Saveti za lepotu

6 neverovatnih saveta za savijanje noktiju koje morate probati

6 neverovatnih saveta za savijanje noktiju koje morate probati

Nokti su tu da bi se bojati, to je moto mnogih modno osviještenim damama. Lako je to reći, ali često teže raditi. Izbjegavanje mrlje oko noktiju, držeći ga besprijekoran dok se ne osuši, kombinirajući boje, primjenom dekorativnih dizajn, samo su neki od problema koje imamo sa našim lijepo polirane nokte. Plus, naravno, najgore od svega: kako da prikrije usitnjeno nokte? Evo nekoliko savjeta i trikova koje možete koristiti da vam pomoći s ovim problemima.

1. Kutikule njegu

Naš prvi jedan od važnih noktiju slika tips je da se redovnim računa o zanoktice - vlaže ih sa specijalnim uljima (kao što su kokosovo ulje, ulje slatkog badema ili maslinovog ulja) ili jednostavno pobrinite se da redovno koristite kremu za ruke i ne zaboravi da rub neki u zanoktice. Neki ljudi također koriste vazelin ili neku drugu mineralno ulje za održavanje zanoktica, to radi, ali dajemo prednost prirodnih proizvoda, kao što su shea maslac, na primjer. Međutim, pedantan ste o svom lak za nokte rutinu, ako ne brine o svojim zanoktice oni će početi dobivanje suhe, grube i početi ljušti na rubovima, koji neće učiniti vašu ukupnu ruku izgledam dobro. Da ne spominjemo da je lak za nokte mrlje na zanoktice mogu se mnogo lakše očistiti, ako sami zanoktice su dobro hidrirana. Nemojte ih smanjiti.

load...

2. Ne zaboravite na osnovni premaz

Neki stručnjaci noktiju savjetuju da uvijek, uvijek koristite bazu kaput. Dok to čini cijeli proces nokte slika malo duže, to nadoknađuje tako što poljskog trajniji, tako da zapravo ne gubi ništa. Sa bazom kaput, vaše nokte će trajati nekoliko dana više nego bez njega, i to će poboljšati glavne boje, tako da će izgledati bolje. Dodatni razlog da se osnovni premaz dio svog noktiju poliranje rutina je da, ako vam se sviđa svijetle ili tamne boje, baza kaput će vam pomoći da izbjegnete mrlje od njih na noktima.

3. Kombinacije boja

U osnovi, vi ste slobodni da kombinuju bilo koje dvije ili više boja koja vam se sviđa, iako ti je potrebno određeno iskustvo kako bi kombinacija posla. U slučaju da se pitate koje boje idu zajedno, evo nekoliko sugestija od stručnjaka. Bijela boja i ljubičasta make za svježe, svijetle kombinirani boja na noktima. Ako želite kul, svjež izgled, možete upariti teal i srebro, ili svijetlo roza i mente plave boje. Za strastveni set noktiju, koristite jarko crveni plus zlato, to je svih vremena klasik, ili tirkizna i crna. Bijele nokte u kombinaciji sa bakra nijansa je elegantan combo, pa je kombinirajući mornarsko plava i svjetlo lavande.

load...

4. Tri-moždanog udara pravilo

Evo još jedan od velikih noktiju slikarstva savjeti: stručnjaci objašnjavaju da je za svaki sloj laka za nokte vam je potrebno više od tri poteza. Jedan na lijevoj strani nokta, jedan na desnoj strani, i jedan u sredini. To će raditi samo, naravno, ako imate dovoljnu količinu za nokte na četkicu, pa se potrudite da kada ga izvadite iz boce, ona ima jasno vidljive perla Poljske na njemu. Četku ima sekundarnu ulogu u cijelu stvar, zvezda izvođač je nokte koji raspršuje ravnomjerno na svakom od vaših noktiju. Četkicu samo vodi ga. Ako ste ikada pokušali slikati noktima s nije dovoljno za nokte, da ćete savršeno dobro šta mislimo znam.

5. Fiksiranje greške

Međutim, desni ste, što pokrenete rizik od razmazivanje svježe polirane nokat ili odlazak izvan granica noktiju, pogotovo ako koristite manje iskusniji ruku. Malo nas je sreće biti dvoličan, pa evo nekoliko korisnih noktiju slika Savjeti za ostatak. Koristite staru četkicu za čišćenje oko rubova nokta. Samo je uronite u odstranjivač laka za nokte i vrlo pažljivo pokrenite ga uz zanoktice. Što se tiče mrlja, možete probajte mala kap nokte na mrlju, pričekajte trenutak dok iskliwava područje, a zatim ponovo na ugalj u istoj boji. Završiti sa završnim premazom kako bi vaš manikir traje duže. Osim poboljšane izdržljivost, premaza smanjuje rizik od ubacujući - aferu da, iako je popraviti, bolje je izbjegavati.

6. DIY dizajn

Lako možete učiniti mnogo različitih dizajna u udobnosti vlastitog doma. Kako o hombre, na primjer? Ono što je potrebno je dve boce laka za nokte (različite boje naravno) i spužvu. Nakon temeljne boje primijeniti upaljač boja, sačekajte da se osuši, a zatim mix nešto od toga sa druga boja po bilo koju ravnu površinu, DIP je spužvu u njega i tapkajte ga na vrhove noktiju. Za dizajn mrežaste čarape, koristite komad starog lufa. Samo ga postavite na svoj nokat i pričvrstite ga na svoje mjesto s jedne strane, a zatim slikati na to s druge strane. Za francuski mani, stavite gumicu oko prsta, upravo na rubu svog noktiju savjete, onda slikam iznad njega. Ako ste dobri u crtež, možete koristiti i sharpie za jedinstven dizajn noktiju.

Koje su vaše omiljene noktiju slika tips?

load...