Savjeti za putovanja

10 zabavnih stvari koje možete učiniti u novogodišnjem večeru

10 zabavnih stvari koje možete učiniti u novogodišnjem večeru

Umoran od rade istu staru stvar na doček Nove godine? Pogledajte naš top 10 prijedloga od najzabavnijih stvari koje možete učiniti dok dobrodošlicu u novoj godini.

Doček Nove godine je tradicionalno vrijeme za druženje sa našim prijateljima i obitelji, zabavljaju, plešu, smijali se, što otkačeni rezolucije - i, ako budemo imali sreće, te poljubim.

Tokom mojih dvadesetih godina, proveo sam većinu svog Doček Nove godine je bilo u barovima ili u kući stranaka. Bio sam u velikoj kompaniji, i svi smo imali eksploziju. Svi smo plesali cijelu noć, što rezolucije koje smo prekinuli 10 sati kasnije.

load...

Ali znaš šta? Uprkos svim gomile zabave sam imao (i ja smo imali puno zabave), na kraju sam odrasla dosadno radi istu stvar za doček Nove godine.

Možda ste u sličnoj neprilici. Želiš da se malo zabavimo i dobrodošli u novoj godini u stilu, ali ne da učine isto stare stvari you'v uvijek radi. Život je kratak, a želite isprobati nešto drugačije ove godine. Želite memorije koji se izdvaja na osnovu toga da je novo i drugačije.

Mi smo pokrili. Evo 10 zabavne stvari koje možete učiniti na doček Nove godine.

Budu zdravi

"Šta? Želiš da budu zdravi u novogodišnjoj noći i zovu FUN? Jesi li lud??"

Prije pet godina, ja osobno bih postavio ova vrlo razumna pitanja, ako mi je neko savjetovao da pokuša ići zdravo za doček Nove godine. Ali znaš šta? Ne bih ih više pitati.

load...

Vidite, Doček Nove godine ne mora biti sve o vinu, koktela i predstojeće mamurluka. To ne mora biti oko spoticanja od Bara do bar prije pada u taksi u 05:00 sa svojim maskaru mutnim i lijevom nedostaje cipela. To može biti zdrav umjesto.

Provedite dan jesti dobru hranu, jogu, razrada, trčanje, plivanje, vožnja bicikla... Učiniti nešto drugačije, ali to uraditi sa prijateljem i da se zabavite!

Have A filmski maraton

Ovo bi se moglo izgledati dosadno za neke od vas, ali za sve one koji ne dobije puno vremena s posla, ne dolazi da vidi svoje prijatelje sve to često i ne pije, a filmski maraton sa svojim Besties zvuči kao ace način trošenja doček nove godine za mene.

Dobiti neke grickalice u, toplu čokoladu i kviz film, a ti sve poredani na vrhu noć.

Biti sa svojom obitelji

Ja stvarno nemam nikakve žali, a ja ne bih da vratis sat i provesti više vremena sa svojom porodicom na novogodišnjoj noći nego što sam zapravo učinio. Nemojte me pogrešno shvatiti, ja volim svoju porodicu. Ali moja dvadesetim su puno zabavljati sa svojim prijateljima i vidjeti koji bi piletina od Ring of Fire.

Sada kada sam u mojim tridesetim, shvatam da nema ništa loše u provesti novogodišnju sa svojom obitelji. U stvari, to je i važno i zabavno.

Ići za obrok, igrati društvene igre, imaju ples... Smeh možete imati sa svojom obitelji su jedinstveni. Tu je tetka koji previše pije, oca koji nesvjesno kaže pogrešne stvari, i ujaka koji padne. To je tako zabavno!

Dine Out

Dobiti svoje prijatelje zajedno, reci im niko kuvanje ove godine - svi ste krenem umjesto.

Ja sam to uradio prije dvije godine sa svojim prijateljima. Svi smo izašli na tapas - dvadeset i dva (ili više) od nas.

Bilo je sjajno. Atmosfera je bila električna, a restoran je imao živu glazbu čin koji čuva nas zabavljati iza ponoći.

Za odbrojavanje, svi u restoranu pridružio u.

Nakon vašeg obroka, uživajte u nekoliko koktela da zadrži zabava.

Dobru hranu, piće i dobro društvo. Šta još hoćeš?

Volontiranje

Volontiranje na doček Nove Godine je zabavno (ozbiljno, da ćete imati veliki smijeh). Ali to je i nagrađivanje, a vi ćete upoznati mnogo kul nove ljude.

Idi u drugi grad

Ne sjede oko razmišljao o ovome bilo duže ako je to bilo na svojoj listi želja za neko vrijeme - samo prokleto i uraditi.

Ili sa svojim prijateljem ili partnerom, odaberite grad ili grad koje ste oduvijek željeli dočekati Novu godinu u, knjizi hotelu, kupiti kartu i GO. Nećete požaliti.

Budite Glamorous

Fed se trošenja Doček Nove godine pleše na ljepljive etaže i biti prišao pijani aljkavo? Onda idi glamurozne ove godine. Zaslužuješ to!

Stvarno to mislim. Pitajte svog partnera ili prijatelja da ide s tobom. Ubaci u svoj najelegantniji i postaju haljinu, i odlaze u pozorište, gala ili poklade. Dobro došli u novu godinu u uz čašu šampanjca dok razgovarate izuzetne kompanije. To je zabavno i osjećat ćete se kao milion dolara. Još bolje, to će postaviti ton za ostatak godine.

Provedite ga u Log Cabin

Krenuti u šumu ove godine i dobiti udoban sa svojim partnerom u brvnari. Ne zaboravi grickalice, piće, odbor igara i horore (to je u redu - on će vas zaštititi!).

Ići na Gig

Iz nekog razloga, kad god mi mislimo da uradimo na doček Nove Godine stvari, uvijek mislimo na zabavama, barova i klubova... Ali rijetko mislimo o odlasku na koncert.

I zašto ne? Svih većih gradova u svijetu će imati neku vrstu muzike uživo događaj događa. I ko zna? Vaš omiljeni bend bi mogao igrati!

Koncerti na doček Nove Godine su uvijek malo više poseban nego što je uobičajeno, i oni će živjeti duže u memoriji. Nakon toga, mogli biste čak otići u klub.

Idite u šetnju 

Kada ljudi razmišljaju o novogodišnjoj noći, oni automatski misle o noći. Ali šta je dan?

Zabavan način da provedete Doček Nove godine je na pješačka staza u toku dana, prije nego kasnije punjenje na hranu u zemlji pub. Strava.

load...