Savjeti za putovanja

10 najvažnijih putnih putovanja koje ne smete zaboraviti da pakujete

10 najvažnijih putnih putovanja koje ne smete zaboraviti da pakujete

"Ništa iza mene, sve ispred mene, kao što je imao na putu."

     - Jack Kerouac

Planirate putovanje ceste sada kada je ljeto konačno u punom jeku? Ace!

Putovanjima su vjerovatno neke od najzabavnijih izlete koje ćete ikada imati. Nije bitno kojoj zemlji si, tu je zabavno to što su na svakom koraku - iako to pomaže kada sunce ima svoju kapu.

load...

Jedini pravi problem s putovanjima je u tome, jer su tako spontana i bezbrižan, to je stvarno lako zaboraviti osnove.

Kada sam otišao na kampiranje putovanje s moj prvi dečko, probudili smo se jednog sunčanog subotnjeg jutra i odlučili da krenemo. Pronašli smo najudaljenijim i mirnom dijelu zemljišta smo mogli naći, raspakovao kofere i leži u rukama jedni drugima ispod sunce zalazi.

Tada smo shvatili da smo zaboravili na pastu za zube.

I boce vode.

I, kao što je, mnogo drugih stvari!

Da biste bili sigurni da ne uhvate kratko na otvorenom putu, ovdje je 10 putovanje osnove da ne treba zaboraviti da se spakuje.

Sunčane naočare

Ovo je jedan od ključnih putovanje Essentials. Sunčane naočale ne samo biti sigurni da pogledate dio, ali i pomoći kada vozite za volanom i sunce je plamen pravo u oči!

load...

Ne samo pokupiti bilo koju vrstu jeftinog para od benzinske stanice, iako. Ići na nešto pametnije ovaj put da štiti oči i čini divno izgledaš kao što krstare niz otvoren put.

To je, međutim, dobra ideja kupiti jeftini back-up.

A Hat

Trebalo bi da spakujete šešir bilo koje vrste, mada ja obično volim da spakujem verni bejzbol kapu, jednostavno zato što je to jedini šešir mislim da izgledam dobro u.

Zašto spakovati šešir? Jer, kada ste na otvorenom putu, šanse da imaju tuš i pranje kose može biti tanak. Zajedno sa suhu kosu, kosa može završiti tražim odlučno meh do sljedećeg jutra.

A šešir vam pomaže da prikrije svoj stid, i drži vas izgledati dobro u svim situacijama.

Kosa prahu ili suhi šampon

To je putovanje. Svi znamo da naša kosa će izgledati bruto u nekom trenutku.

Ali ne želimo da izgleda da je bruto.

To je samo bruto.

Eew.

Pa šta ti radiš? Ako se ne sviđa sa šeširom na glavi (a sigurno ne sve nas kao kape), trebalo bi umjesto spakovati neki šampon za suvo pranje ili za kosu u prahu (kad mislim na kosu u prahu, mislim da bi to moglo biti mnogo različitih stvari, od skladišta kupljene proizvode na stvari kao što su talk, raste u prahu ili drugim uljem upijajući supstanci, kao što su arorut ili kukuruzni škrob).

Kosa u prahu je magičan i mnogo žena se kunu u njega (uključujući i mene). To pomaže da vaša kosa tražim respektabilan čak i kada znaš da je to potpuno bruto do sada.

Essential.

Phone Case

Ako vaš telefon je preživio svoj svakodnevni život bez pucanja svoj ekran, čestitamo! Vaš telefon je trajala duže od mog!

Ali ne želim gurati stvari predaleko. Bez telefona slučaj na putovanje, tu je svaku priliku u svijetu da je vaš ekran će se razbio.

U prvih 5 minuta.

Bilo da pokušavate za autoportret u automobilu, ili potapanje prste u jezeru sa telefona u zadnjem džepu, postoji potencijal katastrofa na svakom uglu. Budi pametan i uzeti telefon slučaj s tobom.

Kiša Coat

No, niko od nas ne sviđa pomisao da pakuje kiše kaput, posebno kada je danas lijepo vrijeme. To prigušuje duhovi i ukazuje na to da će kiša - što je potpuno nije kul.

Međutim, iako pakovanje kiše kaput je stvarno nije zabavno na sve, to je razumno razmišljanje.

Stvar je u tome, kiša se dešavaju na vožnji. Zabavno kao ovi putovanjima su, oni nisu uvijek kako su opisani u filmovima. Vrijeme se ponekad urotili protiv vas.

Pa onda digni razumno kapu, i slične stvari kiše kaput na dnu torbe (tako da se ne vidi).

Car hrane

Ovo je jedan od najvažnijih putovanje Essentials. Znaš kako to ide. Neko ukazuje na to da ste vi zaliha na hranu prije nego što krenemo, ali oni se vikali dole svi ostali koji kaže da ćeš zgrabite neke grickalice u restoranu. Nije velika stvar.

Onda te je udario u saobraćaju da se rep podršku za 500 milja.

A ti nemaš hrane.

A ti doslovno umire od gladi.

I vidite svojim prijateljem kroz ogledalo sklopivi ruke i Smirking.

Nemojte dozvoliti da se to dogodi. Uvijek spakovati automobil hrane koja neće biti gnjecav i neće napraviti nered.

Jastuci!

Jedan od važnih putovanje osnove su jastucima. Vidjet ćete, naravno, potrebno jastuci za kada stignete na odredište.

Ali jastuci također dobro doći ako neko želi Nap na putovanju.

Verujte nam na ovom jednom: Road putovanja su često dugo, naporan i iscrpljujući. Dakle, sami dati priliku da uhvate neke zzz od strane pakovanje nekoliko jastuka.

Rezervni ključevi

Imajte na umu da vrijeme tvoj tata dobio vam sve zaključane iz svoje hotelske sobe kad si bio mali? Bilo je prilično strašno, i tvoj otac vjerojatno imao egzistencijalnu krizu prije recepcionar spasio dan sa rezervnim set.

Ako, međutim, gubite ključeve od kola, neće biti recepcionar pri ruci da sačuvate slaninu.

Da biste bili sigurni da ne morate da spavam van sa medvedima, spakovati rezervne ključeve.

Džepni nož

Još jedna uspomena iz mog praznika djetinjstva je moj ujak džepni nož. On je koristio kako bi bio s njim cijelo vrijeme.

Isprva, mislio sam da je to glupo. Mislio sam da je to samo još jedna luda stvar da je moj ekscentrični stric učinio.

Ali onda sam shvatila koliko je koristan je.

Čak iu današnje doba tehnologije, džepni noževi su nezamjenjivi, ako što trebate učiniti određene zadatke, kao što je priprema hrane, što je zavoj za ranu ili smanjenje nečije pojas.

Liste za reprodukciju

Konačno, jedan od najvažnijih putovanje Essentials je muzika; ćeš trebati nešto za slušanje da vas sve volim. Dakle, pripremite nekoliko plej listu ispred tako da je putovanje put je to malo više podnošljiv nego ako se zaglavila sa svojim najboljim prijateljem Paul Simon CD-u koji niko ne voli, ali njih.

Koji su vaši morate imati putovanje Essentials?

load...