Savjeti za putovanja

10 čudesnih budžetskih destinacija za odmor

10 čudesnih budžetskih destinacija za odmor

Ljeto se brzo približava i gotovo je vremena da razmislim o turističkih destinacija za 2017. Za mnoge od nas, međutim, vrijednost za novac je naša glavna briga, ali ćete biti iznenađeni koliko možete dobiti za svoj dolara, ako tražite oko malo. Evo deset nevjerovatan turističkih destinacija za 2017. Koji neće slomiti banci:

1. Shanghai

Ovih dana, budžet odmor ne mora da znači da ne možete putovati u daleko bacio mjesta i Šangaj u Kini je savršen primjer za to. Čuveni kineski primorskom gradu ima svoj sajam udio od hotela s pet zvjezdica, ali ima i smještaj koji će odgovarati više budžet svjestan previše. Šangaj je neverovatan mjesto za posjetiti, a hrana je neverovatno, i jeftin, previše.

2. Portugal

Za zabavu pakuje evropske porodice destinacija za odmor, Portugal izlazi aduta svaki put. Algarve regiji Portugal je velika mora, budget friendly resort, ili odlaze dalje u unutrašnjosti za još bolje ponude. Lisabon previše, je odličan za grad bijeg, a to je daleko manje gužve nego mnogi drugi europski grad destinacija.

load...

3. Orlando, Florida

Ako imate porodicu, onda ne možete ići daleko u redu sa odmor u Orlandu na Floridi. Ima dosta velike pogodbe paketa u ponudi za 2017. I Disney World, Cape Canaveral i Universal Studios, sve u blizini, nikada nećete ostati bez posla.

4. Mauricijus

Mauricijus je sada dostupan budžet svjestan putnik nego ikada, a ima toliko toga da ponudi. Postoje bijele pješčane plaže, kristalno čisto more i unutrašnjosti, imate tropske šume i planine za istraživanje. Mauricijus je fantastičan destinacija za odmor koja ima nešto ponuditi svima.

5. Tunis

Nakon političkih previranja prije nekoliko godina, neki ljudi su odložiti u posjeti Tunis, ali sada plima se okrenula i turističke industrije u zemlji se vraća na velika vrata. To je savršena destinacija doživjeti okus sjeverne Afrike i vidjeti medine, souks i fascinantan džamije. Postoji popuste galore na raspolaganju za putovanje u Tunis ove godine, tako da je sada vrijeme da se iskoriste nižim cijenama.

load...

6. Greek Islands

Postoje doslovno stotine malih grčkih otoka čekaju da istražuje i mnogi veliki paket bavi mogu se naći. Možete izbjeći sve gužve i buke koju ne birajući popularne destinacije Krit, Krf, Kos i Rodos, i pogledamo neke od manjih otoka, umjesto kao Santorini ili Paros za velike ponude.

7. Turska

Turska je jedan od najjeftinijih destinacija za odmor u Europi u ovom trenutku i njihove turističke industrije je u usponu. Odličan način da vidite Turska je kombiniranje nekoliko dana u živoj gradu Istanbul, a zatim neke opuštajuće vrijeme na netaknute plaže u turskoj rivijeri.

8. Kostarika

Jedan do Latinske Amerike i dolazi turističkih destinacija, i zemlja koja možda nisu imali na listi, je Kostarika. Smješten na pojas između Sjeverne i Južne Amerike, Kostarika je prosperitetna i sigurna zemlja koja ima neke fantastične plaže, kao i neke divne nacionalnih parkova ići trekking kroz.

9. Hrvatska

Dalmatinske obale u Hrvatskoj je brzo postaje vruće destinacija u Evropi. Ona ima neke fantastične plaže, čudan starih gradova i gradova i stotine malih otoka posjetiti previše. Za vrijednost za novac city break, pokušajte Dubrovnika, gdje ćete pronaći neke od najstarijih zgrada na svijetu, koja je linija uskim krivudavim ulicama ovog velikog utvrđenog grada.

10. Kipar

Kipar je još jedna evropska destinacija za Bargain pauze u 2017. Županiji turizam vidio pad, nekoliko godina unazad, ali oni su se vratili sa osvetom, tako da rezervacije sada dok su cijene su i dalje dobri. Uživajte u svjetski poznati kiparski gostoprimstvo, divne hrane i plažama, a vi ćete dobiti puno za novac ovde.

Da li želite da dodate neki drugi budget-friendly destinacija za odmor na našoj listi?

load...