Saveti za lepotu

12 savjeta o tome kako dobiti više volumena u kosi

12 savjeta o tome kako dobiti više volumena u kosi

1) Koristite posebne proizvode za njegu kose.

Šampon kosu s šampon, a zatim primijeniti uređaj samo na dužinu kose, izbjegavajući korijena. Na taj način ćete sačuvati volumen u blizini korijena kose.

2) Boja naglašava.

Malu količinu plava (ili neki drugi) ističe može dati iluziju deblje tražim kose, dodajući teksturu i dimenzija, što vaša kosa izgledati još obiman.

3) Izbjegavajte dva-u-jednom proizvodima.

Izbjegavajte česta upotreba dva ili drvo-u-jednom proizvoda, jer takve proizvode za njegu kose imaju tendenciju da se skrasi na brave, prenatrpavanja vaše folikule i čineći kosu izgledati stanu.

load...

4) Koristite šampon 1-2 puta mjesečno.

Kada koristimo musevi kosu, sprejevi za kosu, gelovi i druge vrste proizvodi za oblikovanje kose, stvari gradi na našoj kosi, što može učiniti naše brave pojaviti masna, ravna i dosadna. Korištenje šampon, barem jednom mjesečno može pomoći ukloniti sve te naslage, vraćajući sjaj i daje kosi novi početak.

5) Koristite voluminizirajući musevi i sprejevi za kosu.

Izbjegavajte korištenje gelovi za kosu, balzama i voskovi za kosu, jer ovi proizvodi imaju tendenciju da se poravnati kosu i, prema tome, smanjili jačinu zvuka. Umjesto toga, koristite sprejevi za kosu i musevi napravljen posebno za voluminizirajući kosu.

load...

6) Upside down.

Umjesto primjene lak za kosu od vrha, okrenuti glavu naopako, a zatim, sprej vaše brave sa njom; malo pričekati i stil kosu kao i obično. Ovaj jednostavan savjet može pomoći dodati znatno veći volumen na kosu.

7) Nemojte preopteretiti svoju kosu.

Izbjegavajte preopterećenja kosu sa raznim tretmanima i proizvodima za njegu teških kose, jer oni mogu biti preteške i sputavati svoju kosu, što ih čini izgledati ravne i "volumeless". Umjesto toga, slijedite pravilo "manje je više" i koriste se samo lagane formule težinu da se brine za svoju kosu, ako želite da se više volumena.

8) Night time volumen kose trik.

Napraviti visok konjski rep prije odlaska na spavanje (izbegavajte čineći ga prejako, jer to može osjetiti bolno privez). Kada se probudite, olabaviti svoj rep i vidjet ćete mnogo više volumena na glavu, nego ranije.

9) Kako isfenirati?

Blow-osušite kosu s glavom okrenut naopako, krećući se svojim blowdryer brzo izbjegli oštećenje topline. Također, pobrinite se da uvijek isfenirati u pravcu zanoktica, na ovaj način ćete pomoći zapečatiti, što će dodati više sjaja. Feniranja kosu naopako može dodati značajnu količinu volumen tanke kosu.

10) pravo šišanje i frizuru.

Dobar frizura (dugom ili kratkom) može napraviti veliku razliku u načinu na koji vaša kosa izgleda; Zbog toga, pobrinite se da ići na dobar frizerski salon gdje mogu vam savjetovati kako da dodate volumen svoj određeni tip kose.

Uvijanje vaše kose također može dodati značajan volumen vaše brave, ali ako volite ravno frizuru, pokušati primjenom neke voluminizirajući mousse na samo vaše korijene, kako bi se veći volumen upravo tamo.

11) Jedan jednostavan način...

Jednostavan savjet da dodate više volumen vaše kose je da promenite rastanak. To je vrlo brz i jednostavan način da se, privremeno, daju lift do stana kosu.

12) suhi šampon.

Izbjegavajte pranje kose svaki dan, jer trake kosu od prirodnih ulja, čineći vaš skalp proizvoditi više... Probajte koristeći suhi šampon između kosu pere, to će pomoći da se osloboditi od masnog osjećaja i dodati više volumena na vaše brave.

Koje su vaše omiljene savjete o tome kako dodati volumen vaše kose? Slobodno podijelite svoje misli u odjeljku komentar ispod.

load...