Saveti za lepotu

Koju boju lak za nokte može da kaže o vašem karakteru?

Koju boju lak za nokte može da kaže o vašem karakteru?

Crveni lak za nokte. Šta crveni nokti mogu reći o djevojci ih nosili? Crvena je boja ljubavi, emocija, strasti i iskušenje. Ova boja ne može proći nezapaženo, a djevojka koja voli ovaj ton, vrlo dobro zna da. Voli da se ističu iz gomile, ona je koketa, romantična i svijetle, voli pažnju i flert. Ljubav je glavni prioritet njenog života.

Bordo lak za nokte. Ova boja je vrlo slična boje crnog vina, to govori o sofisticirane elegancije i moderne šik. Devojka koja voli ovu boju ima dodir enigma i njen lik je vrlo svestran, kao i ukus bogatih crvenih vina, ona je u stanju da bude stalno zanimljiv i svoju pravu ličnost može biti ispitana i istražena samo sa vremenom.

Crni lak za nokte. Evo, ja neću spomenuti gothic atribute ljubitelje vampira. Crne boje ima pomalo klasičan element za to. Devojka koja bira crni lak za nokte boje kao svojih omiljenih, obično, ima jake i odlučne ličnosti, ona zna šta hoće, ona postavlja ciljeve i ostvaruje ih, ona voli moć i ne boji se prepreka. Crni lak za nokte izgleda bolje na kratkim noktima sa kvadratnog ili zaobljenim oblika.

load...

Svijetle roze lak za nokte. Devojka koja voli svetlo roze je otmjen, uvjeren, odvažan i zavodljiv, voli da bi privukli pažnju i zna da roze nokti neće ostati nezapažen. Ona ima pozitivne i optimistične karaktera, je 100% sigurni u način na koji je izgleda i živi svoj život bez brige.

Gold lak za nokte. Djevojka koja voli nositi zlatne noktiju je vrlo komunikativan, voli da bude u centru pažnje, ona je nekako i, vjerojatno, puno o modi zna. Sparkle je uvijek u modi, a djevojka koja voli da nosi iskre na nokte može biti malo ekscentričan i otvoreni za eksperiment.

Bijele lak za nokte. Bijelo je boja čistoće i harmonije. Devojka koja bira ove boje je uravnotežen, uvjeren, ona zna šta hoće, ima unutarnji mir i možda čak i malo konzervativan i tvrdoglav (ona ima svoje čvrste stavove). Ova djevojka je možda ipak malo princeza u srcu, koji želi da upozna svog princa šarmantan na bijelom konju.

load...

Tender ružičaste (ili blijedo ružičaste) lak za nokte. Blijedo roza lak za nokte uvijek urednog izgleda, ali ne kao "shouty" kao svetlo roze, na primjer. Obično, dame koji su izabrali ovu vrstu boji imaju tendera i voli prirodu ili nastoje da dobiju više ljubavi, topline i nježnosti u njihov život.

Neutralnom (gol ili bež) lak za nokte. Dame koje vole ovaj lak za nokte u boji, obično, pobožni svoje živote karijeru ili poslovne i ne vole da bi privukli previše pažnje na sebe, oni slijede tradiciju i imaju jake unutrašnje povjerenje.

Smeđe lak za nokte. Ovo je izbor dama koja je skromna, pouzdan i stabilan.

Plavi lak za nokte. Tamno plava boja može biti povezana sa dubokim vodama plavog oceana i svijetlo plava - sa čistim plavim nebom. A Girl koji bira ovakve boje mogu biti blizu prirodi, ona osjeća mladi u srcu, ljubazni i odani. Nositi plavu boju na noktima zahtijeva nešto hrabar karakter, tako da je djevojka koja može učiniti to ima svoje čvrste stavove, slobodno duh je spreman eksperimentirati. Ona želi da se ističu iz gomile i naglašava njena jedinstvenost u cijelom svijetu!

Zeleni lak za nokte. Devojka koja voli da nose zelenu noktiju je vrlo komunikativan i energičan. Ona može razgovarati sa strancima sa lakoćom i uvijek u dobrom raspoloženju.

Žuta lak za nokte. Žuta je topla boja sunca. Obično, djevojke koji vole žuto nokti mogu uživati ​​čak i male životne radosti, imaju "svijetle i sjajna" karakter i želju da podijele svoje pozitivne energije sa drugima.

Coral lak za nokte. Ovo radostan ton je prednost odmora loving girl koji uživaju u sportu i sunce. Ona je, obično, fun loving, uravnotežen i pozitivan.

Violet lak za nokte. Dame sa ljubičastim noktima vole luksuz i boemski način života. Oni mogu izgledati malo površno, ali u srcu, oni su romantične i imaju plemenite karakter.

Naravno, sklonosti može promijeniti i boju noktiju zavisi od našeg raspoloženja. Koji vam je omiljeni lak za nokte u boji?

load...