Saveti za lepotu

Kako se probuditi sjajnom kožom? 10 savjeta

Kako se probuditi sjajnom kožom? 10 savjeta

Zamislite kako bi to bilo kao da se probudi u greškica prekrasna izgled kože svaki dan; Ne bi to bilo sjajno! Ne možemo vam dati sastojke za napitak koji će promijeniti vaše kože preko noći, ali ne možemo vam dati nekoliko savjeta koji će vam pomoći vašoj koži da izgleda bolje prva stvar ujutro. Noću, vaša koža dobija šansu da se popravi i možete pomoći da to uradi. To možete učiniti mnogo toga da prestane da vaša koža gori preko noći previše. Ako želite da vidite nevjerojatan izgled kože ujutro, slijedite ovih deset savjeta o tome kako probuditi sjajnim kože.

1. Uklonite sve te šminke!

Da, znamo da su ga čuli i ranije, ali da li se uvijek uklonite sve šminku prije odlaska u krevet? Spavanje sa šminkom na licu će začepiti vaše pore i to će izazvati akne i fleke. Ne možete ni pomisliti buđenja do sjajne kože, ako ste otišli u krevet sa svojim šminke dalje.

2. Ljuštiti redovno

Redovni piling je jedan od ključnih faktora za sjajni jasno kože; uklanja mrtve stanice kože s površine kože i to će nam pomoći da zadrži pore u koži jasno. Koliko često ste piling će zavisiti od vašeg tipa kože, ali obično, tri puta tjedno će biti dovoljno. Piling kožu treba da ga mekom i glatkom, a ne bol. Ako je vaša koža počinje da se crvena i bolna, vi piling previše.

load...

3. Perite lice i ujutro i noću

Prema jednom istraživanju, samo oko pedeset posto žena zapravo peru svoje lice dovoljno često. Operite lice noću, kako biste uklonili šminku ostataka koji mogu ostati, a prva stvar ujutro, da se očisti višak ulja i znoj koji mogu se nakupila na koži preko noći. Ovaj rutinski će vam pomoći da se probuditi sa svježim i čista koža svakog jutra.

4. Popijte čašu vode prije nego što odete u krevet

Ti se dehidrirana kada spavaš i da mogu pokazati na vašoj koži. Popiti čašu vode prije nego što odete u krevet i da će vam pomoći zadržati vam hidrirana preko noći. Pravilna hidratacija je više važno za zdrav izgled, sjajne kože nego što mislite. Ako ti postati dehidriran, jedna od prvih stvari koje ćete primijetiti je da vaša koža gubi neke od svojih boja i života.

5. Koristite ovlaživač

Ako suhu kožu je problem za vas, pokušajte da koristite ovlaživač u vašoj spavaćoj sobi. Zrak u vašem domu mogu da se osuši do grijanje zimi, a klima uređaj u ljeto, ali ako koristite ovlaživač, to će staviti nešto od toga vlage natrag u zrak i naći ćete da ćete spavati bolje i, kad se probudite, vaša koža neće biti tako suha.

load...

6. Pokušajte koristiti noći ulje

Za zaista blistava koža, pokušajte koristiti noć ulje na kožu nekoliko puta tjedno. Morate samo kap ili dva primijeniti na vašoj koži prije nego što odete u krevet, a ulje će prodiru duboko u kožu preko noći i hrane i hidriraju kožu lijepo.

7. Koristite ovlaživač svake noći

Ako koristite ništa drugo na vašoj koži na sve, morate koristiti hidratantne kreme svake noći, ako želite da se probudite sjajnim kože. Odaberite kvalitetan hidratantnu kremu koja je formuliran za vaš tip kože i, koristeći oko pola kašičice, nježno masirajte ovlaživač u lice i vrat, a zatim ostavite preko noći.

8. Koristite preko noći maska ​​za lice nekoliko puta tjedno

Jednom ili dva puta tjedno, možete preskočiti svoje redovne zastrašivanja kože rutinu i zamijeniti ga s dubokim prodornim preko noći lice masku. Kada spavaš noću, vaša koža prolazi kroz fazu staničnog popravka, tako da je više prijemčivi na sastojke koji su u noći masku. Samo Prvo dobro očistiti lice i onda pospem na maske za lice i da ćete se probuditi s predivno meka i hidrirana koža.

9. Idite ranije u krevet

Ovo je još jedan od onih savjeta koje ste možda pročitali milion puta ranije, ali ti stvarno potrebna vaša ljepotu sna. Uzmite osam sati sna svake noći i vaša koža će biti tako dosadan i umoran. Također će dati više vremena za hidratantne kreme, maske za lice, ili ulje, da rade svoj posao kako treba.

10. Pokušajte da spavate na leđima

Spavanje na leđima će pomoći da se zaustavi lice gužvanje i trljanje na jastuk, koji će spriječiti crvenilo u jutra i to može pomoći zaustaviti linije i bore formiranje. Takođe bi trebalo da redovno promenite jastučnice, da se zaustavi tamo kao nakupljanje masnoća i bakterija na njima.

Koji su vam omiljeni ljepotu savjete za užaren kože?

load...