Saveti za lepotu

7 neophodnih saveta za brzo popravljanje

7 neophodnih saveta za brzo popravljanje

A ljepota opasnosti - kako strašno ovo zvuči! Ali to se može dogoditi svakome i to se dogodilo sve nas. Ništa od puffy oči zbog nedostatka sna na ravne kose ili radi šminka, pa čak i slomljena štikli peta na samo wrongest trenutku. Dame koji su bili tamo su došli iz krize mudrije i bolje pripremljeni za sljedeći put. Ovdje su neke pokušao i testirani ljepotu savjete za brze popravke lica i tijela.

1. Puffy oči

Razlozi za to ozbiljno dosadni problem su i više nego što bi smetalo listing ali postoji univerzalni brzi popravak - ledenu vodu. Možete dip cijeli lice u posudu vode pomiješana s kockicama leda, možete omotati nekoliko kocki u čistom dishcloth i pritisnite ih lagano preko puffy područjima, ili jednostavno možete potopiti u dishcloth u ledene vode i napraviti oblog od toga. Nemojte se sami iako smrznutog - samo nekoliko sekundi je dovoljno za 'cijelu lice-u-zdjela' trik, kao i za 'kocke leda u krpu' savjet. Ako idete sa vodom oblog led, držite ga za nekoliko minuta.

load...

2. Bubuljice

Ovo je jedan od najstrašnijih i uvredljive nevolja moderne žene. Bubuljice iskočiti u najgorem mogućem trenutku i oni imaju tendenciju da se teško sakriti, a posebno ako su velike. Ali tu je iznenađujuće jednostavno rješenje: Visine i slično. Ove kapi očistiti svoj crvene oči koje smanjuju krvni sudovi u njima. Mogu djelovati na isti način na oko i na bubuljice krvnih sudova, koji su proširili zbog infekcije. Potopite Q-tip u otopini i utrljajte u Pimpė da se smanji crvenilo, a zatim koristite svoj uobičajeni korektor.

3. Runny šminke

To bi se moglo dogoditi kada je vruće napolju, kada ste vruće za jednog ili drugog razloga, ili kad je bio dug dan, a ti si još uvijek daleko od odlaska kući. Za ovakve situacije uvijek biste trebali nositi šminku torbe u torbu, tako da kada se to dogodi možete pop u najbližu dama sobu, izvadite korektor i utrljajte ga na curenje dio svog šminke. Alternativno, možete koristiti neke prajmer bez ulja popraviti nered. Samo ne gubiti vrijeme sa skidanje šminke - ćete onda morati opet učiniti sve.

load...

4. Ravnu kosu

To se može dogoditi bilo kome, pa čak i najbrži popravke potrajati nekoliko minuta, tako da ne očekujem čuda u roku od sekunde. Jedan od načina da se malo život natrag u svoj stan je kosa prskanjem sa suhim šamponom od korijena do vrha, a zatim četkanje je u istom pravcu. To je hitnu mjeru. U slučaju da ste kod kuće i vaša kosa je po svojoj prirodi ravna i tanka, nakon pranja i blowdrying to, kretati udarac za kosu da se "cool", okreni glavu naopako, i duva na svoju kosu za stvaranje džepova vazduha između uvojcima koje će učiniti da izgleda više obiman.

5. Grudvast maskara

Možda ste zaboravili da vide "upotrebu do", jer je to obično događa kada je maskara je prestar. Dakle, bacite ga, ali šta da radim s pramenovima? Uzmite bebu obrišite i lagano obrišite clumpy stvari iz vaše trepavice. Brisanjem dalje mislimo uzimajući obrišite između palca i kažiprsta, stezanje trepavice između njih i pažljivo ga dok se grudve su uklonjene. Onda uzmi neki vazelin, stavite malo na prst savjeta i dodirnuti vrhove vaših trepavica. U vazelina će djelovati kao češalj, odvajajući svaki trepavice i istovremeno čineći ih izgledaju tamnije.

6. Brzo brijanje

U slučaju da ste u žurbi i zaboravili da se brije dok je u tuš (to bi se moglo dogoditi bilo kome kada ima previše na umu), to možete učiniti brzo prvi trljanjem neke kokosovo ulje u svojim nogama. Prvo, to će spriječiti ne tako prijatne efekte noža na suhu kožu i drugo, to će učiniti vaše noge više svilenkasta kasnije, eliminirajući potrebu za praćenje sa losion ili losion. Pobrinite se da zadrži neke kokosovo ulje u kupatilu, može se koristiti za mnoge stvari. Kao šta? Kao i skidanje šminke od očiju, na primjer. Ozbiljno, uklanja šminku napora.

7. Zamrljan lak za nokte

Zadrži dalje, ne mahati rukama okolo i, iznenađenje, iznenađenje, ipak završiti razmazivanje svojim prekrasnim svježe polirane nokte. Smiri se i posegnuti za odstranjivač laka za nokte. Sada, možete koristiti Q-tip ili svoj prst. Uzmite malu količinu odstranjivač tečnost, par kapi, i vrlo lagano četkom zamrljan području. Onda čekati da se osuši, a zatim i vrlo lagano, stavi malo nokte u "prazninu". Sačekajte ovu da previše osuši, zatim staviti još jedan sloj za nokte preko cijelog nokta glatke stvari. Da ovo nije tako brzo ali stvari rijetko rade u sekundi kada je u pitanju lak za nokte.

Dakle, ono što su svoj omiljeni brzo popraviti Beauty Tips?

load...