Saveti za lepotu

8 saveta za ljetovanje putovanja kako bi vam pomogao da preživeš dugačak let

8 saveta za ljetovanje putovanja kako bi vam pomogao da preživeš dugačak let

1) Pripremite vam kožu

Pobrinite se da piling i vlaže kožu prije nego što lete, na ovaj način nećete morati to učiniti sve dok je na brodu. Isto tako, ako se odlučite primijeniti Fece kremu dok leti, vaš pripremljen, ekspandiranog koža će se lakše i brže upijaju.

2) Pijte vodu ili kokosova voda

Pobrinite se da hidratizira kožu iznutra. Da li ga piti dovoljno sokova vode ili kokosova voda (bogate vitaminima), pije ili kafu se ne broji. Dobavu vaše tijelo sa velike količine tekućine lako ćete borbu suvi avion zraka u kabini.

load...

3) odmor

Možete koristiti svoje vrijeme leta da se odmori, opusti ili meditirati. Pobrinite se da sa sobom predmete koje će vam pomoći da se osećate ugodno: uzeti svoj jastuk, svoju veliku čarape, toplo udoban deka, masku sna i slušalice sa muzikom uređaja. Svi ovi će vam pomoći da isključite iz trenutnog okruženja i ući u raspoloženje za spavanje i opuštanje, koji će vam pomoći da ostvarite svoje novo odredište osvježena i odmorna.

4) Maska za lice

Možete koristiti svoj put u avionu da hidratizira i vlaže lice. Kupiti gotove lica pomlađivanje masku ili samo debeo hranjiva krema. Nabavi udoban i primijeniti hidratantni tretman na licu. Ako se osjećate prihvatio da se napravi, a lica u ravnici, možete jednostavno koristiti hidratantnu sprej umjesto (spreja dok u kupatilu) i vidjeti vašu kožu uživati ​​u blagodatima! Hidratantna kožu dok na brodu može vam pomoći sletjeti tražim odmorni i svježi.

load...

5) Uzmi malo volumena

Vaša kosa može dobiti ravniji dok sjedite kroz dugog leta, dakle, pobrinite se da pripremite brave unaprijed. Nanesite proizvod za kosu za volumen nakon što ste oprao kosu prije nego što lete. Dok je na brodu, možete napraviti visok konjski rep, a kada sletite, olabavite kosu i vidjeti umnoženih volumena! (Pobrinite se da izbjeći radi neugodno ili uske konjski rep).

6) Zdrava grickalica

Kako bi se izbjeglo nezdrave grickalice iskušenje, pobrinite se da donese neke dobre one sa sobom. Borovnice, orašasti plodovi i suho voće možete opskrbu s energijom i vitaminima i da se osjećate manje umorni nakon dugog leta.

7) Glowing kožu

Često mi izgledati i osjećati se sasvim iscrpljen nakon leta, ali ovdje je trik vaše mogu koristiti kako bi odmah izgledati bolje: lagano nanesite highlighter na najvišim tačkama vaše jagodice, ispod očiju, na pramcu vašeg Amorov i u unutrašnje uglovima oči; to će istovremeno pomoći uljepšati svoj ten i učiniti da izgledate sjajna umjesto umorna.

8) Uljepšajte svoje oči

Naše oči imaju tendenciju da izgledaju crveno i umorno nakon dugog leta, dakle, biti dobro pripremljeni. Spakovati neke Visine u torbu i stavi nekoliko kapi u oči da se smanji efekt crvenih očiju. Također, nanesite svjetlo, mesa zategnut olovke na vodenoj liniji prije odlaska u ravnici, to će učiniti vaše oči izgledaju sjajnije i manje umorna. I na kraju, ako želite da se bore natečenosti očiju, ne zaboravite da bi gel masku za oči s tobom. Možete koristiti hladno ili toplo, a na brodu; to je poznato da to pomoći u smanjenju stresa, natečenost očiju i, čak, ublažavanje glavobolje!

Sada, u potpunosti naoružan turistički ljepotu ove savjete, možete samo da prežive tako dugo relacije leta, ali i da iz aviona tražim osvježenom, odmorni i prekrasna!

Koje su vaše omiljene u letu Beauty Tips? Slobodno podijelite svoje misli u odjeljku komentar ispod.

load...