Saveti za lepotu

9 saveti za ljepotu i trikove za meke i zdrave usne

9 saveti za ljepotu i trikove za meke i zdrave usne

Preslatko i kissable usne je ono što svaka djevojka žudi za i ono što svaki momak voli vidjeti i osjetiti... Usne su važan dio svog cjelokupni izgled, ali, izložena vanjskim svijetom elemenata i agresijama, dan za danom, može biti teško zadržati svoje usne gledajući njihove najbolje cijelo vrijeme. Sunce, vjetar i hladno - sve se potruditi da isušuje usne i učiniti ih ispucala, bol i nešto manje od atraktivnih, pa evo devet savjeta za tvoje usne ostanu meke i zdravi:

1. Držite vjetar u uvali

Vetar je najgori neprijatelj tvojih usana i najlakši način da ga držite na odstojanju je pokriti u vjetrovitom vremenu. Kada je oluja duva napolju, zaštiti i pokrije lice sa šal kako bi vjetar od isušivanja tvoje usne i kožu na licu.

2. Držite ovlaživač pri ruci

Balzam za usne je dobro za zdrave usne, kao i suve usne, tako da redovno vlaže i neće dobiti suho na prvom mjestu! Jedan jednostavan način kako bi bili sigurni da uvijek imate neki balzam za ruke je kupiti multi-paket i stavi jedan u džepu svakog kaput ste vlasnik, a onda nikada nećete naći sebe bez njega.

load...

3. Izbegavajte liže usne

Ako vaše usne osjećaju suho, a onda izbjeći iskušenje da ih ližu, jer će to učiniti samo stvar bude gora i pokušajte da ne ugrize tvoje usne, ako nervozan, jer to može ih oštetiti previše.

4. Koristite prirodne usne piling

Očistite i hidratizirati vaše usne sa prirodnim piling od šećera i maslinovog ulja. Dva puta tjedno, lagano trljajte mješavinu u tvoje usne, a zatim isperite čistom vodom, i mrtve kože će biti uklonjen, a ulje će omekšati i nahraniti vaše usne.

5. Pazite začin

Ono što jedete može utjecati na zdravlje vaše usne. Jedu vrlo ljutu hranu i slane hrane može iritirati vaše usne i osušite ih, tako izbjeći ove vrste hrane ako možeš. Ako ne možete odoljeti činiju čili ili slane namirnice, a zatim operite usne i vlaže ih nakon što ste završili sa jelom.

load...

6. Noćenje nerafinirani shea maslac za usne

Shea maslac je brzo postaje jedan od mojih omiljenih kozmetičkih proizvoda! Lako pronaći i jednostavna, primjenom nerafinirani shea maslac na usnama i ostavlja preko noći će ih ostaviti mekom i kissable ujutro.

7. Ne zaboravite usne, kada se primjenjuju za zaštitu od sunca

Krema za sunčanje ne može biti najukusniji proizvod da se prijave na usnama, ali im je potrebna zaštita od sunca previše. Nanesite kremu za sunčanje na tvoje usne, kao i ostatak vašeg lica kad izađeš i ne zaboravite, da je sunce sija čak i kada je coldy previše, a ne samo u sred ljeta.

8. Oprezno s čišćenje

Tvoje usne imaju daleko manje ulje žlijezde, od ostatka vašeg lica, zato su se osuši brže. Uvijek vrh se vlaga u vaše usne s balzam za usne ili karite maslac, nakon što ste očistili lice sapunom ili sredstvom za čišćenje, zamijeniti neke od izgubljenog ulja.

9. Odaberite pravi ruževe

U principu, kremastiji ruž za usne, manje sušenje će biti. Mat ruževe češće isušuje usne i iskušava da češće lizati tvoje usne previše.

Koje su vaše omiljene savjete i trikove za meke, zdrave i kissable usne? Slobodno podijelite svoju njegu usana ljepotu tajne u komentar ispod teksta.

load...