Saveti za lepotu

7 razloga zašto bi trebalo da koristite označivač

7 razloga zašto bi trebalo da koristite označivač

1) Otvorite oči. Kako koristiti highlighter? Kada dot vrlo malo highlighter na unutarnji kut vaše oči, to će odmah uljepšati cijelo područje oko očiju, učiniti da izgledate još budan i otvori oči.

2) Highlighter će vam pomoći da izgledaju mlađe. Začiniti svoj svakodnevni izgledati dodali marker na vrhu jagodice. To će dodati dimenziju i stvoriti prekrasne refleksije, to samo će biti vidljivo kada uključite. Ovaj trik će vam pomoći da izgledaju mlađe i svježe.

3) Napravite svoj čelo izgledati polirana. Ako nanesite malo highlighter na čelu iznad obrve, to će također dodati dimenziju lice i kožu na čelu će izgledati kao da je polirana. (Ovo se ne preporučuje ako imate masnu kožu ili bubuljice na čelu).

load...

4) Manji nos uz pomoć marker? Ako želite da ispravite je oblik nosa, smanjiti ili tanji, ne morate napraviti plastičnu operaciju, samo koristiti šminku. Nanesite highlighter niz most nosa i mat boju koja je 1 ili 2 nijanse tamnije od vaše ton kože sa strane nosa, s ovim vrhom lako možete napraviti svoj nos izgledati tanji i manji, ali budite pažljivi kada koristiti u toku dana, ne zaboravite da se uklope sve jako dobro, tako da niko ne može uočiti bilo linije uz nos. Sve to bi trebalo izgledati glatko i dobro uklopljena, baš kao i prirodni nijansiranje lica.

5) Želim lift? Koristite highlighter ispod obrva i iznad njih nakon što ih popuniti, ova šminka trik će vam dati vidljive lift, će naglasiti oblik obrve, dati im čist izgled i naglašavaju oči. Samo, obratite pažnju da koristite marker štedljivo, nema potrebe za velikim kistom. Koristite mali tanki kist da biste dobili više sofisticirane rezultat.

6) Kako se popunjava tvoje usne? Možete lako učiniti s flomasterom - samo dab ga na pramcu vašeg Amorov (koji je sredinom gornje usne) i na centar vašeg donje usne (možete primijeniti highlighter na vrhu ruž ili samo na goloj usne ), na taj način vaše usne će se pojaviti veći i puniji. Ako nemate highlighter, koristiti bilo bijelo shimmer sjenilo Umjesto toga, svjetlucav sjajilo također će učiniti.

load...

7) ne pita za tamne krugove oko očiju! Ovdje je lak i jednostavan make up trik za brzo neutralizirati tamnih krugova oko očiju: mix kremastog highlighter s pod Korektor u propozicijama koja vam se sviđa i primijeniti ga (štedljivo) ispod očiju, to će olakšati i uljepšati vaše područje oko očiju i da će izbrisati znakove umora.

Nema šminkera koji nema marker u kompletu, ali to nije baš popularan među ljudima koji nisu upoznati sa svijetom šminke. Sve to je zato što marker ima mali tajna da je što se može objasniti u jednom riječju - "umjerenost". Veću količinu highlighter na licu može da izgleda masna i bruto, ali iskusniji upotreba može učiniti da izgledate fabulous!

Kako koristiti highlighter? Da li često koristiti highlighter? Da li ga koristite u toku dana ili samo za večernji izlazak? Molim vas, javite nam svoje misli.

Shine svuda, sjaj uvijek!

load...