Savjeti za putovanja

10 najatraktivnijih hotela na svijetu

10 najatraktivnijih hotela na svijetu

Sa životom kao zauzet i kao užurbanog kao što je ovih dana, ponekad, najbolji način da se malo romantike u vezi je uzimajući put na gostovanju romantična destinacija za odmor za tjedan ili dva. Bilo da je to bijeg na mjesto na suncu, ili luksuzni odmor u romantičnom gradu, hotel koji ste odabrali može napraviti ili slomiti bilo odmor, tako da odabir pravog hotela je jednako važno kao i izboru lokacije. Ako ste u potrazi za ideje za romantičan odmor za dvoje, pogledajte vrhu romantičnih ovi hoteli deset iz cijelog svijeta koji će vam garantirati san romantičan odmor za pamćenje.

1. Hotel Danieli - Venecija, Italija

Sa svojim kanalima, lagune i divno arhitekture, grad Venecija je jedan od najboljih romantičnih destinacija u svijetu i jedan od najromantičnijih hotela u Veneciji je Hotel Danieli, koja je postavljena pravo na prednjoj Venecijanske Lagoon. Hotela nekad palata 14. Stoljeća i ovdje možete rezervirati sobe s pogledom na lagunu i uživati ​​šampanjac doručak u krevetu. Ona nudi sve stil i udobnost ste mogli tražiti u gradu koji je rodno mjesto i sam Casanova.

2. Kenoa Beach Spa & Resort - Brazil

Ova lijepa eko-hotel je skriven u osami mjesto na sjeveroistočnoj obali Brazila i nudi mogućnost opuštajuće i romancing u stilu. Spas, začin masaže, odlična, brazilska kuhinja, i dizajner smještaj, sve pomoći da se ovo odlična lokacija za nešto drugačiji suncem bijeg za dvoje.

load...

3. Shangri-La Hotel - Paris

Ni jedna lista najromantičnijih hotela u svijetu ne bi bio potpun bez pominjanja svjetski poznati Shangri-La Hotel u Parizu. Shangri-La je palača koja je sagrađena 1896. Godine i bio je dom nećaka Napoleona Bonaparte. Sada, to je raskošan hotel koji nudi pogled na Eifel Tower, desno od prozora spavaće sobe. Pariz je predivan grad za posjetiti u bilo koje vrijeme, ali kada ostati u Shangri-La Hotel, učinit će Vaš romantičan odmor samo savršeno.

4. Hotel Kakslauttenen & Igloo Village, Finska

U hotelu Kakslauttenen u Finskoj, oni kombiniraju divno iskustvo spava u staklenom iglo divi Northern Lights, sa udobnosti toplo, udobno brvnara. Možete postaviti zajedno i gledati oduzima dah spektakl razmota pred vašim očima, a zatim se vratiti pravo na svoj privatni dnevnik kablova i priviti dole zajedno izmisliti od rike log vatru. Kombinacija ovih Igloo i kabina apartmani su potpuno novi u naselju i dobro vrijedi checking out.

5. Greenwich Hotel - New York

Ovaj hotel u New Yorku je još jedan od najromantičnijih hotela u svijetu, a to je poznata po svojim gostima sa samo najboljih stvari koje hotel može ponuditi. Hotela, koji je u vlasništvu Roberta De Nira, nudi besprijekornu uslugu i kvalitetu sadržaja, a sve su s dozom Homestyle Italian hospitality. To je idealno odredište za romantičnom gradu odmor.

load...

6. Singita Boulders Lodge - Južna Afrika  

Postavljen u svoju privatnu području Nacionalnog parka Kruger, ovaj dizajner hotel će vam dati okus vašeg vrlo vlastiti "Out of Africa" ​​iskustva. Naselje se sastoji od 15 privatnih lože stil apartmana, svaki sa prekrasnim poda do stropa prozora koji vam omogućuju da doživite punom sjaju afričkog pejzaža iz udobnosti svoje sobe. Možete uživati ​​divan objekata, kuhinje, a najbolje vino, kad se opustiti u hotelu i doživite uzbuđenje igre trag kad izlaziti i pogled gepardi, slonovi i lavovi u divljini.

7. Relais Bourgondisch Cruyce - Belgija

Ovaj očaravajući Hotel se nalazi na kanalu obalama Bruges i je Haunt bogatih, poznati i kraljevske previše. U hotelu butik stilu sagrađena je u 16. Stoljeću i sada je mjesto da se, ako želite da se pokvarila. Da vam dam ideju nivoa udobnosti i kvaliteta hotel, krevet podstava je od Ralph Lauren i slike na zidovima su Henri Matisse.

8. Pangkor Laut Resort - Malezija

U Pangkor Laut Resort, koji je postavljen na jednom od Malezije drevnih prašuma, na otoku tri milje sa kopna obale. Stvarno je lijep i spokojan komadić raja koji je idealan za romantičan odmor. Možete imati svoj privatni vila, ili izolirano bungalov vode. A luksuzni privatni otok raj; što više možete tražiti?

9. Viceroy - Anguilla

White Sands i njišu dlanovi su samo početak onoga što ove divne centar u Anguilla u Zapadnoj Indiji ima u trgovini za posjetitelje. To je još jedan od lijepe, najromantičnijih hotela u svijetu. Hotel također ima raskošan kolekciju spavaćih soba, vila i apartmana na raspolaganju, a sve po projektu dizajner interijera Kelly Wearstler. Dodajte tome privatni mali bazeni i natapanje kade s pogledom, a vi ćete imati Karibima romantičan odmor koji nikada nećete zaboraviti.

10. Toren Hotel - Amsterdam

Postavljen u romantičnom gradu Amsterdam, Toren Hotel nudi 38 lijepo opremljenih soba, od kojih mnogi imaju pogled na kanale i jacuzzi. To je savršena baza iz koje možete istražiti slikovit grad Amsterdam, a zatim uživajte u romantičnoj večeri sam.

Koje su vaše omiljene najromantičnijih hotela u svijetu?

load...