje glamura i svježinu na lice i možete primijetiti da odmah osjećati fabulous!

3) Jedite svoj omiljeni desert. Da, zvuči čudno, jer ste pomislili da bi to moglo utjecati na vaš lik, znam, ali postoji jedan važan psihološki trik ovdje - kada svesno razmazite s vremena na vrijeme, primijetit ćete da je vaš self-vrijedi i samopoštovanje će rasti i, prema tome, vaš osjećaj fabulousness će pojačati, kao dobro. Da, sve počinje sa sitnim detaljima, kao što je kvarenje sebe sa nečim ukusnim, svjesno i promišljeno, uživaš i uživanje u ovom trenutku... Jer ste isplati!

load...

4) Stavite na svoju omiljenu glazbu i ples kao niko gleda! Zapravo, ako to radite kod sama kod kuće - niko ne bi u svakom slučaju gledati :), ali ples i "glupiranje" je ne samo korisno za povećanje svoj osjećaj fabulousness, ali i za poboljšanje vaše raspoloženje i osjećaj uživanja u životu - a to je osnovni sastojak sreće.

5) Vaš omiljeni parfem može učiniti ako se osjećate više samopouzdanja i lijepo fabulous! Jedan od najlakših stvari koje možemo učiniti da se osjećaju neverovatno i atraktivne čini naviku korištenja dobar parfem svaki dan. Najvažniji parfem tip je da miris treba da inspiriše, molimo vas i da se osjećate određeni način - da budemo precizniji, to bi trebalo učiniti ako se osjećate nevjerojatan odmah. Kad se to dogodi - da ste upravo našli "na jedan"! (Mislim na parfem :))

6) Upalite svijeće, stavi umirujuću muziku i uživajte divan obrok koji ste upravo kuhana posebno za sebe ili za nekoga koga voliš! (Ako imate posebnu osobu, možete uživati ​​u romantičnim obrok sa svijeća svjetla zajedno). I dok ste u kreiranju ovog malog ugodan doživljaj za sebe (ili oboje) pokušavaju primjetiti i obratiti pažnju na osjećaj uživanja to donosi. To će dodati napajanje za osjećaje fabulousness! (Samo pobrinite se da kontrolirati veličinu vaše porcije, jer želite da se osjećaju nevjerojatan prije i poslije romantične večere).

load...

7) Take a dan "ljepote odmora" - dan koji će u potpunosti biti posvećen tebi - kad možete učiniti nešto dobro maske za lice, manikura i pedikura, razmazim sebe, uživanje ukusna zdrava hrana, gledanje filma "nakon svoje srce" , u osnovi, samo radi nešto prijatno za sebe cijeli dan. Pokušajte ovaj tip, a vi ćete vidjeti svoj nivo povećanja fabulousness.

8) A dobar par cipela može dodati povjerenje i izvršite dama osjećati fabulous! To je u redu da razmetanje novac na velike, pa čak i nevjerojatan par cipela s vremena na vrijeme, jer kad ih nosi - uvijek ćete osjećati i izgledati fenomenalno!

9) Smijeh će odmah učiniti ako se osjećate sjajno! Dakle, uzmite vremena gledati smiješno filmova, provoditi vrijeme s ljudima koji nasmijati, ili samo osmijeh sa strancima dok hoda na ulici. Sve ovo male stvari mogu dodati do vaše osjećaje povjerenja i fabulousness!

10) Jewels može učiniti ako se osjećate lijepe i nevjerojatan. Bez obzira na ono što nosite, pokušajte dodati prilično dragulja na svoj outfit - to će potaknuti vaše osjećaj ženstvenosti odmah, što vam izgledati i osjećati prilično, atraktivan i šarmantan!

11) Vaš djevojke učiniti ako se osjećate fabulous! Da, djevojke i prijatelja u cjelini su blago našeg života i komunikacije s njima zaista može učiniti da se osjećamo fabulous! Dakle, ne zaboravite da provode vrijeme sa svojim prijateljima, pobrinite se da bude tamo kad vam je potrebno i uz pomoć svog istinskog i pravog prijateljstva, da ih se osjećati fabulous!

To su male stvari u životu koje mogu učiniti da se osećate lijepe i samopouzdanja, pa pokušajte pronaći one male zadovoljstva i "fabulousness pojačala" i ne zaboravite da ih često praktikuju, jer ste isplati!

Nadam se da gore savjeti su zanimljivo i korisno za vas. Slobodno podijelite svoje vlastite savjete o tome kako da se osjećaju prekrasan i nevjerojatan u odjeljku komentar ispod.

Ostati lijep i prekrasnih uvijek!

load...