Saveti za lepotu

Saveti za ljepotu i trikove za usne usne

Saveti za ljepotu i trikove za usne usne

Svaka djevojka želi znati kako biti lijepa. Svaki dama želi da bude ljepota princeza za svog muškarca.

Moist, tendera i meke usne najslađe atribut ženske lepote. Evo, ja sam dijeljenje s vama neke jednostavne ljepote savjete i trikove za ljepotu tvojih usana. Koristeći ove male tajne ćete dobiti nebeski mekana i kissable usne ste oduvijek željeli. Počnimo:

Tokom dana, to je vrlo važno izbjeći prevelikog izlaganja suncu; pobrinite se da koristite balzam za usne sa dovoljan nivo zaštite od sunca (SPF). Također, ne zaboravite da vlaži vaše usne kad ten.

load...

Ovdje je vrlo jednostavno i lako vrhom kako bi vaše usne zdrava i glatka:

Masirajte usne dnevno par minuta (na primjer, svake večeri) sa jednostavnim, čistim četkicom zub. Vlaženje usta odmah nakon ovog masaža, koristeći svoj omiljeni balzam za usne ili samo maslinovo ulje. Ako uključite ovaj jednostavan ritual u vaše svakodnevne rutine, možete zaboraviti na bucmast i suve usne zauvijek.

Pre spavanja primijeniti neke kokosovo ulje ili maslinovo ulje na usnama; možete umjesto toga koristiti kremu za oči, ako nemate ništa drugo pri ruci - to će napraviti odličan posao hidratantna i omekšava tvoje usne.

load...

Kako se brinuti o ispucale usne?

Svako od nas, barem jednom, imao neugodan problem ispucale usne, koje bi mogle biti uzrokovane stvari kao što su hladno vrijeme, preterano izlaganje suncu, usne grizu ili samo nedostatak određenih vitamina. Kako ćemo riješiti ovaj problem? Prije svega, prevencija je ključ. Pokušajte da koristite balzam za usne na redovnoj osnovi i zapamtite da ljuštiti. Također možete koristiti vazelin, kao zaštitni premaz za usne, to će braniti svoj usne od vjetrovitog vremena i vlage bravu.

Sada omogućava pogledajte neke jednostavne, ali efikasno usne makeup savjete i trikove:

- Ako želite da vaš ruž traje duže - primijeniti olovka za usne slične na boje usne sve preko usana, a zatim, samo nanesite karmin.

- Prilikom testiranja ruž u radnji, nanesite ga na vrh prsta, umjesto da ga primeni na poleđini ruke, jer je tekstura i boja prst savjeta su bliže prirodne teksture i boje usana. Nikada nanesite ruž tester od trgovine direktno na usnama - to je jako nehigijenski!

- Ako ste u žurbi i trebate brzo, još svježe šminke, pokušajte DAB neki ruž na usnama prstom, a zatim nanesite na obraze ono što je ostalo kao rumenilo. Na taj način ćete dobiti vrlo svježe, skladno i bez napora izgledaju vrlo brzo.

- Da bi vaš ruž off zube probati ovaj trik: nakon što ste primijeniti svoj omiljeni ruž za usne - pop kažiprstom u usta, a zatim, polako ga izvucite, višak ruž će otpasti prst, ostavljajući zube ruž besplatno.

- Ako imate romantičnu datum, na kojoj ćete piti vino ili šampanjac u lijepom društvo, to je kako možete zadržati svoj karmin iz stakla. To je jednostavna: diskretno lizati vrh stakla prije piće, a zatim, vaš ruž za usne neće moći da ostavi otisak. Probaj! Radi!

- I da završimo ove savjete i trikove za usne, želim da vas ohrabrim da eksperimentišete i igrati s bojama. Na primjer, ako imate neke zaboravljene ruževe ili nijansi koje ne posebno kao, pokušajte ih miješanje s drugim bojama i stvoriti svoj ruž nijanse. Tako da neželjene ruž za usne može pretvoriti u najpoželjniji.

Nadam se da ćete naći ljepotu ove savjete za žene koristan.

Molimo vas da podijelite svoju ljepotu savjete i trikove za kissable usne u komentar ispod teksta.

load...