Saveti za lepotu

7 jednostavnih savjeta kako da popravite tipične greške u ljepotama

7 jednostavnih savjeta kako da popravite tipične greške u ljepotama

1) Kako ukloniti dezodorans mrlje?

Ako ste odlučili nositi crnu haljinu i, iznenada, otkrijete da ste, slučajno, ostavio bijele dezodorans mrlje tamo gde svi mogu da ih vidim... Ne brini. Da ga popravi, izbjegavajte trljanje vodom, jer ne želite da udariti svijetu vlažne, zar ne? Umjesto toga, samo koristiti sintetičke tajice ili jednostavno bebi maramice, trljajte obojenog mjesto sa svojim hulahopke (ili bebi maramice), a dezodorans fleke su nestale!

2) za usne boje na zube

Ako volite nosio svijetle karmin, verovatno znate da ponekad voli da ode mrlje na prednjim zubima, što može biti vrlo neugodno, pogotovo ako se aktivno pokušavaju šarm nekoga. Da bi izbjegli ove neželjene katastrofa, uradi ovo: nakon što ste primijenili ste ruž, drži kažiprst u usta, zatvori usne čvrsto oko prsta i polako izvucite prst iz usta. Vidjet ćete da višak ruža za usne će se držati prst, ostavljajući vam samopouzdanja i neustrašiv u vezi zuba mrlje. Također se možete povucite vrlo tanak sloj vazelina preko svog prednjim zubima, tako da ruž za usne neće moći da se pridržavaju.

load...

3) Shiny lice fix

Ako lako dobiti sjajna i, iznenada, otkrijete da ste ponestalo upijanje radova, ne brini. Ovdje je rješenje: ovaj problem možete popraviti upijanjem lice sa poklopcem sjedište toalet papira ili WC (zvuči odvratno, ali radi), to će pomoći apsorbirati višak ulja vam uštedu od sramote.

4) Kako biste dobili osloboditi od neposlušnu kosu?

Neposlušnu kosu je tipičan ljepota grešku, koju su mnogi dame pokušati popraviti pomoću vode, ali ovo rješenje može živjeti svoju kosu mokru umjesto neposlušnu; mi ne želimo, zar ne? Umjesto toga, da iznos veličine graška za losion za tijelo, trljati ruke zajedno i rade ga u svoje neposlušnu brave, koncentriše samo na frizzies i flyaways, dajući im težina; Pobrinite se da izbjegne korijenima, ne želimo masnoća!

load...

5) Broken fix noktiju...

Broken nokat ne samo da može biti bolno, ali može biti iritantno uhvaćen na stvari. Ako ste negdje daleko od kuće i slomila nokat, pitati nekoga kutija šibica i podnijeti svoj nokat na grubu stranu da izgladiti grubo nokte.

6) Blush preopterećenja

Ako ste primijeniti previše rumenila, dok je završio svoj make-up, ne brini. Ovdje je fix: ako je to rumenilo, a zatim prah neke od vaših puder preko njega da se smiri svijetle ton; ako preopterećena obraze s kremom rumenilo, onda možete stišati koristeći svjetlo količinu tekućine temelj na spužvu. Ako ste primijeniti previše bronzer ili sjenilo, možete ga popraviti na isti način.

7) Previše parfema

Mi, djevojke, vole parfem, to je razlog zašto, često smo pretjerivati ​​to je intenziteta. Ako ste primijeniti previše parfema i nemate vremena da se tušira, pokušajte uklanjanje teških miris koristeći bebi maramice ili neutralizira ga nanoseči naparfemisanom prostor sa blazinicom natopljenom u alkoholu.

Nadam se da ste našli iznad savjeti koristan. Koje su vaše savjete o tome kako popraviti uobičajene ljepotu greške? Iznesite svoja razmišljanja u odjeljku komentar ispod.

load...