Savjeti za putovanja

10 moraju znati savete o putovanju u Njujorku

10 moraju znati savete o putovanju u Njujorku

New York, New York! To je vjerojatno najpoznatiji grad na svijetu i, verovatno, najuzbudljiviji. Ovo je grad koji svaki putnik treba doživjeti, barem jednom u životu, a ovdje su deset New York Savjeti za putovanje da pomogne prvi put dolazi do velike jabuke imati vremena svog života:

1. Uzmite cipele za hodanje

Najbolji način da se vidi grad New York je na svoje noge, tako da stout par cipele za hodanje, jer ćete ih trebati. Skočiti na autobus ili uhvatiti metro i onda hoda okolo i istraživati. Na taj način ćete vidjeti mnogo više od grada i upoznati neke od ljudi.

2. Tipping carine u New Yorku

Uobičajene iznos za dojavu u New Yorku je oko 15% do 20%, a koji se odnosi na kabine, barmeni i čeka osoblje u restoranima. Provjerite račun u restoranima, iako, jer oni ponekad dodati napojnica za vas.

load...

3. Pokušajte da ne gleda kao turista

Kao iu svakom velikom gradu, moraš ostati popustu u New Yorku, ali to nije ništa opasno ovdje nego bilo koji drugi grad. Jedan tip, iako je pokušaj i ne čini previše očigledno da ste turista. Najveći nagradna igra za sitni lopovi, da niste New Yorker, stoji jedna od turističkih atrakcija gledajući veliku kartu grada.

4. Najbolje vreme za posetu atrakcija je od utorka do subote

Najbolji dana da vidim New York turističke atrakcije su od utorka do subote. Ponedjeljkom i nedjeljom, neke atrakcije u neposrednoj blizini i da ne mogu biti vođene ture na one koje su otvorene.

5. Planirajte svoj dan, prije nego što je navedeno

New York je velik i užurbanog grada, tako da je najbolje da imaju plan na umu za svaki dan. Razraditi, barem noć prije, ono što želite vidjeti i kako ćete stići. Malo planiranja će pomoći da se osigura da ne gube u jednom trenutku u New Yorku.

load...

6. Ići u kupovinu na Petoj aveniji

Ne možete dobiti bolje nego putovanje Petom avenijom ako je to malo malo terapije tražite. Rame uz rame sa damama koje ručak uzeti doručak kod Tiffanyja ili samo provesti nekoliko sati izloge.

7. Get ptičje perspektive gledišta Big Apple

Za stimulirajući iskustvo pogled na New York koji nikada nećete zaboraviti možete rezervirati helikopter obilazak grada. Postoje mnogi operateri nude helikopter putovanja po cijelom gradu, a neki od njih počinju od male, kao nekoliko stotina dolara.

8. Uzmite u isto toliko od kultnih znamenitosti kao što možete

Postoji toliko mnogo poznatih znamenitosti u New Yorku da je teško da se oko njih sve. Tu je, naravno, Kip slobode, Empire State Building, a ima dosta fantastičnih muzeja da vidim. Odličan način za uštedu vremena i novca na atrakcija je kupiti Njujorku dodavanje koja vam daje ulazak u većinu od njih.

9. Nemojte nositi puno gotovine

Kratak komentar na sigurnost i sigurnost ponovo: ne nose puno gotovine sa sobom, jer nećete trebati. Mašući oko snopove računa će privući samo pažnju na vas i sve glavne radnje i restorani uzeti kartice i tako se većina taksija u svakom slučaju.

10. Dobiti MTA Metro Card

New York nikada ne spava a to uključuje i transportni sistem. Za snalaženje u javnom prijevozu, to je dobra ideja da se sam MTA Metro karticu i onda možete koristiti da, kad god želite, na oba autobusa i metroa.

Koji su vaši omiljeni New York Savjeti za putovanje?

load...