Saveti za lepotu

Vrhunske ideje za nokte za vaše vjenčanje

Vrhunske ideje za nokte za vaše vjenčanje

Ali, još uvijek možete zabaviti s njim. Bilo da se odlučite da to sami ili glava učiniti sa svojim lokalnim salon za nokte, ova tri vjenčanje nail art ideje će biti odličan način za početak!

Wedding Nail Art Ideje Savršen za veliki dan:

1) Čipka

Krajnji vjenčanje noktiju je čipke. Mogao bi ovo na svoju ruku, ali to je preporučeno da odu u salon, ako želite dobiti više uglađen i sofisticiran rezultat. Svoj dan vjenčanja bi trebao biti savršen i tako treba noktima.

load...

• prodavaonice prodati noktiju maraka. Ako se odlučite da to vjenčanje noktiju na svoju ruku, kupite Lacey pečat, sjajni završni sloj i baze kaput, kao što su lavanda ili meko ružičasto. Postavite pečat u bijeloj lak za nokte i odnose se na noktima. Sačekajte da se osuši i nanesite završni sloj.

load...

• Ako se odlučite za profesionalce brinu o dizajnu, biti što je moguće određeniji o tome kakav čipke dizajn koji želite. Noktom tech mogao ni dodati pravi čipke na nokte. Ništa ne kaže ljubav kao čipka!

2) francuski manikir

Francuski manikir je klasičan i uvijek vrhunski izbor na vjenčanje dana. Ako se odlučite ići u salon, ne idite dan prije vjenčanja, idite nekoliko dana prije vjenčanja. Zašto? Jer možda ne sviđa posao koji rade i to će vam dati nekoliko dana da se naviknem na njih, posebno, ako se umjetni nokti. Uvek možete ih dotjerati sebe dodavanjem sjajni završni premaz na dan svog vjenčanja.

Odlučiti da li želite francuski manikir na prirodne nokte i umjetnih noktiju. Odatle, odlučiti da li želite lak za nokte, šelak, akril ili gel.

• Pobrinite se da kažem svoj salon da ste samo nekoliko dana daleko od udaje. Oni će biti više detalja orijentisana i pobrinite se da su savršeni.

• Ako se odlučite za napraviti francuski manikir na svoju ruku, glava u dućan i kupiti svjetlo ružičaste nokte i bijelim nokte. Možete čak i da kupi francuski manikir kit i slijedite upute za to. Oni dolaze sa svim nokte, šablone i obrasci vam je potrebno za savršen manikir. Pratite aplikacija sa sjajnim završni premaz.

3) Pearls

Biseri su uvijek bili označeni kao elegantan i mnoge žene nose bisera sa svojim vjenčanicu. Plus, nosiš bijelo cijeli dan - odgovaraju nokte!

• Možete mogao francuski manikir sa biserima duž osmeh liniju ili, ako ne želite mini bisera na noktima, pitajte noktiju tech primijeniti biser nokta.

• Paint nokte sa svjetlom plave boje. Svaki mladenka treba nešto plavo na dan svog vjenčanja! Čekati do suha i zatim nanijeti mini bisera.

• Za još jedan biser izgled, dodajte srebro iskre na vrhovima noktiju; potpuno atraktivni!

• Nail Kavijar je najnovija ludost. Pokušajte biserna kavijar nokte!

Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju vjenčanje noktiju. Budite sigurni da pitati noktom tech ono što predlaže. Oni rade nokte cijeli dan i učinili vjenčanje nail art za desetine nevjeste.

Raspitajte se kod prijatelja koji su se oženio ono što su radili. Koji god da odaberete, znamo da će to rock!

Dan vjenčanja je za mladu i nokte treba da izgledaju tako dobro kao ona osjeća. Vi ćete biti posebno zahvalan da si pazio na nokte, kad se vjenčanje slike nazad.

Koje su vaše omiljene nail art ideje? Slobodno podijelite svoje misli u odjeljku komentar ispod.

load...