Savjeti za putovanja

10 neverovatnih putnih hacksa koje mogu dodati zabavu vašem putovanju

10 neverovatnih putnih hacksa koje mogu dodati zabavu vašem putovanju

Pakiranje za put može biti strašno iskustvo koje možete staviti u loše raspoloženje pred ste čak i ukrcali let. Za predugo, bio sam vrlo UN-pametan paker. Ja bih napuniti sve u kofere u zadnji čas i vrišti kad god nešto ne bi stalo. Onda sam duvao i nadmen mom putu do aerodroma, zbunjen i iznerviran. Boy, da li mi treba piće.

A onda sam se sjetio da sam ostavila punjač telefona kod kuće. D'oh!

Pakovanje to radi za vas. To ne može oduzeti uživanje svoje putovanje. Bilo da pokušavate spasiti prostor za stvari koje ćeš kupovati i vraćanje kući, ili da li vi odlučite koja vrijedne stavka izostaviti, organizovanje kofere često izgleda kao nemoguć zadatak.

load...

Dakle, ako se priprema za odmor, zašto ne pripremiti na pravi način koristeći najbolje turističke hack okolo? Hajde da pogledamo 10 neverovatno putovanje hack koji može dodati zabave u svoj put.

Sakrij svoje vrijednosti u Chapstick cijevi 

Hoćeš da ti dragocjenosti ostati sigurno, ali isto tako žele da budu u stanju da ih lako naći kad god dođete na vaš hotel i otvoriti svoj kofer.

Ako ste pakovanje male vrijednosti, kao što su naušnice, postoji vrlo šansa da svoj kofer će ih progutati cijeli i nećete ih naći dok se ne vratite kući.

Da se zaustavi ovo iz događa, zašto ne uzeti staru Chapstick cijev i priključak Vaše dragocjenosti unutra? To je savršen način da Vaše dragocjenosti sigurno, a to osigurava da ćete ih lako pronaći kada dođete na vaš hotel.

load...

Osim ako ste zaboravili da ste ih čuvati dalje u Chapstick, naravno !!

Budi pametan o Vašoj Foundation

Ako ste samo ide se na kratko putovanje, možete lako izvući sa čuvanje temelja u staroj slučaju kontaktnih leća.

Vi ćete dobiti samo malu količinu, ali to je idealan ako putujete samo za vikend.

Napravite kopiju pasoša prije odlaska Out

Uvijek je strašno kada pasoš nestane u inostranstvu, ali kako bi se osiguralo da je vaš nivo stresa ostati niske to je dobra ideja da skenira pasoš i ličnu kartu prije putovanja i slanje e-poštom ih za sebe.

Sada ste dobili još jednu kopiju obložiti nešto krene po zlu.

Vaš Glasses Case ima važnu ulogu

Zadnji put kad sam otišao na odmor sa svojim dečkom, on je spakovao stari čaše slučaj. Radoznao, pitao sam ga šta radi.

"Ti čak ni ne nose naočale," rekao sam, pitajući se da li je imao alter-ego.

"Siguran sam da je ne. Ali ja koristim ovu naočare slučaj kao uredan prostor za pohranu svaki put kad idem na odmor. "

Ispostavilo se da je stara čaše slučaju može se koristiti za čuvanje važnih bita i Bobs, kao što su punjača ili slušalica. Oni su super zgodan način da se više prostora za skladištenje iz vašeg kofer.

Uvijek koristite kupatilo 20 minuta prije slijetanja

Jednom sam morao otići u kupatilo odmah nakon slijetanja, i mogu vam reći da sam morao čekati najmanje 20 minuta zbog prepunom toalet. To je bio noćna mora!

Ovih dana, uvek sam u toalet 20 minuta prije slijetanja.

Učinite to sa svojim sapun

Nisu svi će se pakovati sapun. Ali, ako ste poput mene, vi ćete biti vječno nezadovoljni teeny-tiny sapuna u hotelske sobe.

A ne da me je počeo sapun da morate istisnuti iz tube...

Uvijek sam spakovati sapun kad idem na odmor, ali problem je u tome sapun - posebno onaj koji je već otvoren - nije baš lako za čuvanje, a miris će trljati off na druge stavke.

Najbolja stvar u ovom slučaju je oboriti u krpu za pranje.

Kako biste zaštitili svoje digitalne fotoaparate

Mnogi ljudi vole da zauzmu svoje digitalne fotoaparate sa sobom na odmor, uključujući i mene. Zaista, u 2017. Godini digitalni fotoaparat je sada bitan dio komplet za putovanja mnogih naroda '.

Ali čuvanje ga u kofer nije tako jednostavno kao bacanje je tamo, jer se lako može doći do oštećenja ili čak i slomljena.

Odličan način zaštite je kao što bi vaš put kroz zračne luke do hotela je od skladištenja u plastičnoj sapun slučaj. Trebalo bi otvor s lakoćom!

Spakovati vlastitu Travel pića

Nisam ljubitelj avio pića? Ni ja.

Za one od nas koji žele da se opuste na avionske i ne žele bilo koji od uobičajenih, mi jednostavno moramo da izdrži i čekati dok je let iznad.

Ili ste mogli dobiti pametan o stvarima čineći svoj vlastiti vrlo putovanje piće prije nego što ukrcati na let.

Moj omiljeni napitak da je mješavina limuna i meda, koju sam tada vrh utakmicu u vrećice čaja. Samo pitajte stjuardesa da vam pruži toplu vodu, a ti si sve poredani.

Šta da radim sa Heavy Shoes

Dame, svi znamo kako je to putuje sa teškim cipelama. Borba je stvaran. Naši partneri jednostavno ne razumiju jer imaju samo jedan par cipela!

Ako uzimate najmanje dva para cipela na putovanje, moj savjet vam je da nosite najteži par u avionu.

Također se može nositi svoj najteži kaput ako je dovoljno hladno vreme. To će vam uštedjeti i sobu i težine. Osim toga, teški kaput takođe može udvostručiti kao jastuk, ako želite da se naspavaš u avion.

Spakovati svoje donje rublje u A Carry-On

Prtljagu ponekad se izgubi, a kada smo radije ništa od naše stvari da nestane na nekoliko dana, definitivno postoje neke stvari koje nam je potrebno više od drugih.

I donje rublje je jedna od njih.

Da bi se spasiti od tešku situaciju u kojoj gaćama je nestao, uvijek spakovati nekoliko parova u ručnom.

load...