Saveti za lepotu

Top 10 ljetnih savjeta za ljepotu o kojima trebate znati

Top 10 ljetnih savjeta za ljepotu o kojima trebate znati

Ljeto je ovdje ponovo, ura! Možemo izaći i uživati ​​u prekrasnom vremenu, plivati ​​u moru i da sve one jarkih boja odjeća konačno. A opet, možda završiti izgleda kao svježe kuhani jastog sa neposlušnu kosu i rastopljenim šminku, ako ne radimo prave stvari. Zimi je dovoljno loše, ali je ljetno sunce donosi svoje ljepote i šminka izazovima s njim, pa evo deset Beauty Tips koje trebaš znati, samo za ljeto:

1. Koristite kreme za sunčanje, svaki dan!

Prvi i jedan od najvažnijih ljeto Beauty Tips je - ne zaboravite da koristite kremu za sunčanje. Ne morate da leže na plaži, upijajući sunce da se previše tih štetnih zraka. Sunce je najveći uzrok preranog starenja kože, tako proširila na neki zaštitu od sunca, svaki dan, u ljeto kako bi bili sigurni da ste ostati zaštićeni.

2. Vodite računa o svom kose

Još jedna od dobrih ljeta Beauty Tips je - brine o kosi. I tvoja kosa može se lako oštetiti na suncu. Ako će biti na suncu cijeli dan, onda nositi šešir kako bi zaštitili svoje kose i duboko stanje vaše brave jednom tjedno, tijekom ljetnih mjeseci, kako bi to sjajan, zdrav izgled.

load...

3. Ne zaboravite noge

Toplom vremenu može igrati pustoš sa stopalima od sramotiš stopala miris na gljivične infekcije i ekcema. Držite stopala kao suho, kao što je moguće, nosite sandale, kada možete, i ne zaboravite da je vaša stopala može izgorjeti previše, tako da koriste kreme za sunčanje tamo kao dobro.

4. Opusti svoj izgled

Ljeto je vrijeme da svojim prirodnim ljepotama sijaju, tako da je naš narednog ljeta ljepote tip je - posvijetliti šminku od ditching temelj i zamena ga sa potezom bronzera ili proziran puder umjesto toga, tako da ne izgledaju kao ti 'ponovo u kolaps u podne suncu.

5. Pazite na dijetu

Držanje hidrirana u ljeto je važnije nego ikada. U njoj se čuva kožu užaren i kosu gledajući prekrasne, kako bi bili sigurni da vam osam čaša dnevno, a ne zaboravite da nositi bocu vode sa sobom, kada ste u pokretu. Dosta voća i povrća će pomoći previše i oni će vam dati nutrijenata i antioksidansa da ćete morati da vas tražim najbolje cijelog ljeta.

load...

6. Vodootpornu maskaru

Ako ćete nositi maskaru, onda je jedan od najvećih ljeta Beauty Tips je - ne zaboravite da se prebacite na vodootporan vrste za ljetnih mjeseci. Bez obzira da li idu na kupanje, vodootpornu maskaru će zaustaviti rakun oči od pojavljuju, kada se znojite.

7. Bug sprej

Ako ne želite zamrljane kože i crvene udaraca onda bug sprej je dobra ideja previše, ako ste ulazeći usne u zemlju. Sada možete dobiti dva u jednom, za zaštitu od sunca i insekata, što je idealno za one koji dugo, toplo planinarenje putovanja.

8. Neka sunce stavio ističe u kosi

Još jedan od velikih ljeta Beauty Tips je to - možete dobiti da sunce poljubi, samo sa plaže izgled, prirodno spritzing kosu s nekim voćnim sokom. Sok od limuna za plavuše i sok od brusnice za brinete, i, u kombinaciji sa sunčevim zracima, to će dodati prirodni pramenovi za kosu.

9. Pazite na vaše usne

Tvoje usne nemaju prirodnu odbranu od sunca, jer, za razliku od ostatka vaše kože, ne ten. Uvijek nanesite zaštitni balzam za usne u vrlo sunčanom vremenu, kako biste izbegli postanu ispucale i bolne.

10. Što učiniti ako vam spaliti?

Ako radite uhvate na suncu bez zaštite, zatim Aloe vera tretmani su najbolji za umirujuće i hlađenje opekotine. Preko noći, primijeniti mast koja sadrži cink i da će pomoći opekotina da zaraste brže.

Da li imate neke druge ljeta Beauty Tips da dijele?

Slobodno da to učine u komentar ispod teksta.

load...