Savjeti za putovanja

Top 10 destinacija za medeni mesec

Top 10 destinacija za medeni mesec

Medeni dolaze u svim oblicima i veličinama, kao i za sve različite budžete, ali jedno je sigurno, da ćete želite da se godišnji odmor za pamćenje. Bilo da želite provesti neko opuštajuće vrijeme na bijele pješčane plaže ili ste u potrazi za nešto malo više avanturistički, evo deset vrhu medeni mjesec destinacija vam dati neke ideje:

1. Cook Islands

Ako želite da se osjećaju kao da ne postoji niko drugi na svijetu, ali vi i vaš supružnik, onda Cook Islands će biti odlična destinacija za vas. Postoje neke prekrasnih plaža naselja ovdje i nikada izgleda dobiti gužva, tako da možete uživati ​​u istinski romantičan i skrovitih odmor za dvoje.

2. Francuska

Postoji više Francuska nego samo glavni grad malo, Pariz je poznat kao najromantičniji grad na svijetu i to čine divan medeni mjesec odredište. Dine na vrhu Ajfelovog tornja ili lutaju, ruku pod ruku, kroz mnoge romantične ulicama grada; to je skoro kao da je izgrađen Parizu za romantiku.

load...

3. Kenija

Sljedeći amazing place u našoj listi top 10 medeni mjesec destinacija je Kenija. Za medeni mjesec na divlje strane, uzeti putovanje u jedan od mnogih luksuznog naselja u Keniji i pitam na krajolik i divlje životinje zajedno. An African medeni mjesec će vam dati romantiku zalazećeg sunca nad afričke divljine, kao i avanturu viđenja, iz prve ruke, neverovatna raznovrsnost flore i faune.

4. Aruba

Iako je duga svega 20 kilometara i širok 6 milja na najširem mjestu, na otoku Aruba je savršen miks osamu i uzbudljiv noćni život za medeni mjesec. Možete uživati ​​u suncu i zabave u Arubi sa kilometara netaknute bijele pješčane plaže za dan i dosta kazina i klubova za noći.

5. Jamajka

Treći najveći od karipskih ostrva, Jamajka je bio jedan od prvih naselja nudi medeni paketa za posjetitelje, tako da oni imaju dosta iskustva ugostiteljskih za mladence. Mogao si samo ostati u jednom od mnogih fantastičnog odmarališta, ali onda bi propustili na jarke zvuke i boje lokalnu kulturu i sve ljubaznim domaćinima.

load...

6. Italija

Za medeni mjesec ispunjen šarm i romantiku, ne možete pobijediti Italiju. Kamenim ulicama, na osami restorana i barova i, naravno, opterećenja istorije i kulture previše. Italija je prekrasna mjesto za posjetiti, ako ste u potrazi za opuštanje i romantičan odmor za dvoje.

7. Costa Rica

Na listi top 10 medeni mjesec destinacija u svijetu ne bi bio potpun bez spominjanja Kostarika. To je korak da se, ako želite da biste dobili daleko od gradske smoga i buke i vratiti se prirodi. Ona ima svoje prekrasne plaže, na pacifičkoj strani zemlje, ali ona također ima milja netaknute zemlje previše, gdje možete provesti vrijeme zajedno trekking kroz šume uzimajući u svim prekrasnih prirodnih znamenitosti.

8. Tajland

Uzbuđenje Istoka i osamljene plaže čine Tajland veoma popularan medeni mjesec odmarališta. Možete uživati ​​u svim privatnost beachside bungalov, dok sedite i slušati prskanja talasnu lagano u obale, ili možete uzeti izlet u grad i doživite egzotičnu hranu i kulturu Tajlanda. To je prekrasan odredište za to, jednom, ako cijeli život, odmor.

9. Hawaii

Sljedeća mjesto na našoj listi top 10 medeni mjesec destinacija je Havaja. Ona ima kilometre i kilometre bijele pješčane plaže, nevjerojatan hrane i kulture, dinamičan noćni život i hrpe i hrpe romantike. Reci "Aloha" na romantiku čarobnog otoka Havaja. Većina hotela ovdje nude pakete za medeni mesec, tako da je sve stavi na za vas.

10. Las Vegas

Kako o tome da od pješčane, dlan postrojeni plažama i ide za više postojećih medeni mjesec u Las Vegasu. Ovo je grad u kojem oni znaju kako da se brine o posjetiteljima i možete uživati ​​u svim Razzmatazz na uvlačenje kapitala u svijetu. Klubovi, kockarnice, zvijezda nitnama emisije i luksuznih hotela; Las Vegas je odličan način da započnete brak utakmicu u prasak!

Želite li uključiti drugom mjestu u našoj listi top 10 medeni mjesec destinacija?

load...