Saveti za lepotu

12 saveti za ljepotu iz modne revije iza scene

12 saveti za ljepotu iz modne revije iza scene

1) Kako kreirati punija usne tražim? Mnoge žene pokušavaju da se poboljša oblik svojih usana isticanjem usne sa tamnim olovkom. Ali to često može izgledati neprirodno i preterano. U "backstageu" Beauty savjet za punije tražim usne je naglasiti i naglasiti oblik usana ih ističući sa bijelom olovkom umjesto. Odnosi samo bijele olovke oko usana i stapaju se malo, da izgleda prirodnije. To će izgledati puno ljepše nego koristi tamne olovke.

2) Različiti načini da koriste karmin. Na backstageu modnih revija šminkeri rade izuzetno brzo, jer oni moraju napraviti toliko modela izgledaju zanosno. Ovdje je ljepota dojavu da oni koristiti za kreiranje skladnih i lijepo lice šminka: oni dab neki ruž na usnama modela, onda se uklapaju taj isti ruž na jabuke obraze i ponekad, čak i oni mogu vrlo lagano ga na kapcima modela i na nosu (ali malo nos je rizično, morate biti vrlo lagana rukom i zaista znaju šta radite). Na ovaj način stvaraju čudesnu harmoniju na lice modela vrlo brzo.

3) Držite kosu modela sa lica. Pri tome šminka modela, vizažistica koristi metalne kosu isječci ali oni pogurajte kartonsku karticu između kosu snimak, tako da se lako pomaže da kosa modela sa lica i kosa ne dobiju udubljenja od metala. (Jer, normalno kad gurnete kosu unazad, sušilo za klip, možete dobiti dent.)

load...

4) Old school ventilatora. Zbog brzinom prilikom pripreme revije u backstageu šminkera često koriste jednostavan ventilatora. Oni ga koriste za mnoge svrhe: za sušenje svježe naneseni Liquid Eyeliner vrlo brzo ili svježe obojane nokti sušenje modela... Ova lepotica tip može lako implementirati u naš svakodnevni život.

5) Fondacija trik. Šminkera backstageu modne revije uvijek pokušava stvoriti prirodan i mladalački izgled kože. Da bi se postigao lijep i prirodan rezultat primijeniti temelj samo na sredini vaše lice, a zatim, uklopiti ga napolje. Da bi uljepšati područje ispod očiju - pokušaj da izaberete korektor sa ružičastim podtonom.

6) Dark usne trik boja. Da bi tamne ruž za usne izgledaju moderan, zgodna i mrlja kao što su, šminkeri često imaju tendenciju da preskoči olovka za usne. Oni primjenjuju tamne ruž boje četkom, a zatim, stapaju rubovima. Ako je boja previše tamna, izbrisati sve dok se ne počne izgleda kao ruž za usne.

load...

7) Red usne je uvijek u trendu. Da bi se postigla prekrasan, berba-nadahnut crvene usne, prvo nanesite korektor oko usana, a zatim, koristite dvije nijanse crvene: nanesite tamnije crveno na sredini tvojih usana i koristiti lakši, srednja nijansa crvene na vanjskoj strani. Možete koristiti četkicu za više definiran izgled ili samo mrlje tvoje usne prstom za više "napora" rezultat.

8) Pretvorite boje krem ​​rumenila. Ako se boje kremasto rumenilo je previše svijetao, možete bi bio lakši - pokušajte da ga miješati sa svjetlom, blijedo nijansu ruža za usne na poleđini ruke. Možete koristiti svoj novu boju i na obraze i na usnama. Backstage, šminkeri često koriste ovaj trik.

9) Dajte oči sanjive izgled. Za mekši trepavica izgled pokušati iskoristiti dvije nijanse maskare: nanesite smeđe maskare na bazi trepavice i koristite crnu maskaru samo na vrhovima. To će pomoći naglasiti krajevima vaših trepavica i da će dati svoje oči sanjive izgled.

10) Glamurozna "glossy" oči. Šminkeri često primjenjuju sjajilo na poklopce modela za postizanje efekta visokog sjaja oči. Jedina mana ovog tipa šminke je da to ne traje dugo, ali za fotografije snima - to je savršeno!

11) Neutralizovati vašu prirodnu boju usana. Pokušajte da se uklope svoj temelj preko usana prije nanošenja boje usana, to će vam pomoći neutralizirati vašu prirodnu boju usana i učiniti krajnji rezultat izgledaju vjeran hladu vidite u cijev vašeg ruža za usne.

12) Eyeliner trik. Za mekši rezultat, šminker često zamjenjuje crni eyeliner od smeđe ili sive jedan. To daje manje dramatičan izgled i mogu biti više prikladan za svaki dan šminku.

Nadam se da vam je bilo korisno. Koja je vaša omiljena ljepotu dojavu od backstageu modne revije? Slobodno podijelite svoje misli u komentarima ispod teksta.

load...