Saveti za lepotu

Koji su vrhunski trendovi lepote od ovogodišnjih modnih nedelja?

Koji su vrhunski trendovi lepote od ovogodišnjih modnih nedelja?

Kada fashion week dolazi oko i tretiraju nas do samog najnovije modne trendove iz Milana, Pariz, New York, London, a svaki grad ima svoj vlastiti jedinstveni pogled na stilova i izgleda da možete očekivati ​​u radnjama u narednim sezone. To nije samo odjeću na ovim događajima koji čine vijesti, to je i za kosu, šminku i pribor koji ide s njima koje privlače puno pažnje. Da bi se lako da idu u korak vijesti mode i ljepote, prikupili smo ovu listu deset vrhunaca vrhu trendova ljepote koji se pojavio u toku nedelje mode ove sezone u svijetu.

1. Rep

Svakodnevnom rep pobjegao od toga da je brzo i jednostavno rješenje za loš dan za kosu i skočio u visini od mode na svim većim emisijama. Konjskim repom, čini se, došao starosti, iako, kao što smo vidjeli pokazuje gravitacije prkoseći konjski rep zakačene na jednu stranu formu Prada i asimetričan preokret na pogled iz Dior.

2. Artistic oči

Ako mislite da vaše oči je potrebno puno vremena da se upravo sada, onda čekati dok ne vidite sve ukrasima oko koje su bile mnogo dokaza na nedavnoj modnoj nedelja. Sjenilo nije bilo dovoljno za većinu dizajnera; to je grafički boja, tetovaže i drago kamenje koje su se koristi da bi oči modela pop.

load...

3. Crvene usne

Ako ste mislili da je crvena usne je passé i dosadno, a onda razmislite ponovo, jer crvene usne svih sorti je još jedan zajednički tema u svim modnim tjedna emisija je. Crveni su bili mnogo različitih nijansi. Otišli su sve od lakog grimizna mrlja na sve-out, grunge inspirisan, splash brusnice. Bold bobica usne boje su korišteni u mnogim modnim revijama.

4. Pletena lepinje

Još jedan 'kosu' trend koji je bio značajna karakteristika nedavne nedelja mode bio je zamršen lepinja. Ove vezao čvorova varira od casual, prst položenim, stil, u više moderan, izvajanim izgled, ali, koji god preuzme gore-do koje volite, čini se da je ovaj izgled će biti s nama na neko vreme , kao što je to bio favorit mnogih dizajnera.

5. Big šiške

Šiške su trend u posljednjih nekoliko sezona i ne izgledaju kao da idu dalje bilo koje vrijeme uskoro. Ravno, valovita, i slojevita, šiške su svuda. Ovo je treća sezona za redom da Hedi Slimane Yves Saint Laurent je istaknuta šiške i ovaj put, on je imao više od deset njegovih modela sportski izgled.

load...

6. Mascara besplatno oči

Dok je umjetnički šminke oko očiju je možda bio dramatičan, u nekim slučajevima, bilo je i mnogo modela koji su nosili ni maskara da ide uz to. Većina dizajnera sve jasno velikih trepavica i guste maskare i otišao za prirodne trepavice izgled umjesto. To je 'bez šminke' šminke trend koji svako može pratiti i čini lice izgledati svježe i čisto.

7. Fresh izgled kože

Da je vrijeme da si uhvatio se s nekim od naših postova o tome kako da biste dobili besprijekoran izgled kože, jer su mnogi vizažisti su očito radili teško postići svjež lica, gotovo šminka besplatno, pogledaj. Oni su koristili delikatan mješavine korektor, highlighter i ulja, da se stvori zdrava sjajni izgled koji je izgledao kao da je sasvim prirodno.

8. Ukrasi za kosu

Imaju čeprkati oko poleđini ormara i pronaći sve one gumice za kosu nikada mislio da ćeš ponovo nositi, jer za kosu pojavio u svakom gradu je Fashion Week ove sezone. Mašne, klipove, rajfova, pa čak i 1970-ih inspiriran koža ukosnice su svi bili u dokaze. Izbor je gotovo neograničene, tako da sve što trebate učiniti je pronaći kosu pribor koji vam odgovara.

9. Waves

Kosa koja je teksturom valova bio još jedan omiljeni dizajnera kao što su Versace i Jason Wu. Meki, prirodni valovi u potrazi, koji su bili oni koji izgledaju gotovo Undone, lako postići previše. U osnovi, to je samo oprati i otišao u zrak suhe izgled, tako da je to dobra vijest za sve!

10. Nail art

Većina manikure prikazana na nedavnom nedeljama mode su gole, ali kada su prikazani u boji noktiju, oni su obojene sa dramatičnim, geometrijski dizajn. Boja blokova, dijagonalne linije i cik-cak, i svi oni sa vrlo hrabar i svijetle boje. Dakle, čini se da ne postoji da ne postoji na pola puta kuća sa ekserima za predstojeću sezonu. To je bilo ništa, ili glasno i neskladu.

load...