Savjeti za putovanja

Najboljih 10 najboljih putnih destinacija kada budete u budžetu

Najboljih 10 najboljih putnih destinacija kada budete u budžetu

Kada novac je čvrsto, prva stvar koju mnogi ljudi izrezati je godišnji odmor, ali to je vjerojatno najgora stvar koju bi mogao učiniti. Ako se bore malo kroz cijelu godinu onda zaslužuju pauzu i odmor daleko ne treba biti tako skupo kao što mislite. Ako shop oko malo, možete pronaći neke sjajne jeftin odmor ponudama. Evo deset destinacija koje nude neke velike pogodbe odmor za one koji su na budžetu, neki od njih mogu vas iznenaditi!

1. Dominikanska Republika

Za Caribbean odmor bez cijeni od Barbados, Dominikanska Republika ima neke fantastične, all inclusive, odmarališta. Prekrasne bijele pješčane plaže, a neke velike netaknute, prašuma, Dominikanska Republika je pristupačan destinacija da se od njega za neko vrijeme.

2. Lisabon, Portugal

Širio niz brda, Lisabon je grad ispunjen ljubaznim domaćinima i lijepa, slikovita krivudave ulice. Lisabonski hoteli nude oko 50% jeftiniji od globalnog prosjeka, tako da je savršena destinacija za pogodbu evropski grad pauze.

load...

3. Filipini

Ocijenilo Lonely Planet kao jedan od najboljih vrijednosti za novac destinacija 2017. Godine, Filipini je idealna destinacija ukoliko želite da se u nekim od prirodne ljepote otoka. Možete dobiti puno za svoj novac na Filipinima, a hrana je fantastična previše.

4. Južna Afrika

Sunce, plaže i, naravno, divljih životinja, Južnoafrička Republika je zapravo jedan od najjeftinijih safari destinacija u Africi. Hotelske cijene širom zemlje su nedavno opada, tako da postoje popuste da se imao i čak možete posjetiti svjetski poznati Nacionalni park Kruger za samo 20 $.

5. Mexico City

Mexico City ne može biti najjeftiniji na našoj listi, ali to je na našoj listi zbog nevjerovatne vrijednosti za novac koji ste tamo. Ovdje možete uživati ​​u pravi luksuz za djelić cijene koje će platiti u drugim velikim gradovima. A luksuz s pet zvjezdica hotelskih soba u Mexico Cityju će vas koštati manje od trećine je cijena sličnog sobi u New Yorku.

load...

6. Grčka

Ogrezli u istoriji, antičkih spomenika i sa nekim prekrasnim mjestima i plažama, Grčka ima mnogo toga za ponuditi proračun putnik. Nedavna ekonomska kriza u Grčkoj ohladio potražnja za turizam, ali da radi u korist lovac na rasprodaje. To je i dalje isti velike zemlje, ali sa manje gužve i za mnogo manje novca!

7. Indija

Let tamo možda neće biti jeftiniji, ovisno naravno u kojoj letite iz, ali cijene u Indiji čine ga veliku vrijednost destinacija za turiste. Vrijednost za izvještaje novac stavio Delhi i Mumbai, kao jedan od najpristupačnijih svjetskih gradova, a hrana i usluga su vrlo jeftini previše.

8. Veneciji

Čudno, ali istinito; Venecija se mogu pojaviti na listi budžeta destinacija i luksuzni odmor previše. Dok ima dosta hotela sa pet zvjezdica do ostanu u, standardna cijena hotela je pao dramatično u posljednjih nekoliko godina. Sada je vrijeme da se putovanje u Veneciju i uzeti u kanalima, divnim arhitekture i vidjeti neke od mnogih poznatih umjetničkih djela koje su tamo smješteni.

9 Nikaragva

Skloni se sa utabanih staza i posjetiti južnoameričkoj zemlji Nikaragve koji je pozdravljen kao sljedeći Kostarika. Zemlja pršti prirodne ljepote, uključujući i Karibima plažama vulkani i prašume i živite dobro tamo za samo 20 $ na dan.

10. Tunis

Tunis je sjevernoafričkim pjega sa preko 1,200km obale. Postoji mnogo nagodbe odmor na plaži u ponudi, a možete uzeti izlete u unutrašnjost zemlje i jahati kamilu ili posjetite Sahari.

Koje su vaše omiljene turističke destinacije?

load...