Savjeti za putovanja

10 saveta za brze putovanja

10 saveta za brze putovanja

Bilo da putujete vlakom, automobilom ili avionom, to je pravi izazov stići na odredište tražim dobar kao ste krenuli. Sasvim nezavisno od toga da ćete tada osjećaju i izgledaju umorno, nećete biti u stanju da preuzme sve svoje omiljene kozmetičkih proizvoda s vama, a vi ćete nisu imali vremena, ili prostor, da biste dobili vaše šminke na onako kako bi stvarno sviđa. Dakle, ako ste u skorije vrijeme planirate putovanje, pogledajte ovih deset brzih putovanja ljepota saveta koji će vam pomoći da izgledate najbolje kad dođete.

1. Nosite lice magla sa vama

Jednostavan lice magla je najlakši način da vaše lice hidratizirana, pogotovo kad se leti na duge staze leta. To ne mora biti ništa fancy, samo mali sprej ruže vode će učiniti trik. To je odličan način da se osvježiti i to će učiniti da izgledate još budan kad dođete previše.

2. Koristite krema šminku kada putujete

Krema šminke je mnogo lakše da se primjenjuje u skučenom prostoru aviona ili vozom kupatilo i, ako ne napravite grešku je mnogo prašta nego puder je. Ako pretjerati puder, jer se ne vidi dobro, to će biti vrlo očigledno, ali krema šminke je mnogo lakše da se uklope u ako ne napravite grešku.

load...

3. Zatvaračem torbe su spasilac

Jasno vreće držati svoj kozmetički proizvodi su imperativ, ako letite ovih dana, ali oni su vrlo korisni kada putujete automobilom ili željeznička kao dobro. Oni štite ostatak prtljaga od izljevanja i drže sve u organizaciji i zajedno. Put sve što vam je potrebno na jasan zatvaračem torbu, uključujući i Bobby igle, i za kosu, a onda ćete biti u mogućnosti da ih lako pronašli i neće se izgubiti na dnu vašeg torbicu.

4. Pack multitasking proizvoda 

Jedna stvar koju ne želite učiniti kada putujete je da nose više proizvoda sa sobom nego što je zaista potrebno. Jedan od načina da se smanji broj proizvoda je da se koriste stvari koje možete učiniti dvostruko dužnost, ili više. Dobar ruž, na primjer, može se koristiti kao rumenilo i sjenilo.

5. Kretanje kad god imate priliku da

Još jedan veliki problem sa putnim je da ćete završiti sjedi u istom položaju predugo. Kada to uradite, to ograničava cirkulaciju i to će učiniti ako se osjećate krut kada vam na kraju ustati. Ako možete, ustati i hodati oko svakih nekoliko sati, ili tako, i da će dobiti krv ponovo kruži oko vašeg tijela. Ako ne možete ustati, a zatim pokušajte pokazujući noge naprijed i nazad i da će pomoći da se zaustavi vaše noge odlaska na spavanje.

load...

6. Smanjiti sve

Tokom doba godine da se ne putuje, uzmi svaki slobodan uzorak šminke i kozmetičkih proizvoda možete, jer su veličine prefekt ponijeti sa sobom kada putujete. Ako to nije moguće, kupi neke male plastične boce i Decant proizvoda u tim, tako da ne morate nositi velike i teške boce sa sobom.

7. Ne koristite hotel sapune

Dok vi ne želite da spakujem svaki ljepota stavku koju posjeduju kada putujete, jedina stvar koju ne želite zaboraviti je dobar sredstvo za čišćenje. Sapuni koje oni pružaju u hotelu sobe su obično najjeftiniji mogu položiti ruke na, a to znači da će vrlo brzo isušiti kožu. Uzmite bočicu za dezinfekciju ruku s vama kao dobro. Nikad se ne zna šta će država kupatila biti kada putujete!

8. Koristite suho šampon za osvježiti kosu

Putujući može ostaviti vaše kose tražim malo lošije za trošenje, tako da nose neki šampon za suvo pranje sa sobom osvježiti ga kad stignete na odredište. Možete Navlažite malu količinu suhih šampona na korijene ili bilo zakrpe koje izgledaju pomalo masnu i da će upiti višak ulja i to će staviti malo volumena natrag u kosu.

9. Uzmite dobru hidratantnu kremu s vama

Još jedan imperativ za vaše putovanje ljepota kit je dobar ovlaživač. Bez obzira na način prijevoza koji koristite, vjerojatno nećete piti veće količine vode, kao što obično bi, kao i da će vas i vašu kožu dehidrira. To je još gore ako putujete avionom, jer je zrak u kabini će biti vrlo suva previše, tako hidrataciju prije nego ste krenuli, za vrijeme putovanja, a kada stignete.

10. Travel Bare lica

To je tip koji neće biti popularan sa svima, ali uvijek možeš putovati bez šminke na uopšte. Barem na taj način nećete imati mrlje da se bave i sva prljavština i prljavština koje će uvijek akumulirati na kožu, dok će putovanje biti lako oprati sa sredstvom za čišćenje. Ako želite malo pokrivenost svjetlo, pokušajte samo koristeći zatamnjena hidratantne kreme i sweep karmina.

load...