Saveti za lepotu

Saveti za brak shopping: 10 stvari koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine grudnjaka

Saveti za brak shopping: 10 stvari koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine grudnjaka

Nosi pravo grudnjak može učiniti ako se osjećate dobro u vezi sebe i učiniti da izgledaju fantastično; Ipak, bez obzira na činjenicu da će Žena kupiti mnogo grudnjaka u njenom životu, pronalaženje pravom jedan je iznenađujuće teško. Dakle, ako ste umorni se vratimo kući, samo da bi da je grudnjak ste upravo kupili nije tako dobra, kao što ste mislili da je to, pročitajte ovih deset shopping savjete o tome kako odabrati savršen grudnjak za vas:

1. Početak grudnjak opremljen

Prema nekim procjenama, da je broj žena koje nose veličine grudnjak pogrešne čak više od 80%! Glavni razlog za to je da oni ne budu svoje grudnjake opremljeni kako treba. Kada kupujete grudnjak, idite na kvalitetan prodavnica koja će imati osoblje na ruku koja vas dobro mogu mjeriti i zapamtite da je vaš oblik tijela promjene tokom vremena, tako da ne pretpostaviti da veličinu grudnjaka nije.

2. Shvatite vaš tip tijela

Imajte na umu da će vaš ukupni oblik tijela i odrediti vrstu grudnjak koji će vam najbolje odgovarati. Opet, provjerite sa stručnjakom u radnji, prije nego što kupiti.

load...

3. Uvjerite se da je grudnjak odgovara čvrsto

A grudnjak uvijek treba stati čvrsto, tako da ne pretpostaviti da će kroja grudnjak biti ugodnije. Kao vodič, dobro opremljena grudnjak će biti čvrsto dovoljno, tako da mogu stati samo dva prsta ispod bend.

4. Provjerite kako grudnjak izgleda, pod odjeću

Kao i provjeru kako grudnjak izgleda sama, provjerite kako gledate sa vrha na previše. Kada ići u kupovinu za grudnjak, nositi prilično pripijenom vrhu da nema vrlo visokim ovratnikom, a onda ćete dobiti dobru ideju o tome kako će grudnjak učiniti vaše tijelo izgled, kada nosite slične odeću kada stignete ga kući.

5. Pogledajte na poziciji vaših grudi

A grudnjak je ne samo za podršku; to bi trebalo da držite grudi u pravilnom položaju. Ako je grudnjak se dobro uklapa, a zatim grudi treba da se postavi na takav način da se sred bista pozicioniran na pola puta između laktove i ramena.

load...

6. Bolje je da imaju manje, skuplje grudnjake

Bras može biti skupo, ali je mnogo bolje da se taj novac potrošiti na dobar grudnjak, jer će biti više udoban i pomoći će povećati vaše samopouzdanje. Nemojte biti u iskušenju da kupe puno jeftinih grudnjaka; nekoliko, dobro opremljen, one skuplje su daleko bolja opcija.

7. Omogućiti istezanje

Većina grudnjaka su izrađene od fleksibilnog materijala i, s vremenom, oni će se protežu. Izaberite grudnjak koji vam odgovara i na najširi mogući pričvršćivanje i onda ćete biti u mogućnosti da ga zategnuti, kao materijal rasteže.

8. Provjerite svoje grudnjak pomicanjem oko

Kada provjerite svoj novi grudnjak u ogledalo, ne zaboravite da se kreću da vidite kako se to stvarno događa da se uklopi. Podignite ruke iznad glave, twist na lijevoj i na desnoj strani i sagne u struku. Grudnjak ne treba ustati, točno u i, nepotrebno je reći, ne bi trebala pasti ni od toga!

9. Provjerite za transparentnost

Neki od delikatne, oskudne grudnjake može biti malo previše otkriva kada se nosi pod određenim osvjetljenjem i sa svjetlom tkanine vrhova. Vredi proveriti kako transparentan svoj novi grudnjak je, tako da ne dobiti bilo iznenađenja kasnije.

10. Vodite računa o svom grudnjaka

Ako ste potrošili nešto novca na dobrom grudnjak, onda ćete želim da traje. Uvijek pročitajte etiketu briga za pranje instrukcije i, ako ti stroj za pranje to, mjesto u neto vreću za rublje. Isto tako, uvijek se emitirati suho grudnjaka, nemojte ih staviti u sušilica.

load...