Savjeti za putovanja

10 odličnih savjeta za putovanja za duga putovanja kolima

10 odličnih savjeta za putovanja za duga putovanja kolima

Ljeto je konačno tu, a vi vjerojatno već planiraju svoj ljetni odmor.

Možda mislite da su ove godine idete da se odreknu vozove i avione i ići na duge vožnje automobilom sa svojom obitelji umjesto. Na kraju krajeva, road izlete su odlični za vezivanje, zar ne ?! Možete hop u svoj automobil i prelaze dužinu vašoj zemlji - ili čak kontinentu.

Mnogo ljudi plaše dugim putovanjima, bilo da su sami ili s drugim ljudima, jer, dobro, oni su samo tako dugo. Dakle, kako ćeš se da prežive jedan? Hajde da pogledamo 10 Great Savjeti za putovanje dugo putovanja automobilom.

load...

Get Your Back Right

Kada vozite dugo vremena, to je apsolutni imperativ da je vaš stav je spot na. Ako nije, to samo znači da ćete se nakon toga rade neke intenzivne fizio prilično cjelini. I niko ne želi to!

Pre nego što za volanom, preporučujemo da warm-up prvi. To znači mobilizaciji leđa, kao i istezanje vaše zadnje lože. Zaista, to može biti vaše zadnje lože koje uzrokuju bol u leđima. Praksa sjedi uspravno u autu, previše.

Slow Down On The Kofein

U redu, tako da imate loooooong vožnje automobilom ispred vas. Kao takav, verovatno mislite da vam je potrebno da pijete puno kave unaprijed, zar ne? Kofein će vam dati zujanje energije i držati ćeš za nekoliko sati, nakon čega možete zaustaviti i popiti još malo kave.

load...

To ne ide tako, nažalost. Previše kofeina kada ste na putu će izazvati samo velike vrhove i velike padove, koji će ometati vaš fokus. Radije nego čuvanje ste na oprezu i budan, to će vas fazi i grogi.

Najbolji napitak za duže vožnje automobilom? Limun vode.

Pobrinite se da Deca imaju neki Journey Presents

Zadnja stvar koju trebate dok se krećete 7 sata + auto put je a vaša djeca u leđa vrišti "Jesmo li stigli ?!"

Da biste bili sigurni to ne desi za barem prvih nekoliko sati, zašto ih ne kupim poklone za put? To mogu biti zabavan Božić čarapa punila tipa poklona, ​​ili bi mogli biti čak i portabl DVD playera sa nekoliko filmova.

Možete ih takođe može ponuditi nagrade za svaki Milestone dođete do dok ne uznemire đavola iz tebe.

Keep napunila

Svoj automobil mora ostati ispunjen benzinom, ali vaše tijelo također treba ostati ispunjen ugljenih hidrata. To je važno da promenite navike u ishrani kada ste za volanom; umjesto jesti svakih četiri do pet sati, trebalo bi da imaju za cilj jesti svaka dva sata.

A mi ne govorimo čokolade i bombona grickalice. Govorimo ugljenih hidrata. Prava stvar. Vaše tijelo je potrebna ova vrsta energije kako bi vam transport kada stvari postanu teške. U suprotnom, vi ćete rasti slaba i da ćete pitati svoju djecu da preuzmu.

Piti vodu - ali ne previše

Naravno da treba uzeti bocu vode sa sobom. To je dugotrajan vožnje automobilom, to je vruće, i morate ostati hidrirani. Ali morate balansirati sve to u odnosu na činjenicu da ne želite da se zaustavljaju se na svakom servisu stanice proći. To će samo usporiti i frustrirati vas.

Predlažemo da pijete između 150ml i 250ml vode na sat. To će biti dovoljno da ćeš bez izazivanja da se crtica u toalet sve vreme. Isto tako, ako vozite u toplom vremenu, također ćete znojiti se određena količina tekućine. Gross, znam, ali to stvarno pomaže!

Igramo Tunes

Ništa pomaže da se automobil putovanje strava baš poput svoje omiljene melodije da te pumpa. To je bilo Whitesnake ili čitav teret stenju i pištanje automobilskih motora na autoputu.

Otpevaj sada sa mnom: Želim da znam šta je ljubav... Želim da pokažete ME !!

Uzmem Grickalice

Zamislite scenu: Ti si 3 sata u vaš putovanje. To je 35 stepeni napolju a ti si zaglavljena u saobraćajnoj gužvi na autoputu. Vaša djeca gladuju gladni, a vi ste previše. Na žalost, zaboravio si da spakujem grickalice.

Uh oh. Ste mogli bježati u ovom trenutku i pobjeći vaše probleme, ili biste mogli da izdrži.

Najbolja stvar je, naravno, bio bi da se zalihe na grickalice unaprijed !!

Dim Your Lights

Ako ćemo da se vozi kroz noć, to je važno da preduzme određene odlučne akcije, tako da ti ne bori protiv sebe. Vožnje noću je nešto od testa izdržljivosti, a posljednja stvar koju želite je da će izazvati sebe nepotrebne probleme.

Dobar trik je da dim svetla, koja će staviti manje opterećenje na vaše oči. Ako je moguće, trebalo bi imati još jedan vozač u automobilu koji možete zamijeniti sa svaka 2 sata. Važno je da se odmorite tokom intervala noću; na kraju krajeva, to je kad smo obično u krevetu!

Redovne pauze

Naročito ako imate decu nazad, morat ćete uzeti redovne pauze - čak i ako ste sami bi radije idemo dalje.

To je zato što klinci mrze uskraćena svoju slobodu za bilo koji vremenski period. Ako imate ih vezali u zadnjem satima na kraju, oni će dobiti dosadno, iznerviran i frustriran.

Oni mogu čak početi povlačenjem kosu, i drski bitange.

Biti nesebična i neka svi u autu Refuel.

Igrati igricu

Možete provjeriti sat. Postoji još 8 sati da odem. Ono što daje? Zašto je ovaj automobil putovanje beskrajni ??

To je vjerojatno zato što se fokusira na vrijeme. Da pomogne prođe vrijeme, zašto ne igramo kola igre? Moglo bi se igrati Spelling Bee, Name That Tune ili Dump / Marry / Datum. Sve što se možete sjetiti!

Koje su vaše omiljene putovanje savjeti?

load...