Saveti za lepotu

Važne stvari koje trebate znati pre nego što počnete ubrizgavanje usana

Važne stvari koje trebate znati pre nego što počnete ubrizgavanje usana

Fuller usne su veoma "in" stvar u 2017. Žene više nisu zadovoljni pert usne njihove majke im je dao, i umjesto toga želim da naglasim jednu od svojih najintimnijih i primamljiv dijelova tijela.

Međutim, iako usne injekcije rade za neke žene, oni ne rade za svakoga. Ako razmišljate o uzimajući usne injekcije, ali imaju nekoliko rezervacije, ovdje su neke važne stvari koje trebate znati prije nego što ti usne injekcije.

To nije jeftino - Pa dobro razmisli!

Verovatno znate da je povećanje grudi košta, a možda mislite da nešto kao mali kao gornje i donje usne se može učiniti za mnogo manje.

load...

Na žalost, bio bi u pravu.

Usne injekcije može koštati i do koliko $ 2,000. Iako oni mogu koštati i do 500 $, to stvarno ovisi gdje živite, kao i kvalitet doktor viđaš.

Stara izreka da "dobijete ono što ste platili" je sigurno nikada nije bila istinitija kada je u pitanju mijenjanje svoj izgled. Dobro razmislite o tome koliko ste spremni provesti - i da štedi se sada!

load...

Punila ne traju zauvijek

Kada žene se njihove grudi poboljšane, grudi obično ostaju poboljšana za oko pet ili deset godina...

Nažalost, isto ne važi za usne injekcije.

Možete očekivati ​​vaše usne izgledati pune za čak šest mjeseci apsolutno najviše. Ako, međutim, imate tanak okvir, vaše usne može smanjiti u veličini nakon samo tri mjeseca. Sve zavisi od toga koliko brzo oni metabolizuje formulu.

Dakle, ako ćemo samo da se tvoje usne ubrizgava jednom, to radim za nekoliko mjeseci, kada zaista želite upečatljiv izgled.

Lip Injekcije Work Odmah

Dobra stvar za usne injekcije je da, iako oni ne traju predugo, oni barem početi raditi gotovo odmah. Nakon što ste imali svoje punila, te bi trebao vidjeti zadovoljavajuće rezultate u roku od 24 sata.

Isprva, tvoje usne će biti nabrekle ali su efekti punila će uskoro početi da se pokaže kroz. Tvoje usne bi trebalo da se smiri nakon oko 24 sata, nakon čega ukazuju možete uživati ​​u novim, većim usne u narednih nekoliko mjeseci. Strava.

Oni osjećati dobro i prirodno!

Jedan od najvećih problema većina žena ima prije nego što dobiju usne injekcije je u tome što se bojite svoje usne više neće osjećati prirodno.

"Zabrinut sam da neće biti u stanju da pravilno govoriti", kažu oni. Ili "Ja sam zabrinut da neće moći više da poljubi pravilno!"

Dobra vijest je da je vaš novi poboljšani usne ne bi trebalo osjećati drugačije o tome kako tvoje usne osjetiti odmah! To znači da se osjećaju potpuno prirodno i normalno, da li vi govorite, jesti - ili čak ljube.

Usne Injekcije bole - Ali samo na prvi

Baš kao što ste očekivali neki bol od tetovaža, morate biti spremni za malo bola iz usne injekcije.

Bol za zadovoljstvo i sve to!

Kada počne postupak, osjećat ćete se prstohvat bol prije nego što počne da se ubosti kao doktor upravlja za punjenje. Ovo peckanje je samo privremeno, ali i da će početi da se olakša jednom ih i post-ubrizgavanje masaže tvoj doktor sladoledi.

Nakon toga, vi ste slobodni da nastave sa svojim dan kao i obično.

Vi odlučujete Kako Cijeli tvojih usana Get

Na sreću, ne postoji takva stvar kao što je "pune usne" i "tanke usne." Ne treba pustiti doktor odabrati kako pune tvojih usana dobiti, ali umjesto toga možete da odaberete.

Posebno ako je doktor radi sa punila hylauronic kiselina, to je stvarno lako da kontrolišu koliko se stavlja u tvoje usne, tako da ne morate brinuti o odlasku iz prirodno "OMG! Imaš DUCK LIPS! "

Vaš lekar će vam omogućiti da bi pratili kako gledate tokom procesa i da će vas pitati da li želite više, odnosno da li ste završili.

Ne mogu svi Get usne injekcije

Nije svaka žena je kandidat, jer su neki dolaze s više faktora rizika od drugih. Ako patite od poremećaji krvarenja, aktivne upale, dijabetes, alergije ili lica nervnih poremećaja, ti najvjerojatnije neće biti razmatrane zbog raznih nuspojava.

Idealan kandidat za usne injekcije su žene i djevojke koje imaju tanke usne.

Potrebno je da obuzdaj vaša očekivanja

To može biti jako primamljivo da se osjećaju kao da nisu sasvim ispunjeni prvi put se vaše usne poboljšane Vaša očekivanja. Vaš novi usne u redu, ali da ih je želio da malo veći.

To bi moglo značiti da se vratite na doktora kasnije i da ih ponovo poboljšana.

I opet.

I opet.

Posljednja stvar koju želite je previše neprirodan izgled. Kao takav, on je bolje da ste u stanju upravljati svojim očekivanjima onoga što je moguće i izgleda lijepo - i što je prilično nemoguće i izgleda smiješno.

Postoje rizici 

Postoje rizici s usana injekcijama. Iako je klasificiran kao prilično jednostavan postupak, postoje manji neželjeni efekti koji utiču na neke ljude. To uključuje crvenilo, modrice, infekcije, oticanje, učvršćivanje usne, alergijske reakcije, ožiljke ili produženi bol. Ponekad se pojavljuju udaraca, kao i anomalija asimetrije.

Međutim, usne injekcije su u porastu u popularnosti dijelom zbog toga što si mnogo sigurnije nego što su bile. Štoviše, većina neželjeni efekti su privremeni i na kraju nestati.

Ako je, nakon usne injekcije možete razviti groznica ili iskustvo ekstremnih otekline, odmah pozovite doktora.

Sretno sa odlukom, a ako dobijete novi usne uživati ​​u njima!

load...