Saveti za lepotu

Kako dobiti čistu kožu? oslobodite se ovih 10 loših navika

Kako dobiti čistu kožu? oslobodite se ovih 10 loših navika

Svi želimo da naša koža izgleda savršeno, ali postoje određene navike koje moramo odustati, kako bi se zdravije i sretnije ten. Danas, pričajmo o tim:

1) Harsh čišćenje

Možda mislite da je čistač vaše kože je - to bolje. Pa, djelomično, to je istina; ali ako tretirate kožu "neljubazno", oštro trljanje i over-piling to - sve to može izazvati više štete nego koristi. Stoga, nikada neće biti oštra na koži, ako želite izgledati lijepo, mladalački i sretna za najduži mogućem roku.

load...

2) Alkohol zlostavljanje

To je potpuno u redu da imaju čašu crnog vina s vremena na vreme, ali uvredljiv koktela za piće, tekile, margarite i Martinis svaki dan može strahovito utjecati na kvalitetu vaše kože, i to - ne za dobro! zloupotreba alkohola može dovesti do upale kože, crvenilo, preranog starenja, opuštene kože i drugih neželjenih rezultata.

3) Zanemarivanje da redovno pranje četkice za šminkanje

Pobrinite se da oprati šminka četke svakih 1, 2 ili 3 tjedna (ovisno o vašim željama; neki ljudi peru četke nakon svake upotrebe), to će vam pomoći zadržati bakterija u uvali; ako zanemarimo ovaj jednostavan ljepotu nužnost, možete završiti sa začepljene pore, razbiti outa i iritacije na licu. Stoga, nikada ne preskočite pranje četke i prah spužvi.

load...

4) jedenje nezdrave hrane

Da, ono što jedete utječe na stanje vaše kože. Pokušajte da preskočite brze hrane i slatkih soda pića za nekoliko tjedana i napraviti zdraviji izbor dijeta umjesto (kao što su integralne žitarice, svježe voće i povrće, itd); vidjet ćete koliko bolje i jasnije će vaša koža izgleda.

5) Sun preeksponiranost

Preplanulom, sunce poljubi koža može izgledati lepo, ali, ako se pretjerivati ​​s tim, sunce preosvetljena može dovesti do preranog starenja, bora, sunce spotova i, u nekim slučajevima, do raka. Stoga, ako želite da izgleda kao sunce poljubi boginja, koristite samo Tanner-umjesto toga.

6) Efekti pušenja

Pa, ne samo pušenje može utjecati na vaš ten i da vaša koža izgledati bez sjaja, ali i pušenje promoviše razvoj bora i može biti štetna za vaše sveukupno zdravlje. Stoga, ako želite da vaša koža izgledati sjajno i mladalački, izbjegavajte pušenje svim sredstvima.

7) Zaboravivši na svoj dekolte uz primjenu proizvoda za njegu kože

Jeste li znali da je vaš vrat i grudi trebaju njegu, hidrataciju i ishranu, koliko tvoje lice radi. Stoga, sljedeći put ćete primijeniti svoje proizvode za njegu kože, proširiti sve u vašem području dekolte (također, ne zanemaruju svoj losion za tijelo i hidratizirati cijelo tijelo), na taj način, vodeći računa da će vaša koža izgledati besprijekorno i zdrav iz glave do pete.

8) sna

Ako želite zadržati svoj ten svježim i vašoj koži zdrav, onda izbjeći neprospavanih noći i pokušati dobiti svoje redovne dozu ljepote sna svake noći. Sna može izazvati stres i, kao što znate, stres je jedan od glavnih uzroka raznih bolesti (bolesti kože uključena). Nedostatak sna može dovesti do preranog starenja, pojave tamne ispod očiju krugova i može čak uzrokovati debljanje. Stoga, ljepote, pobrinite se da mirno spavati svake noći.

9) Spavanje sa šminkom na

Ovaj štetni ljepota navika ne bi trebalo da postane vaš uobičajena praksa. Dok spavate, vaša koža radi da popravi sebe, upija vaše ljepote noći tretmane, ali ako ne perete lice prije odlaska u krevet i napišite šminke na cijelu noć, vaša koža će "pojesti" (ili apsorbirati) sva prljavština, bakterije i kemikalija, akumulirani na lice tokom dana, što je dovelo do bubuljice, bubuljica i začepljenih pora. Dakle, nije bitno koliko čaše za šampanjac ste imali sinoć i kako bilo, kad ste se vratili kući, pobrinite se da lagano (ali temeljito) očistiti lice.

10) Stezanje bubuljica

Znam, to je vrlo teško prevazići ovaj slatki iskušenje, ali se pojavljuju bubuljice može pogoršati vaše vaše bubuljica, uzrok infekcije ili upale i može uvelike oštetiti vašu kožu. Ako imate bubuljica, najbolje rješenje bi bilo da se tretiraju koristeći odgovarajuće proizvode ili, ako imate ozbiljnih problema akni ne zadržavaju, pitajte svog doktora za savjet.

Sada znate kako da biste dobili jasne kože. Nadam se da ste pronašli ove savete koristan i će se pobrinuti da se izbjegne ili eliminirati loše navike koje su štetne, ne samo za ljepotu vaše kože, ali i za vaše sveukupno zdravlje.

Koje su, po vašem mišljenju, neke druge najštetnijih za naše navike kože bismo svi trebali odustati? Slobodno podijelite svoje misli u odjeljku komentar ispod.

load...