Saveti za lepotu

8 savjeta o tome kako izgledati dobro na fotografijama stalno

8 savjeta o tome kako izgledati dobro na fotografijama stalno

1) Saznajte što je najbolje strane i najbolji ugao. Vrlo je važno znati sebe, ponovo, čak i na fotografiji, kao iu životu općenito. Dakle, otkrijte uglova gdje izgledati najbolje na fotografijama. Iako vaše lice izgleda izgleda simetrično, ne može biti neznatna razlika u tome kako gledate sa desne ili lijeve strane. Na primjer, ja osobno, volim malo da se fotografisao sa moje desne strane; tako, u grupi fotografija koju sam ja imaju tendenciju da stane na desnoj strani grupe i okrenem desnoj strani malo prema kameri. Pa kako da saznate svoje najbolje ugao? - praksa! Uzmite kameru i zamolite prijatelja da tvoje slike sa raznih strana i različitih uglova. Možete biti iznenađen kako različite možda izgledati iz različitih pozicija. Kada ste pronašli svoj "savršeni" ugla, ostani s njim i pokušati da "reprodukciju" sličan ugao u slikama; ovako ćete sigurni da ste izgledati fenomenalno! Takođe možete vježbati pozira ispred ogledala i pronađite pravi kut na ovaj način. Ako izgleda slatko pred ogledalo - to bi trebalo izgledati odlično na fotografijama previše! Dobra ugao da gotovo nikada ne uspije je pod uglom od 45 stepeni. To je jedan od mojih omiljenih!

Brzi savjet: prilikom pozu, pokušajte staviti obje ruke na struku, ova poza će stvoriti iluziju duže noge i tanji struk koji je uvijek bonus!

2) položaj. Velike držanje povećava svoj "Beautifulness" mnoge posto odmah, a ne samo na fotografijama, ali iu svakodnevnom životu. Trik za instant savršeno držanje: pokušaj da stoji kao da nosite 10 knjiga na vrhu glave ili stoje kao da pokušavate da dodiruju nebo svojom glavom. Ne samo ovaj jednostavan savjet će vam pomoći poboljšati vaše držanje, ali i odmah ćete postati nekoliko centimetara viši! Zar to nije sjajno ?! Velike držanje će definitivno pomoći da izgledaju bolje u slikama.

load...

3) Pozitivan stav i osmijeh. Da li ste videli slike ljudi koji se smeju sa svojim ustima, ali njihove oči izgledaju tužno ili njihovih osmijeh jednostavno ne izgleda stvarno? To se može dogoditi bilo kome od nas, kada smo na silu osmeh kaže "cheeeeeeeese"... Da bi prekrasna fotografija sa originalnim osmijeh, pokušajte razmišljati o nešto smiješno, prijatno ili sretni, a onda samo napraviti sliku; to će stvoriti pravi, lijepo i bezvremenski osmeh koji će napraviti veliku razliku u način na koji gledate na fotografijama. Također, ako ne želite da se pokaže sve zube dok smiling - probajte blag, tajanstven i pomalo evidentno osmijeh. Osmijeh uvijek izgleda lijepo na fotografijama. Mali savjet: stavite jezik iza zuba i osmeh, to bi trebalo da pomogne opustiti vaše lice i učiniti vaš osmijeh izgleda prirodno i laskavo.

4) češljate pravo prije nego što je fotografija snimljena. Ovaj brzi tip mi pomaže kada želim da izgledam dobro i bez napora na fotografijama bez previše trudi. Češljate nekoliko puta i vidjet ćete veliku razliku u način na koji gledate na fotografiji. Nosim mala četka za kosu u torbi u svakom trenutku, samo u slučaju da će morati brzo popraviti učinjeno u moju kosu. Obično, na fotografijama izgleda vrlo lijepo! Brzi savjet: možete brzo pretvoriti kosu naopačke i opet, ova jednostavna gesta će vam pomoći dodati više volumena i vaša kosa će izgledati napora omamljivanje i prirodno lepa!

5) Kada ste fotografisali, ne gledaj u kameru, vidi kroz njega; ili pokušati da se donekle iznad kameru umjesto direktno gleda u kameru. To je profesionalni foto-tip, on, zapravo, daje iluziju da gledate upravo u kameru i dodaje malo misteriozan sofisticiranost na fotografije, pokušajte ga!

load...

6) Izbjegavajte sjene. Dobrom svjetlu je jedan od najvažnijih sastojaka uspješne foto-snimanje. Pobrinite se da izbjeći laskave sjene, zapravo, pokušati izbjeći bilo kakve sjene dodiruju lice. Za ovaj, pobrinite se da svjetlo ne udari formira iznad, jer to nije samo laskave, ali isto tako može stvoriti iluziju pod očima krugova ili, čak, duži nos. Mi to ne želimo, zar ne?

7) Kako biste bili sigurni da ne trepere u slikama? Pa, treperi u pogrešnom trenutku može dogoditi svakome... Ali dozvolite mi da vam jednostavan trik koji sam, osobno, koristiti sve vrijeme: pokušati zadržati zatvorenim očima na trenutak i otvoriti ih u pravu kada je vrijeme da se napravi foto, na ovaj način ćete izgledati opuštenije u slikama i nećete osjećati potrebu da treperi pravo u vrijeme kada je napravio sliku.

8) Dobra šminka je važno, ali svoj unutarnji samopouzdanje je pravi ključ! Da, uvjeren ljudi, obično izgledaju neverovatno ne samo na fotografijama, ali iu svakodnevnom životu. Unutrašnja ljepota i povjerenje su ključne stvari za uspješan foto snimanje. Vrlo je teško dobro izgledati na fotografijama kada ste sramota, nedostaje samo osiguranje i samo povjerenje. Kako bi postali više samopouzdanja? - To je lako, donijeti odluku! Odlučiti da si lijepa i da ste neverovatno samo zato što si ti; ne postoji drugi kao ti (što je istina) na planeti! Ovaj unutarnji osiguranje svog posebnost i ljepotu će se pojaviti na fotografijama čini vam izgledaju opušteno, prirodno i atraktivno. Ako imate pjege, velike uši ili nešto veći prostor između zuba - prihvatiti sve ove jedinstvene karakteristike; to su stvari koje razlikovati od drugih i biti ponosni na njih! Zapamtite da su lijepe, vjeruju u sebe i osmijeh.

Sada znate kako da izgledaš divno u slikama i možete početi vježbanje. Mi obično bolje sa suđenja i pogreške, tako da što više vježbate nešto - bolje ćete postati u tome.

Koje su vaše omiljene savjete o tome kako izgledaju odlično na fotografijama? Slobodno podijelite svoje misli u komentarima ispod teksta.

load...