Saveti za lepotu

8 kozmetičkih proizvoda koje možete podeliti sa svojim čovekom

8 kozmetičkih proizvoda koje možete podeliti sa svojim čovekom

1) šampon i regenerator

Ova dva proizvoda su bitne i zajedničke stanovnika naše kupaonice. Bez obzira na to, šamponi i regeneratori su za dečke, obično, vrlo jednostavan i imaju tendenciju da se fokusiraju na rješavanje nekih jednostavnih problema, kao što su perut i kosu kovrdžanje. Proizvodi za njegu kose napravljen za dame, s druge strane, su, obično, više istraživao i sofisticiran; šamponi i regeneratori djevojka može imati puno više koristi: pomoći da dodate volumen, da kosa više sjaji, pa čak i, neki su munja ili zatamnjuje efekte, dakle, dame, ne oklijevajte i dijele ova dva proizvoda sa svojim tipom.

2) scrub za lice

Redovni piling je bitan i neophodan sastojak za zdrav izgled i sjajne kože, i za muškarce i žene. To je razlog zašto, dame, ako ste nesebično podijeliti svoje high-end luksuznih piling lica sa svojim gospodin, on će, sigurno, postati obožavatelj i, možda, čak će kupiti isti za sebe koristiti. Glatka, lijepa i meku kožu nikada ne boli nikoga!

load...

3) Vaš krema za oči

I muškarci i žene često imaju problema fine linije i bore oko područja oko očiju. U borbi protiv ove nezgodno problem, predložiti svog čoveka da pokuša svoj omiljeni krema za oči, njega kada i kako ga primijeniti i on će najvjerovatnije biti priključen objasniti.

4) Vaš krema za ruke

Ako primijetite da je vaš muškarac ima suho i tvrdo na dodir ruke, savjet da pokuša svoj omiljeni krema za ruke ili ulja. Muškarci, očito, neće koristiti kreme za ruke na redovnoj osnovi, ali mogu definitivno uživati ​​u blagodatima to čine s vremena na vrijeme.

load...

5) Vaš kremu za sunčanje krema

Parovi mogu lako dijeliti jedan i zaštitnu kremu isto kremu za sunčanje. Muškarci su pogođene sunce koliko djevojke, dakle, savjet svog čoveka da zaštiti svoje lice od štetnih sunčevih zraka na redovnoj osnovi; predloži mu da pokuša svoj omiljeni zaštita od sunca kremom. U idealnom slučaju, vaša zaštita od sunca treba da bude jedna koja izgleda nemoguće otkriti na koži i ima prirodni, mat. Vaš čovjek, vjerovatno, će vam se svidjeti. Sharing je brižan!

6) Vaš frizerske proizvode

Frizerskom proizvode za momci su manje brojni nego one koje za dame, dakle, podijeliti svoje gel za kosu, tvoj sjaj u spreju, volumen Maximizer i kosu posvjetljenje sprej sa svojim muškarca i on neće biti u stanju da bez tih proizvoda više.

7) Balzam za usne

Pa, ne preporučujemo da vi i vaš gospodin koristiti isti balzam za usne na redovnoj osnovi, ali vaš može učiniti vaš muškarac pokušati tvoj, a ako on to voli, da ćete ga dobiti isti. Zapravo, usne balzama je za dečke, često su manje hranjiva i hidratantna, nego one koje za djevojčice. Samo, izbjegavajte što ga isprobate svoj žvaku ili trešnje jedan; napraviti svoj čovjek probati balzam za usne s neutralnim i blagim mirisom i onda, pazi da nestane!

8) pranje lica

To je ono što jednom mi se dogodilo: Dao sam moj dečko moje pranje lice da probaju, a onda je počeo da ga koristi stalno. To je ono što se događa kada je vaš proizvod jedan od velikih kvaliteta! Zapravo, dame, to je potpuno u redu da podijelite svoje lice pranje sa gospodinom, jer lice pere napravljen za dame su, obično, mnogo više nježan i ljubazan prema koži, nego one koje momke.

Dakle, dame, kada ste već dijele sve svoje poslastice sa svojim gospodina, sada, preuzme svoju kremu za brijanje i brije noge s njim! Kao što sam već gore spomenuto, dijeljenje je brižan! 😉

Da li bi podijeliti svoje kozmetičkih proizvoda sa svojim čovjek? Slobodno izraziti svoje mišljenje u odjeljku komentar ispod.

Ostati sretan i osmijeh često!

load...