Šminka

10 čudesnih hakova životnog stila koje će vam poboljšati život

10 čudesnih hakova životnog stila koje će vam poboljšati život

Mi bismo svi radije ako smo mogli efikasnije menadžer našeg svakodnevnog iskustva. Zar ne bi bilo u redu ako bismo mogli optimizirati naš život, tako da ćemo se još učiniti brže?

To nije uvijek lako. Uostalom, kada smo s obzirom na izbor da učini nešto na brz način ili na pravi način, mnogi od nas su malo krivi izbora brz način, koji često uključuje rezanje uglova. Kao rezultat toga, naš život nije stvarno poboljšana. Moramo da gdje smo htjeli da se malo brže - ali sa malo manje kvalitete.

Ovo je mjesto gdje stil života hacks dolaze u: A način života hack predstavlja stvarno uredan rješenje vrlo neugodno problem. Lifestyle hacks imaju za cilj da vas nagradi pomažući radite stvari brz način i na pravi način.

load...

Vidite, to su male stvari koje nas nerviraju i nas usporavati, kao što su gubitak ključeve, ili ne dobija dovoljno sna noću. Iz tog razloga, ljepote i savjeti su odlučili da te pusti na 10 predivnih načina života hacks koji će poboljšati vaš život nema kraja. Hajde da pogledamo!

Izvucite više iz mikrovalne

Mikrovalne pećnice su stvarno odlični u stvarno brzo zagrijavanje hrane. Ali gdje su razočarali u njihovoj veličini; možete stati samo jednu posudu u isto vrijeme. Ovo usporava te dole, što znači da se učinkovito provodi previše vremena grijanja hrane se, pogotovo ako imate djecu i partnera da se hrani.

Ne više. Umjesto grijanje jednu posudu u jednom trenutku kao da su radili u stara vremena, sada možete grijati dva u isto vrijeme postavljanjem jednog od vaših posude na vrhu čaše.

load...

Savjet: Pazite na kup i posuda kompliment jedni druge. Posljednja stvar koju želite je vrlo sumnjivih balansiranje da sleti u suzama.

Izgubiti majicu bora

Ako su izgužvane odeću, mogli dobiti peglanje, sačekaju peglu da se zagrije, i slave nad nekim hardcore peglanje za 10 minuta.

Ili biste mogli da bacite naborane odeću u kosu za 5 minuta s nekim kockicama leda.

Samo kažem.

Lego Butler

Svi su voleli Lego kao klinac.

Zaustavite podizanje ruku da me odbaci: svi su voleli Lego kao klinac. Čak i ti. Da jesi.

U redu? Dobro je.

Pa, sad ćeš da voli Lego još više.

Veliki kao Lego je bio kad smo bili klinci, mi uglavnom samo slijedi upute kutiju izgraditi nešto s njim. Rijetko uradili smo pobunjenika i uzeti u obzir koristeći Lego kao naš lični batler.

Ali ako upecate lego stanice do gdje god da radite svoj posao, možete zapravo spojiti svoje ključeve do njega. One male rupe su savršeni za dubljenje ključ lanac kroz, što dokazuje da je mrtav korisno kad god je potrebno da ih bacim brzo. Osim toga, malo Lego čovjek sa svojom malom Lego ruke dokazuje jednako vješt u držeći kablove za tebe, kao što je punjač telefona i sve ostalo što padne na pamet!

Svijeća upaljač

Fed se spaljivanja vrhovima prstiju kao što zapalite teško dostupnim svijeća? Onda to na jednostavan način paljenjem štap špageta i paleći s njim.

Udoban Mačka dragocjenosti na radnu stanicu

Ako imate mačku i radite od kuće (ili igraju video igre), znate kako nervira je to kad ga odjednom odluče žele da te nerviraju. Dok pokušavate da završi veoma važan dokument, oni samo koračati radnu stanicu bez brige na svijetu, zahtijevajući da obratite pažnju na njih. Na kraju krajeva, oni su centar svemira.

To ne mora da bude ovako. Da biste riješili ovaj večiti problem koji čak i Isaac Newton borio s, možete napraviti malo prostora na vašem stolu za malu kartonsku kutiju i čekati tvoj mačka da se mazimo unutra, gdje će kamp za sati. Sjajan!

Hladnjak Slika

Mrzim moj nedeljni trgovine. Mrze ga. Zašto Mrzim to? Jer ja uvijek nešto zaboravlja.

I, da, mrzim pisanje lista. To previše vremena zauzima.

Pa šta da radim umjesto toga? Uzimam fotografija je moj frižider i ormarima odmah nakon sam učinio radnju, glupo. Radim ovo čini shopping liste zastarjela, i osigurava da nećete zaboraviti ništa.

Osim hrana za mačke, naravno.

The Perfect BLT

A Bacon Salata od rajčice sendvič zapravo ne radi ako tost vrši pogrešno. Ako je tost je teško izvana i iznutra, vaš BLT jednostavno neće biti jednako dobar kao što može biti. Naravno, to je ukusna, ali tek. Jedeš tome, ali ti stvarno ne uživa. Sve što vam pada na pamet je: "Oups. Ovo bi trebalo biti bolje. Tako sam propustio ovdje. "

Da biste dobili nedostižan savršen BLT, potrebna vam je unutrašnjost tost da bude mekana. Da bi se to desilo, potrebno je da smesti dvije kriške kruha zajedno u jedan slot u toster.

To zvuči tako očigledno da si sada grumping i govori da ćeš to učiniti u svakom slučaju. Da, tako je...

Zaustavljanje Popsicle Od Tačka

Sladolede su jedan od mojih svih vremena omiljena ljetna stvari. Ih volio sam kao klinac, kao tinejdžer, a ja ih i dalje sada kada sam potpuno odrasla odrasle vole.

Ali neugodno stvar sladolede je da topljenje zaista brzo, posebno u 35 stupnjeva topline. Ono što se dešava onda je to prstima se obložen ljepljive voćnih sokova. To nije u redu.

Da se zaustavi ovo ponovi ikad, samo realizaciju ovog veoma jednostavno rješenje: Stick cupcake brod kroz dnu štap tako da stoji na dnu vašeg sladoled. Zatim, kad je sladoled počne da se topi, na cupcake brod će uhvatiti sve kapi!

Da, možete mi zahvaliti sada.

The Perfect Iced Coffee

Ledeni kava normalno je sranje jer je uvijek tako razvodnjena. Da se zaustavi ovo iz događa, pokušajte stavljanje kave u ladicu leda. To je toliko očigledno!

Make Your Kuhinja Bigger

Ako vaš kuhinja je stvarno mali, to može učiniti kuhanje bol. Imati malo prostora je zaista jedna od stvari koje stavlja mnogi od nas van iz eksperimentiranje s hranom jer ne jednostavno nije dovoljno prostora za rezati ovo, usitniti da peku ovo, i pržiti to.

Ako nemate sobu za cijepanje odbor, zašto ne povući vašoj kuhinji ladicama se i postavite ploču na vrhu? Magic.

Koje su vaše omiljene načina za poboljšanje vašeg života?

load...