Saveti za lepotu

Kako pronaći savršenu boju kose za svoj ton kože?

Kako pronaći savršenu boju kose za svoj ton kože?

Priznaj: ste vidjeli tranzicije Kylie Jenner na hladnom platine plavuša i da si pitao da li bi mogao otkad ga skinuti. Ste pronašli jedan od onih online frizuru generatora, tako da upload autoportret, pokušao izgled... I izgledala kao leš mlada. Razlog se to desilo (osim realnost da Kylie ima cijeli tim ljudi posvećeni tome da izgleda fabulous) je to nijanse i tonove kose može varirati u izgledu kada je uparen sa različitim tonovima kože. Svako ima drugačiji prizvuk, u rasponu od hladnog u toplo. To ne znači samo vaša koža svetla ili tamna, bilo. Neki od nas sa fer kože imaju 'toplo' tonova, a neki od nas tamne kože imaju 'cool'tonova. Nastavite sa čitanjem za savjete o tome kako da shvatim šta ton vaše kože je, i šta kose će vas najviše laskati!

Utvrdili da li imate hladan ili topao ton kože

Ovo je najvažniji korak da saznate šta ton boje će vas najviše dopunjuju. Ako ste u mogućnosti da precizno odrediti ton kože, od vas će biti u stanju da izvede bilo hlad od tamnije smeđe do blondest od plavuše (i svaki nijansu crvene između). Kul tonove kože imaju roze i maslina Undercurrents, dok topli tonovi kože imaju žute i boje breskve. Takođe je moguće da padne pravo u sredini spektra (to se zove neutralno, duh), i blago tebi - to znači da možete izvući ništa!

Isprati sve vaše šminke

Ovo je prvi korak u određivanju pravi ton kože. Bez obzira na to koliko dobro specijalista Sephora odgovaraju temelj, to je vrlo važno vidjeti vašu prirodnu kožu da shvate šta ton. Za neke, možda ćete moći reći samo gledajući boje kože - naročito ako ste u mogućnosti da se poredi sa nekog drugog. Koristite kožu na vratu za najbolje rezultate; to je manje šanse da budu pigmentirana od sunca, i to je pravom na prirodnu boju.

load...

Provjerite svoje vene

Vein boja je često (ali ne uvijek) brz i jednostavan način da se utvrdi boju podton vaše kože. Kada pogledate tvojim venama, da li se pojaviti plavo-ish ljubičaste? To znači da imate cool ton kože. A ako se pojave više zelene? Ti je toplo. Ako se ovaj test nije vam dati konačan odgovor (mi iskreno ne mogu reći da li naši vene su ljubičasta, plava, zelena, ili duge) da se ne brine - postoje i drugi načini da se sazna - nastavi čitati.

Pokušajte test T-shirt

Uzmite jarko žutoj majici, i držite ga u lice. Da li vaše lice izgledati svijetle i jarke, ili žućkasto i iz sjene? Zatim, probajte isti test sa solidnim plavoj majici. Ako je vaša koža izgleda najbolje pored žuti majica, vi najvjerojatnije imati toplu tonovima - i ako izgleda bolje pored plave, vi ste cool. Ako izgledaju odlično s obje boje? Vi ste vrlo blagoslovljeni!

Boju očiju

Koju kategoriju se boje očiju spada? Crna, tamno smeđe, sive i čelik plave ili zelene, kestenjaste, toplo plava, i zlatno-smeđe? Ako vaš boja očiju spada u prvu kategoriju, vi najvjerojatnije imati cool ton kože. Ako padne ispod drugog, ti je toplo. Napomena: ovaj test nije uvijek siguran (primjer za to: Vanessa Williams), jer genetika su ludi!

load...

Možeš li u solarij?

To je nevjerojatan ljetni dan, a vi provesti popodne na bazenu odmaraju na turski ručnik. Kada se korak natrag unutar nekoliko sati kasnije: da li si ti izgoriti paradajz, ili bronzani boginja? Ako je vaša koža je u mogućnosti da dobro sunčanje i rijetko opekotine, vi ste najvjerojatnije toplo-zategnut. Ako ste vrlo lako spaliti, vaša koža je najčešće vjerojatno kul. A riječ upozorenja, iako - čak i ako ste u mogućnosti da i sunčali, ne preskočite se na kreme za sunčanje! Bore ne rade sa bilo kojim tonusa kože.

Test papir

Prilično smo sigurni da ste vjerojatno shvatili svoj ton kože do sada, ali u slučaju da ste još uvijek potpuno pojma, evo jedna poslednji test. Zgrabi list bijelog papira, i držite ga uz lice. Da li bijeli papir učiniti vaše lice izgledati neujednačen i iz sjene? Ili to učiniti vaše lice izgledati sjajne i žive? Ako si lice izgleda dobro pored beli papir, vi ste najvjerojatnije kul-tonirana, a ako imate neke sjene, vi ste najvjerojatnije toplo.

Mislim da znam moja prizvuk - šta sad?

Boja teorija se odnosi na sve, od odjeće, šminke, na boju kose. Ako imate toplu boju kože, vaša kosa će raditi najbolje sa hladnije boje, kao što su pepeljasto ili platina plavuše, cool kestena, i tamne auburns. Ako vaš trendovi kožu prema cool prizvuk, vi ćete izgledati nevjerojatan u medu plavuše, zlatno smeđe i tople crvene i crne boje.

Još uvek niste sigurni? Pitaj stručnjaka

Hairstylists proći kroz godine treninga, tako da oni mogu razumjeti suptilne razlike između različitih nijansi i tonova svake prirodne (i neprirodno) boju kose. Posebno ako se osjećate volim da idem za više dramatične promjene boje - na primjer, svjetlo plava, tamna crna, ili jarke crvene - rezervirajte konsultacije sa specijalističkim boju i stavi kosu u njihovu stručnost.

Strand test!

Ako odlučite da uzme stvar u boji u svoje ruke, više snage za vas! Pronađite svoju utakmicu u boji, i kupiti pravo boja, tonera i izbjeljivač, ako je potrebno. U ovom trenutku, to može biti jako primamljivo za početak Ljigavo na mešavine - ne radi to! Poslednja stvar koju stvarno radi mi se čeka još nekoliko sati, ali ćete nas zahvaliti ako postoje u blizini katastrofe Mixology greške. Uzmi mali pramen kose na bazi glave, i primijeniti vaše boje prema uputstvima. Isperite i osušite, a pogledajte konačnu boju pored vašu kožu. Ako izgleda sjajno, nastavi!

load...