Saveti za lepotu

6 saveta kako da koristite korektor

6 saveta kako da koristite korektor

Korektor ljepota tip 1: Korektori za tajanstvene područje oko očiju.

- Za brisanje tamnih krugova oko očiju i tajanstvene područja na tvom licu - koriste lagani osvetljavanjem, svjetlo reflektivni ili osvetljava korektor umjesto teških kremastih jedan. (Best pod prikrivaĉe okom moj izbor su: Touche Éclat Yves Saint Laurent, Clinique Airbrush korektor ili Maybelline - Dream Lumi Touch); svih gore navedenih prikrivaĉe može učiniti čuda, brisanje mrak i nadutost oko očiju, jer ne samo da su vrlo male težine, ali i oni malo odražavaju svjetlo, osvjetljavajući tajanstvene područjima bez zaglavljivanja u bilo fine linije koje imate. Također možete koristiti ove prikrivaĉe ili iluminatora oko nosa ili bilo gdje drugdje gdje imate iz sjene područja. - Kada se primjenjuje ispod očiju korektor - gledajte ravno u ogledalo i primijeniti pravo na tamna područja ispod očiju, i stapa; ne stavljajte ga na svjetlo područja vašeg lica. - Nemojte koristiti previše svjetlosti korektora ispod očiju, jer to može izgledati gotovo kao loše, da ima podočnjake. - Kada se primjenjuje korektor na pod područje oko očiju sa fine linije - možete pokušati na prvu koristi premaz i onda, samo, primijeniti korektor. Prajmer će pomoći vašem šminku boravak put i da će spriječiti vaše korektor iz gužvanje i smiruje u fine linije i bore.

Korektor ljepota tip 2: Pravilno i neutralizirati plave, crvene i ljubičaste tonove.

- Ako imate plavom tonu ili ljubičaste vene ispod očiju ili na lice, pokušati iskoristiti malo korektora sa peachy ton, to će se lako ispraviti "bluishness" i dodajte svježinu u lice. - Ako imate crvenilo na licu i želite da to prikrije - koristite korektor sa malo zelene nijanse na njega. Green će vam pomoći neutralizirati crvenilo i volje "maskirne" lice bez napora. (Isto tako, kada imate crvenilo na licu, slobodno rezervirati sastanak sa dermatologom i tretirati vaš problem umjesto beže i kamuflira to brže radiš to -.! To bolje)

load...

Korektor ljepota tip 3: Kako korektor vam može dati iluziju većih usana?

Korektor također mogu pomoći da, malo, povećanje vaše usne. Dozvolite mi da vam kažem kako: prvo nanesite debeli, potpunu pokrivenost korektor sve preko usana, vrsta brisanja njihovih kontura; onda se postroje vaše usne olovka za usne u istom tonu kao prirodnu boju usana, ide nešto više od prave konture usana; ispunite vaše usne potpuno sa olovkom (punjenje usne olovka za usne će pomoći vašem šminka ostati staviti za jako dugo vremena). Zatim nanesite ruž odabranih ton na vrhu olovka za usne, prateći liniju usana koje ste upravo kreirali, koji ide malo preko prirodne konture usana. To će pomoći dati iluziju većih usana bez plastične intervencije operaciju.

Korektor ljepota tip 4: Maksimalna pokrivenost!

Ako želite da postignete maksimalnu pokrivenost sa svojim korektor - primijeniti koristeći sintetičke-dlake korektor kist, umjesto prstima. Korektor četke postoje u raznim oblicima i veličinama, tako da ako želite biti hiper-precizan - koriste vrlo mali kist za korektor na pin point i maskirne sve male tačke i nepravilnosti na licu. Nikada neće biti čvrste ruke dok koristite korektor nanesite ga štedljivo samo na područjima trebate - mi ne želimo cakey lice, zar ne ?!

load...

Korektor ljepota tip 5: Perfect utakmica.

Kada pokriva nesavršenosti, pega, bubuljice i ožiljci od akni - tražiti gusta krema korektor koji savršeno odgovara vašem tonu kože. Ako vaš korektor previše svetlo ili previše tamna - to će samo naglasiti nesavršenosti umjesto da pokrivaju ih. Dakle, pobrinite se da imate "pravog utakmicu". Posjetite šminke dućan s golim licem, to će vam pomoći da pronađete baš pravu boju; pitati saradnik prodaje će vam pomoći da odgovaraju boji i da pogledamo tvoje lice na dnevnom svetlu. Ovdje su neke od mojih omiljenih i najboljih punu pokrivenost prikrivaĉe koje imaju vrlo jake "kamuflira moć": Benefit Boi ing Industrial Strength korektor, Mac Studio Finish korektor, Make Up For Ever navlaka, Laura Mercier Secret Camouflage, Amazing kozmetika Amazing korektor, Hard Candy Glamoflauge, i, na kraju, onaj koji ide dobro za ispod očiju, vrlo pigmentirana i kremastog je njome Kozmetika - Bye Bye prikriva podočnjake.

Korektor šminka tip 6: Prije ili poslije?

Ako koristite tekuća podloga, primijeniti korektor nakon što ste primijeniti temelj, tako da se ne kreću svojim korektor iz mjesta, a zatim popraviti sve uz blagi dodir u prahu. Ako koristite puder - prvi primijeniti korektor, jer će u prahu pomoći set i osigurati svoj korektor u mjestu.

Nadam se da vam je bilo korisno. Slobodno podijelite svoje vlastite savjete o tome kako koristiti korektor u odjeljku komentar ispod.

Ostati lijep i smile često!

load...