Saveti za lepotu

5 jednostavnih saveta koji će vam pomoći da ostanete u odličnom stanju

5 jednostavnih saveta koji će vam pomoći da ostanete u odličnom stanju

Započnite dan sa "čudo" vode. Piti svako jutro za jačanje vaš metabolizam i detoksikaciju tijela. Recept vode je veoma jednostavno. Uzmite jednu čašu čiste vode dobrog kvaliteta i dodajte dvije kašičice soka od Aloe Vere, jedna kašičica jabukovog sirćeta, jedan ili dva kašičice sveže ceđenog soka od limuna i meda po vašem ukusu. Ćete dobiti osvježavajuće piće sa okus. Pije ovo čudo voda će pomoći vašem mršavljenja, probavu i imunitet. Zbog jakog anti-upalni i anti-bakterijski učinak, vidjet ćete prve pozitivne rezultate na vašoj koži već u 5. - 7. Dana. Mali savjet: kupi sve sastojke za "čudo" vode u bio ili zdrave hrane radnju.

2. Hranite se zdravo

Čovjek je ono što jede, kaže poslovica. Ne postoji ništa bolje za naše zdravlje od sirovog voća i povrća. Pokušajte za početak sve svoje obroke i dio svježe salate. To će smanjiti glad i omogućiti vam jedu manje za glavno jelo, što je posebno korisnik za one koji pokušavaju izgubiti na težini. Osim toga, povrće stvoriti "sigurnost jastuk" u stomaku za nezdrave stvari koje smo dobili uz jelo, sprečavajući ga da apsorbuje od strane naših crijeva. Mali savjet: pokušajte da jedu voće i povrće odvojeno. Vrijednost od voća večere ili salatu večera će biti veća nego iz mješovitog jedan.

load...

3. Take vitamina

To nije moguće dobiti sve vitamine i minerale moramo samo iz hrane. Na stranicama ovog časopisa nastojimo promovirati zdrav i prirodan način života. Dakle, moj trik za konzumiranje vitamina iz prirodnih izvora je da se pčelinji polen. Polena je jedina prirodna hrana koja sadrži gotovo sve 22 elemenata od kojih je ljudsko tijelo je sastavljeno. Ona pomaže u izgradnji otpornost tijela na bolesti, a posebno je dobar u borbi protiv lošeg raspoloženja zbog nedostatka memorije, loše aktivnosti crijeva, visok nivo holesterola i stimuliše apetit. Mali savjet: mix jedna kašičica prirodnog pčelinjeg polena u čaši mlijeka, jogurta ili kefira. Ako ste na dijeti, ovo "čudo" koktel bi mogao biti savršen zamjena za večeru.

4. Vodite računa o vašoj koži

Ključ za glatka i sjajna koža je u duboko čišćenje i hidrataciju. Koristiti zobene pahuljice za meke piling kada perete lice u večernjim satima. (Samo mix lomljenog zobene pahuljice s vodom i nježno masirajte lice s njim). Možda želite da ga ostavi na licu za nekoliko minuta. Ovisno o tipu kože, možda nećete ni trebati krema nakon korištenja ove maske. O kremu: ćete naći dosta recepata self-made kreme na stranicama ovog magazina. Oni su mnogo bolje za vašu kožu od "hemijske" one! Mali savjet: upotreba ruža ili naranče vode kao osnova za jutarnju make-up umjesto kreme. Ove dvije vode pomažu hidriraju kožu i dati mu delikatan lijep miris tokom cijelog dana.

load...

5.Keep vaše tijelo u formi

Čak i ako imate nekoliko dodatnih kilograma, čime mišiće leđa u obliku i uzimanje pravilnu njegu vaše kože će napraviti veliku razliku u način na koji gledate. Ne bi trebalo da nužno mučiti sebe u teretani. Kada je lijep i sunčan dan vani, napraviti nekoliko trčanje krugova u parku. Ako je tmurno vreme, idite na bazen ili preuzeti vježbe na youtube koje možete učiniti kod kuće. Mali savjet: ako nemate puno vremena za sport (kao i većina nas), možete razraditi za samo 20 minuta dnevno, ali da li ovo - svaki dan! To neće vas koštati mnogo napora, ali će poboljšati vaše disciplina i daju vrlo pozitivan učinak na način na koji gledate.

Ovo su 5 jednostavnih preporuka da se prijavim svakodnevni očuvanja moju ljepotu i dobiti povjerenje. Iako, postoji još jedan trik da ste vi, sigurno su već upoznati o - iskren osmijeh. To radi za mene. Koji su vaši trikovi za boravak u sjajnoj formi?

Molimo vas da podijelite svoja razmišljanja u odjeljku komentar ispod.

Ovaj članak je ljubazno doveo do vas Ekaterina Tsaranok. Da biste pročitali sve članke Ekaterina Tsaranok kliknite ovdje.

load...